5 edullista lahjaideaa ystävälle

hurraw huulivoide greippi vanilja chili suklaa tee

Ystävän muistamiselle ei tarvitse olla ystävänpäivä, joulu tai syntymäpäivä. Hyvä ystävä ansaitsee aina pientä hemmottelua ja yllätyksiä, on ihanaa yllättää toinen vaikkakin ihan pienillä jutuilla. Oma paras ystävä löytyy tuosta ihan vierestä. Jos menen kauppaan yksin ostamaan purkin mantelimaitoa tai eväitä seuraavalle päivälle pyrin aina yllättämään hänet jollakin tavalla. Nämä pienet asiat tekevät arjesta paljon mukavampaa ja se hymy toisen huulilla ja yllättynyt ilme on euron tai parin arvoinen, ehkä enemmänkin. Olen koonnut sinulle Hyvinvoinnin Tavaratalosta viisi eri ideaa edulliseksi lahjaksi ytävälle, täältä löydät varmasti jokaiselle jotakin! :) Toki ideoita voi hyväksikäyttää myös joululahjoiksi tai ihan vain kategorioina, koostin sen takia kaikki saman kaupan alle jos innostut tilaamaan niin ei tarvitse tilata monesta paikasta samaa aikaa ja säästät postikuluissa!


TEE ja KAHVI

Onko ystäväsi enemmän kahvin vai teen kuluttaja? Kummastakin vaihtoehdosta löytyy paljon ihania versioita maustettuna tai ihan naturalina. Suosi luomua ja reilua kauppaa, yllätä jollakin erilaisella tai pitäydy vanhassa suosikissa. Meillä käytetään aika paljon YogiTean, Clipperin ja Pukkan erilaisia teitä ja haudukkeita, jotka ilahduttavat kylminä iltoina, mutta puolestaan kardemummalla maustettu kahvi tuo luksusta arkisiin aamuihin. 

hurraw huulivoide greippi vanilja chili suklaa tee

SUKLAA

Jos on olemassa valinta, joka iskee jokaiseen naiseen ja miksi ei mieheenkin niin se on suklaa. Voit panostaa ja ostaa  reilua kauppaa. Suklaan kohdalla ole erityisen tarkkana mitä ostat, koska suurin osa kauppojen joulusuklaista eivät ole reiluimmasta päästä, päinvastoin. Lapsityövoima, huonot olot ja todella huono palkka ovat yleisiä niin kahvin, suklaan kuin puuvillankin kanssa. Suklaata ei tarvitse syödä levyä kerralla, vaan jo pelkästään yksi pala aamukahvin kanssa voi olla taivaallinen makuelämys, tummasuklaa voi viedä mennessään! Ja mikä ei auttaisi paremmin murheeseen kuin murheeseen kuin suklaa. KÄSIVOIDE

Talvi on rankkaa aikaa varmasti jokaisen käsille. Olen tutustunut juuri aivan uuteen merkkiin ja heidän käsivoiteensa on taivaallista! Siitä tulenkin kertomaan teille pian enemmän, hyvää kannattaa odottaa ;)  Hyvä käsivoide imeytyy nopeasti, kulkee mukana, kosteuttaa ja suojaa käsiä viimassa ja suurissa lämmönvaihteluissa ja sitä tarvitsee meistä jokainen. Käsivoiteen kohdalla voit panostaa tai pihistää, eroja löytyy, mutta kaikissa tarkoitus on sama; hoitaa käsiäsi. Myöskään kosteuttavat käsineet yön ajaksi reilumman rasvakerroksen päälle ei ole huono idea ollenkaan!hurraw huulivoide greippi vanilja chili suklaa tee

VARTALONKUORINTA

Miten olisi aistikas hemmotteluhetki keskelle arkea vartalonkuorinnan muodossa? Tämän voi toki tehdä itse ystävälle annettavaksi, mutta säilyvyys on rajallinen itse tehtynä sekä kaupoista nyt vaan löytyy aivan törkeän ihania eri vaihtoehtoja! Vartalolle mietin ensin vaihtoehdoksi voidetta, mutta siinä kategoriassa jokaisella varmasti on ne vakio suosikit, jotka toimivat vuodesta toiseen (esim. itselläni Madaran pihlajavoi pelastaa atooppisen ihoni talvisin). Miten olsii sokeri-suklaa kuorinta taikka merilevää ja suolaa? HUULIVOIDE

Vaniljaa, kookosta, greippiä, kahvia, lakritsia raakana tai ilman. Tässä ei ole kyse ruoasta vaikka niin voisi kuvitellakin, vaan huulivoiteista. Rakastan erilaisia huulivoiteita ja olen aivan varma, että meiltä jokaiselta löytyy niitä ainakin muutama! Minulla niitä on itseasiassa aivan liikaakin, mutta tuppaan aina kadottamaan ne hetkellisesti ja uuden ostaessani löydän kaksi vanhaa piiloistaan :D Mutta eikö se mene niin ettei huulivoiteita koskaan voi olla liikaa?Nämä kaikki vinkkini ovat ihan yksinkertaisia ja varmasti jokaisen tiedossa, mutta aina kaiken ei tarvitse olla niin monimutkaista ja erikoista. Ajatus on tärkein! 

affiliatelinkki

2 kommenttia

  1. Kivoja vinkkejä! Täytyy muuten sanoa, että täällä on ihminen joka ei ole eläessään juonut kuppiakaan kahvia ja teetä kuluu pari litraa päivässä. Itselleni tee tarkoittaa kuitenkin mustan teen eri versioita ja irtoteetä. En vain saa alas mitään vihreitä/yrttihommia ja niitä usein tulee lahjaksi, olen joutunut antamaan eteenpäin. Haastava laji tämä tee/kahviasia! :D Ihanaa viikon jatkoa Emilia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella hyvä pointti tuo, että osa teen juojista pitävät ihan "perus" teestä, tunnen itse näitä ihmisiä paljonkin :) Minulle ei oikeastaan nuo normaalit versiot maistu, vaan kaipaan itse makua ja potkua teekuppiini. Meitä on niin moneksi! Tässä kohti siis kannattaa vähän katsella kenelle ostaa ja minkälaiset makutottumukset hänellä on :) Ihanaa viikkoa myös sinulle Katja!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥