Vihdoinkin tasapainossa

Täällä pyyhkii todella hyvin! Hiljaiseloa on tullut pidettyä, illat ovat olleet todella täynnä ja unentarve on ollut valtava kun päivät on tullut touhuttua ties mitä! Alkuun tahdon kertoa tarinan siitä mikä on pyörinyt mielessä todella paljon viime viikkoina.


Olen kärsinyt selkäkivuista jo todella kauan. Epälyssä on ollut jalkojen erimittaisuus. Muutama viikko sitten kävin lääkärissä erään toisen aisan tiimoilta ja sain pidemmän ajan selkäkipujen takia. Lääkäri oli kerrankin ihan mukava, mutta suhteellisen skeptinen jalkojen erimittaisuuteen. Kuitenkin hän laittoi lähetteen selän ja lantion kuvauskiin. (edlelinen kolleega ei sitä tehnyt vedoten siihe, että kohtuun tulisi liikaa säteilyä) Odotin todella suurella jännityksellä tulosta ja kun ne tulivat niin pettymys oli suuri. Selässä ei kuvissa näkynyt yhtään mitään vikaa ja nuori lääkäripoika ketä tuloksista soitti oli ihan pihalla kun kysyin mitä jatkossa. Hän suositteli minulle fyssarille menemistä, kuten hyvin muukin muu lääkäri vuosien saatossa.


Tilanne alkoi olla minulle henkisesti aika raskas. Halusin oikeasti tietää missä on vika ja miten sen saataisiin hoidettua, en halunnut fyssarille neuvottavaksi miten vatsalihaksia ja selkälihaksia tehdään. Varasin ajan vihdoin ja viimein kiropraktikko Outi Holopaiselle. Onneksi sain ajan todella nopeasti, tämä viikko on ollut selän kanssa aikamoista kipuilua.


Tänään sitten marssin Outin luokse, jännitti aivan törkeän paljon. Urheiluhierojani oli oikeassa, jalat ovat erimittaiset ja SI-niveleni olivat aivan jumissa. Käsittelyn jälkeen olenkin kuin eri ihminen! Jopa saman mittaiset jalat ja kaikkea. Olo on todella uskomaton! Käsittely ei sattunut ollenkaan, mitä nyt vähän alaselkää jomottaa tällä hetkellä, mutta ei ongelmaa. Huomenna voi olla paikat aika hellänä, mutta hei nyt mä pystyn vihdoinkin tekemään asioita kunnolla ja ilman pelkoa kivusta. Monen vuoden taistelu on ohi ja sain vihdoinkin apua. Ette uskokaan miten hyvä fiilis nyt on!


Vielä loppuun viime viikon ja tämän viikon muut kuulumiset! Olen poiminut nyt yli seitsemän litraa mustikkaa pakkaseen. Lisäksi kävimme Kallen ja ystävämme kanssa kokeilemassa melomista, joka oli ihan kivaa, mutta kuitenkin suppailu on enemmän minun lajini. Olen käynyt myös hoplopissa ja korkeasaaressa ja viettänyt ensimmäisiä oikeita laneja, jotka olivat ihan huippu kivat! Olen myös nähnyt hyvää ystävääni, joka lapsena muutti perheineen Austraaliaan. Ensitapaaminen oli todella mukava ja vielä ensi viikolla saan nauttia hänen seurastaan meillä. Ihanaa miten melkein viidentoista vuoden ero ei haittaa vaan juttu edelleenkin kulkee ja ystävyys pysyy ♥

Lähipäivinä on tiedossa muutakin mukavaa, huomennakin näen pitkästä aikaa ystäviäni. Nyt elämä hymyilee ja otan sen vastaan todella kiitollisena.

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi ♥