Luonnollista energiaa Evokelta!Nyt on todella hyvät mahdollisuudet testata edullisesti Evoken hyviä tuotteita! Hyvinvoinnin Tavaratalossa on vielä 28.3 asti Hintahulinat, joista löytyy todella hyviä tarjouksia. Tilailin itselleni Mossan kasvovettä, magnesiumsuihketta lihaskipuihin, sekä Evoken juomia ja patukoita. Patukoissa on nyt todella hyvä tarjous 1,80e kappale tai neljä kappaletta viidellä eurolla! Marjaisan patukan löydät täältä ja suklaan täältä. Lisäksi juomat ovat hyvässä tarjouksessa kolme kappaletta vitosella. Tropical on oma suosikkini, mutta ei Orange maku paljoa sille häviä :) Kaupoista näitä on ollut välillä metsästää ja tuo tarjous on oikeasti hyvä, kun välillä nuita näkee aika korkeissakin hinnoissa!Olen odotellut salille jonkinlaista tarjousta, koska 29.90e aloitusmaksu kummaltakin kirpaisee aika paljon. Hyvää kannatti odottaa ja Hervannan Easy Fit salille on tulossa 25.3 - 28.3 tarjous aloitusmaksusta 9.90e! Tässä säästämme pariskuntana jo 40e ja se tuntuu ihan kivalta, kun tuulilasin vaihtoon tulee menemään todella monta satasta. Ja kun salille on niin makeet kamat ja takataskuun patukoita ja juomia niin en malta odottaa, että pääsisimme jo aloittamaan!  Lisäksi eilen huutelin kirppisryhmässä puuritilöiden perään parvekkeelle, ja tulos näkyykin alla olevassa kuvassa. Saimme melkein koko parvekkeelle todella edullisesti vähän käytetyt ritilät. Vielä pitäisi hakea ikeasta muutama paketti lisää loppuosaa varten ja löytää parvekkeelle pöytäryhmä ja sohva (käytettynä). Olen aika tarkan markan ihminen ja säästäminen saa aina hymyn korviin. Linkeistä en muuten hyödy tälläkään kertaa mitenkään, vaan lähinnä halusin teille kertoa tästä mahdollisuudesta :)

affiliatelinkki

2 kommenttia

  1. Noi mehut on ainakin hyviä! Patukoita on oo koskaan maistanut. :) Ja saitte kyllä tosi hyvään hintaan aloitusmaksun! Nyt vaan treenit alkuun. ;) Kivaa pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan patukoita, etenkin marjaisa on todella ihana ja suorastaan aika herkku! Salin aloittamisen ajankohta riippui juuri siitä milloin tulee edes jonkinlainen tarjous, ei onneksi tarvinnut odottaa kauaa ;) Mukavaa pääsiäistä myös sinulle Laura! <3

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥