Kotimaisia Luonnonkosmetiikan verkkokauppoja


Hyvää huomenta! Aiemmin minulta on kysytty mistä voi luonnonkosmetiikkaa ostaa. Verkkokauppoja on pilvin pimein ja nyt haluan jakaa omat suosikkini teidän kanssanne, otan tähän vain kotimaisia verkkokauppoja, koska niiden tukeminen on tärkeää. Tämänkin olen oppinut kantapään kautta! Verkkokaupoista ei kaikista samoja tuotteita löydy, joten jos jotakin etsimääsi ei yhdestä löydy niin kurkkaa ehdottomasti seuraava. Suosittelen myös lämpimästi tilailemaan uutiskirjeitä, jotta saat tiedon tulevista kampanjoista ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi! Mutta varoituksen sananen, se voi olla hyvinkin koukuttavaa ja vaarallista kukkarollesi ;) 

Natural goods company oli ensimmäisiä luonnonkosmetiikan verkkokauppoja, joista tilasin ikinä. Kaikki on toiminut aina kuin unelma ja hinnatkin ovat mielestäni kohdallaan. Heiltä saa mm. Madaraa, Mossaa, Santea, Zuii Organicsia, Biosolisin aurinkotuotteita ja monia muita merkkejä. Ja joka kerta tilatessaan kannattaa käydä kurkkaamassa ALE sivu, tälläkin hetkellä siellä on paljon tuoksuja tarjouksessa ja olen kovasti yrittänyt pähkäillä mikä noista ihanista olisi minulle se oikea! Natural goods companylta saa yli 50e tilaukset postikuluitta. 


Biodellyllä puolestansa on oma kanta-asiakasohjelma, jossa ostaessa ja pisteistä ja pisteet saa muutettua alennuskoodeiksi. Paljon tilaavalle tästä todella on hyötyä ja kannattaakin kurkata miten homma menee tarkemmin täältä. Kuten aiemmin sanoin niin verkkokauppojen tarjonnat onneksi vaihtelevat paljolti ja Biodellyltä tuotemerkkeinä löytyy mm. BenecosEcotools, kotimainen Flow kosmetiikkaHurraw!LaveraLily Lolo sekä Schmidt's. Tarjoukset kannattaa kurkata täältäkin ja heillä on myös yli 50e tilauksiin ilmainen toimutus.

Vielä loppuun pakko mainita, että Hyvivoinnintavaratalosta saa myös hyvät valikoimat luonnonkosmetiikkaa . Oma postaus Greenlips Beauty:sta löytyy täältä

Mistä sinä tilaat luonnonkosmetiikkasi? 
affiliatelinkki

3 kommenttia

 1. Näistä Biodelly on mun pitkäikäisin nettikauppakumppani. :) Ja kiva postaus, kotimaisten nettikauppojen kohdalla tukee nimen omaan eettisen kosmetiikan työpaikkoja Suomessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi kun hieman herättelit, aina ei osaa ajatella asioiden kaikkia puolia :)

   Poista
 2. Kiva postaus.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥