Hehkuva iho naamiolla

eläinkokeeton kasvonaamio maybeauty vegaani

Kun iho on rasvainen, herkkänä, täynnä epäpuhtauksia tms. käytämme kumpikin kasvonaamioita. Jokaiseen ongelmaansa löytyy sopiva naamio ja meitä niillä onkin jo aikamoinan arsenaali; löytyy mutanaamiota, happokuorintaa, tehokosteutusta ja nyt jotakin aivan uutta. Alkuun Kallea sai vähän houkutella, mutta jos iho saa tarvitsemansa niin mielikin voi helposti muuttua. Sain jokin aikaa sitten mahdollisuuden päästä testaamaan Maybeautyn the Incredible Face Maskia ja kiinnostuin heti sen ominaisuudesta poistaa mustapäitä. Nyt on pakko tunnustaa, että en inhoa mitään enempää kuin mustapäitä ja olenkin aina nyppimässä nenääni ja otsaani kun niitä sinne ilmaantuu. Ikävä kyllä tämä paheeni ei tee mitään kaunista jälkeä, vaan tästä syystä omistan ikäviä arpia. Ymmärrätte varmasti miksi siis innostuin niin paljon luettuani tästä naamiosta ja sen ominaisuuksista! Tämä postaus kannattaa lukea loppuun asti, sillä lopussa sinua odottaa alennuskoodi heidän verkkokauppaansa. :)

eläinkokeeton kasvonaamio maybeauty vegaani kanerva calluna
eläinkokeeton kasvonaamio maybeauty vegaani kanerva calluna

Naamion ideana on poistaa iholta talia, ehkäistä aknea, poistaa mustapäitä ja pestä pois kuollutta ihosolukkoa ja epäpuhtauksia. Naamio tekee ihohuokosista pienemmät ja iho on käytön jälkeen kuulaampi ja kirkkaampi. Tämä on asia, jonka voin allekirjoittaa täysin! Naamio sisältää pääosin kuolleen meren mutaa, johon sen vaikutuskin perustuu. Ainesosat ovat kasviperäisiä ja tuotteella on pupulogo eli tuote on myös eläinkokeeton.

eläinkokeeton kasvonaamio maybeauty vegaani
eläinkokeeton kasvonaamio maybeauty vegaani

Maskin käyttö on todella yksinkertaista. Levitä maski kasvoille esimerkiksi siveltimen kanssa ja anna vaikuttaa n. 30 – 45minuutin ajan. Kuori naamio kasvoiltasi ja ihaile lopputulosta. Helppoa kuin mikä! Nyt muutama vinkki maskin käyttöä varten; naamio tosiaan poistaa iholta epäpuhtauksia todella tehokkaasti, mutta myös karvat saattavat saada kyytiä. Ensimmäisellä käyttökerralla naamion poisto voi olla aika kivuliasta, joten kannattaa laittaa alle kevyt kerros kasvovoidetta. Toki tällä tavoin ei saa niin hyvää lopputulosta, mutta ilman tuota irroittaminen ensimmäistä kertaa voi olla shokki. Miehet, ei tätä siis parralle tai viiksiin! ;)

Jo ensimmäisellä käyttökerralla huomasin eron. Olen käyttänyt erilaisia naamioita jo pidemmän aikaa, mutta mustapäiden ollessa ongelmana vain tämä on helpottanut niiden kanssa suoraan. Välillä laitan tästä naamion vain ongelmakohtiini nenään ja otsalle. Itse naamio kiristyy hieman kasvoilla mitä kuivemmaksi menee, mutta en koe sitä epämukavaksi. Naamion irroittaminen on aika hauskaa, vaikka välillä vähän nipisteleekin. Eniten olen huomannut tämän poistavan sitä kuollutta ihosolukkoa ja rasvaa, mutta kyllä olen saanut mustapäitäkin lähtemään.


Tulemme jatkossakin käyttämään the Incredible Face Maskia ja näen sen helppona ja hyvänä vaihtoehtona suurista ihohuokosista, rasvaisesta ihosta tai mustapäistä kärsivälle.

Jos sinä haluat kokeilla the Incredible Face Maskia niin minulla on ilo antaa sinulle 30% alennuskoodin turmask Maybeautyn verkkokauppaan.
Klikkaa tästä niin alennuskoodi aktivoituu automaattisesti.   


Postaus on toteutettu yhteistyössä Maybeautyn kanssa

2 kommenttia

 1. Apua! Voiko olla todellista, että löysin muka ihan sattumalta todella hyvältä kuulostavan kasvonaamion, mikä on vielä luonnonkosmetiikkaa? Kiitos ihan superisti vinkistä, lähtee taatusti tilaukseen ❤️ Jotenkin ihmereittiä, täysin yllättäen päädyin myös blogiisi ja voin kertoa, että jäin lukijaks heti. Niin harvoin kun tuntuu löytävän blogeja, missä on lähes kaikkea, mitä lukemastaan voi vain kaivata! On siis todella ihana blogi, niin mun makuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milan kauniista sanoistasi, et usko kuinka paljon ne merkitsevät minulle <3 En tiedä luokitellaanko tuota ihan täysin luonnonkosmetiikaksi, mutta ei varmasti huonoin vaihtoehto :)

   Heidän sivuillaan sanotaan ainesosista näin: Pääainesosa on syvänmeren muta. Lisäaineet: trietanoliamiini, karbomeeri, glyseriini, polyvinyylialkoholi, natriumalginaatti, etyylialkoholi, liquid germall plus-säilöntäaine (alkoholi, jonka ansiosta naamio on nestemäinen ja kuivuu tullessaan kosketuksiin ilman kanssa)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥