Taivaalliset siveltimet


En meikkaa kovinkaan usein. Kuitenkin kun meikkaan on minulle hyvin tärkeää siveltimien laatu, eettisyys ja ekologisuus. Vegaanisia synteettisiä siveltimiä löytyy kyllä muitakin, mutta itse olen ihastunut Ecotoolsin siveltimiin, Ennen joulua ostin itselleni ison kabukin mineraalimeikkipuuteria varten ja en ole joutunut pettymään. Kuitenkin hinta kirpaisi aika kovin ja voi sitä harmituksen määrää kun kyseinen sivellin löytyi puoleen hintaan iHerbistä

Olen haaveillut uusista siveltimistä jo pidemmän aikaa, kabuki oli pakko ostos sillä hetkellä ja kun rupesin selailemaan iHerbiä tarkemmin niin sieltä löytyi samat setit kuin Suomesta puoleen hintaan. Pohdin ostopäätöstä pitkään ja joulun jälkeen pistin tilaukseen, eikä mennyt muuten kauankaan tulla! 
Kotimaisia yrittäjiä pitää kannattaa, mutta siinä kohti kun meren tuolta puolen tulee puolet halvemmaksi ostaa niin omalla budjetillani on pakko taipua ja mennä edullisimman mukaisesti. Pienen mineraalisivellinsetin ostin meikkipussin täytteeksi kun nykyään suurin osa meikeistäni ovat mineraalimeikkejä. Valkoisella päällä olevat (Beautiful Complexion Set) ovat puolestaan kotia varten ja ovathan ne todella kauniitakin. Nuo kaikki siveltimet tuntuvat ihanalta, mutta nuo sinivartiset tuntuvat suorastaan taivallisen ihanilta! 

Ei vanha settinikään roskiin mene, mutta kieltämättä rupeaa ikä painamaan jo aika paljon nuissa yli viisi vuotta vanhoissa siveltimissä. Nyt pitää alkaa puhdistamaan useammin siveltimiä ja pitämään niistä parempaa huolta! 


iHerbistä tulee muuten tilattua paljon muutakin, tällä hetkellä odoten lisää d-vitamiinia ja vähän muitakin juttuja. Jos et ole ennen tilannut iHerbistä niin henkilökohtaisella koodillani BZK072 saat viiden dollarin alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi! Suosittelen seikkailemaan iHerbin sivuilla, mutta tilatessa kannattaa muistaa tullirajat ettei paketti jää tulliin kiinni. Postikulutkaan eivät ole kauheat jos ottaa edullisimman mukaan.

Onko sinulla suosikki siveltimiä? 

4 kommenttia

 1. Mä rakastuin kanssa tohon Ecotoolsin meikkivoidesiveltimeen. Meikkisienet ovat historiaa ja jääpähän roskikseenkin tyhjää tilaa, kun yksi paljon kulutettava asia poistuu käytöstä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en koskaan oppinut käyttämään meikkisiveltimiä, koin ne jotenkin inhottaviksi! Nyt on kauhea hinku päästä meikkaamaan ja kokeilemaan miltä tuntuu käytössä ja onko eroa noihin vanhoihin yksilöihin :)

   Poista
 2. Mulla on Ecotoolsin meikkivoidesivellin (ihan paras!) ja luomivärisivellin. Tulevaisuudessa kun vanhat Duroyn siveltimeni sanovat itsensä irti, aion ehdottomasti hankkia lisää Ecotoolsia! Vegaanisuuden ja ekologisuuden lisäksi ovat todella laadukkaita ja niin kauniita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokonaisuutena nuo ovat kyllä ihan ykkösiä! Vielä mun pitäisi opetella meikkaamaan kunnolla, hyvät siveltimet tosin helpottavat siinäkin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥