Lahjaideoita valmistuneelle


On tullut taas se aika kun kevätlukukausi loppuu ja osa opiskelijoista päättää opintonsa. Omasta valmistumisestakin on aikaa jo neljä vuotta! Haluan jakaa kanssanne ideoita mitä antaa lahjaksi vastavalmistuneelle. Nämä ideat sopivat myös opettajille ja päiväkodin tädeille, syntymäpäivälahjaksi, tuparilahjaksi, rippikoululaiselle tai oikeastaan miksi tahansa lahjaksi tai viemiseksi. Pääasia onkin varmasti lahjan kohde ja se, että olet ostanut lahjan juuri häntä ajatellen! En itse halua lahjaksi mitään isoa tai tilaa vievää, sen takia korut, syötävät ja juotavat, luonnonkosmetiikka tai lahjakortit ovat varma valinta kohdallani. Jos ihminen ei juo teetä on teelajitelma varmasti lahjan saajan mielestä turhauttava lahja, joten mieti lahjaa hankkiessasi ensin kenelle sen ostat ja mistä hän oikeasti pitää. 

Kotimaista designea arvostava varmasti ilahtuu Kädenjälki Designin Forest kassista, rikkinäisistä rihkamakoruista tehdystä uniikista Remaken korusta tai kotimaisesta koivuvanerista valmistetusta Moimoi:n geometrisesta kaulakorusta. Eko ihminen arvostaa Lehmät lomalle! - huilin miniopasta ja sen anteja samalla syöden niitä törkeän hyviä Booja Boojan luomuja tryffeleitä. Luonnonkosmetiikan ystävälle voi hedelmätarha suolasaippua olla ihanan kesäinen yllätys ja pakettiin suolasaippuan kanssa sopii hyvin Benecosin kynsilakka Be My Baby, joka ei sisällä tolueenia, kamferia, ftalaatteja tai formaldehydiä ja on myöskin vegaaninen. Lehden tilaaminen lahjaksi ei ole yhtään huono idea, mutta tämä kannattaa antaa lahjakortin muodossa, että tilaus olisi varmasti lukijan mieleen.


Weecosin MOIMOI:n verkkokaupasta löytyy myös ihana ALEXANDRA anchor navy pussukka, laventelin sävyinen kaulakoru iso Diamante ja siihen yhteen sopivat  Diamante korvakorut . Nämä kaikki ovat muuten tällä hetkellä aika kivassa alennuksessa, joka kannattaa käyttää hyödyksi! Myös kortti kuuluu asiaan ja ihastuin itse Weecosia selaiallessa hauskaan Love Vader - postikorttiin. Persoonallista ideaa etsittäessä myös Niko Niko:n istutettava siemenkortti on pakko mainita, sillä tästä kortista on oikeasti hyötyä ja hauskakin se on vaikka lapsia ajatellen. Kortin voi siis istuttaa maahan tai ruukkuun ja riippuen valinnasta voi sillä kasvattaa esimerkiksi basilikaa tai kukkia. Niko Nikon kaikki tuotteet ovat tällä hetkellä tarjouksessa Hyvinvoinnin tavaratalossa ja löydät ne täältä.

Myös arvokkaampi yhteislahja voi olla isommalla porukalla hyvä valinta, esimerkiksi viikko lämpimässä lomakohteessa tulee varmasti tarpeeseen ahertamisen jälkeen. Vaikka raha ja lahjakortit ovatkin varmasti mieleisiä niin pienellä panostuksella voi antaa jotakin persoonallista ja ikimuistoista. Joskus aineeton lahja voi olla juuri täydellinen ja siihen hyvä kohde voisi olla esimerkiksi Tuulispään Eläinsuojelukeskus, jossa voi myös ryhtyä eläimen kummiksi 

Pääsetkö tänä keväänä juhlimaan vastavalmistunutta?


siniset linkit ovat affiliatelinkkejä

2 kommenttia

 1. Mäkin pääsen tänä kesänä juhlimaan valmistujaisia ja konfirmaatiota :) Meillä on tapana ollut antaa lahjana rahaa ja mun tekemä kortti, eikä tänäkään kesänä tehdä poikkeusta. Mutta jos valmistuja olisi joku läheisempi, vaikkapa ystävä, hankkisin kyllä mielelläni lahjan tältä listalta, on niin kivoja tuotteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iida ♥

   ps. sinun tekemä korttisi onkin varmasti mieluinen jokaiselle, olet todella taitava!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥