Kolmen Jiin kevät kera Superpeiton!

Jooga, juokseminen ja Ju-Jutsu , näistä asioista on kevääni tehty. Jätän kuntosalin ainakin toistaiseksi taakse, mutta eiköhän näissä ole ihan tarpeeksi hommaa!

Ensi tiistaina alkaa kauan odottamani Hokutoryu Ju-Jutsun alkeiskurssi, johon menen yhdessä ystäväni kanssa. Fiilisket vaihtelevat sekalaisesti kauhusta todella kovaan innostukseen. Olen lapsena harrastanut judoa, joka ei silloin ollut minun juttuni, nyt uudella innolla ja iällä kohti kamppailulajeja! Ekasta treenistä fiiliksiä tiedossa siis ensiviikolla. Odotan Ju-Jutsulta todella paljon ja tavoite onkin saada kunto nousemaan kohinalla!

Juokseminen jäi kesän jälkeen liki kokonaan, tällä hetkellä olen käynyt lähinnä kävelemässä. Ensi kesänä on tiedossa kymppi Pullukka Runissa ja asetan kovemman aikarajan kuin viime vuodelle (silloin haasteeni oli juosta koko matka ilman kävelyä, oli vauhti mikä tahansa). Viime vuoden matka oli 6.5km, joten tämä muutaman kilometrin lisä tuo oman haasteensa.

Kaiken tasapainoksi olen ottanut joogan, viimeksi puhuinkin Yoogaia palvelusta ja edelleen sen kanssa mennään. On ihana tunne saada lonkat ja lantio kunnolla auki, nyt todennäköisesti juokseminenkin tulee sujumaan paljon helpommin!

Ja nyt loppuun lupaamani kuva äitini tekemästä Super Mario viltistä! Lisää kuvia viltistä löytyy äitini blogista.Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi ♥