Uusi ulkoasu Etsystä

Oli todella kiva asua omassa asunnossa, mutta siihen kuului myös paljon itse tekemistä, pieniä harmaita hiuksia ja stressiä esimerkiksi juuri myymisen kanssa. Nyt olenkin erittäin iloinen, kun asumme ainakin vuoden ajan vuokralla. Toki täällä pitää pitää paikat kunnossa, mutta jos jotakin vikaa ilmenee niin soittoa vain eteenpäin ja joku tulee fiksaamaan ongelmat. 

Vähän sama juttu on ollut blogin ulkoasun kanssa. Olen jo pidempään halunnut lähteä muokkaamaan sivua oikeasti oman näköisekseni, mutta bloggerin työkalut eivät siihen antaneet mahdollisuutta. Olisin voinut tehdä paljon työtä, ottaa selvää miten asiat tehdään, mutta menin helpomman kautta. Olen tutkinut todella paljon erilaisten kauniiden blogien ulkoasua ja katsonut mitä ominaisuuksia haluan. Kun Misorella blogissaan kertoi löytäneensä ratkaisun Etsystä olin lumottu. Menin heti tutkimaan mitä kaikkea ihanaa löysin, laitoin budjetiksi 10e ja löytäessäni sen oikean alitin budjetin roimasti.

Itse pohjan asentaminen oli todella helppoa, kun seurasi vain ohjeita. Hommat olivat minulle todella tuttuja ja minulta asentaminen kävi nopeasti ja helposti. Asentamiseen meni noin tunti, mutta siitä alkoikin toinen aivan erilainen säätäminen. Blogin leveys muuttui ja se tarkoitti sitä, että kaikki 136 tekstiä piti muokata uudestaan niin, että kuvat ovat tarpeeksi leveitä ja tasaukset ovat kunnossa. Hetkessä tämä nopea ja kiva prosessi eteni ei niin nopeaksi ja kivaksi, yhteensä tähän meni aikaa n. 4 tuntia. Ja se miksi minä tämän tein, on se, että teidän olisi helpompi lukea vanhjoja tekstejä ja ettei kuvat hyppisi iha missä sattuu. Olen vaihtanut blogissa leveyttä ennenkin ja silloin olin todella laiska lähteä korjaamaan vanhjoja tekstejä, nyt se ainakin on tehty!

Minua saa muistuttaa ensi kerralla, että älä koske blogin leveyteen millään lailla. Homma on hirmuinen jos sen haluaa kunnolla tehdä. Vielä pitäisi jonkinlainen banneri tehdä, mutta sen onneksi ehtii myöhemminkin. Olisi myös kiva vaihtaa omaa kuvaa hieman keväisempään :)

Jos löydätte Etsystä mieleisen blogipohjan niin muistathan katsoa, sopiiko se bloggeriin tai muuhun blogialustaan mikä sinulla on! 

6 kommenttia

 1. Meinasinkin jo eilen kysyä, että onko malli hankittu Etsystä! Pienellä vaivalla ja pienellä rahalla sieltä kyllä löytyy kivoja malleja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltähän tämä :) Jotenkin tuntuu todella hassulle kun en tällaista vaihtoehtoa ole ennen tajunnut, jotenkin mennyt minulta täysin ohi :D Ja valinnanvara oli kyllä suorastaan hirveä, monta hyvää pohjaa jäi harkintaan :)

   Poista
 2. Tosi kiva ja raikkaan näköinen tämä uusi ulkoasu :)

  VastaaPoista
 3. Kivan raikas uusi ulkoasu. Onneksi on olemassa etsy ja taitavat koodaajat, jotka näitä tekevät. Muuten sitä itsekin joutuisi tyytymään johonkin bloggerin omaan pohjaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bloggerin pohja on kyllä aika tylsä ja noh, todella rajoittunut. Tätä kautta saa nopeasti, helposti ja edullisesti haluamansa ulkoasun :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥