Suppailu maanantai

Tämä laji vei sydämeni ehkei ensimmäisellä, mutta toisella kerralla ja nyt harmittaa kun kausi alkaa olla ohitse! Anteeksi tämä jo n. kolmas suppailu aiheinen postaus putkeen, mutta tykkään tästä vain niin mielettömästi ♥Starttasin tämän viikon suuntaamalla kohti Aurlahden rantaa ja suppailua! Sää tänään oli hieman tuulisempi kuin viime kerralla, mutta onneksi aurinko paistoi. Rankkaa oli, vaikka välillä vähän tuli hitaammin mentyä ja nyt ei tullut otettua turhia paineita.


Näimme mm. traktorin uiskentelemassa järvessä, upeita maisemia ja tuli vähän surffailtua isommassa aallokossa turhankin uhkarohkeasti. Vielä on viikko aikaa käydä SUP Lohjalla! Ehkäpä sunnuntaina lanien jälkeen seuraavan kerran ;) Hieman on myös mietityttänyt josko oman laudan ostaisi, tuo homma on meinaan todella mukavaa ja jos säät vain sallisivat niin voisi vain lillua vedessä laudan päällä ja nauttia auringosta. Ehkäpä ensi kesänä? 

Tällä viikolla olisi myös tarkoitus mennä kokeilemaan melomista Kallen kanssa. Toivottavasti se olisi kummankin mieleen. Vedessä liikkumisessa on vain sitä jotakin ♥ Nauttikaa kesästä ja alkavasta viikosta :) 


2 kommenttia

  1. Toi kuulostaa kyllä niiin siistiltä! Ehkä mäkin saan ens kesänä aikaseks kokeilla. :) Upeita maisemiakin pääsee näkemään...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥