Info

Turkooseja unelmia on tehty arkisista asioista, luonnonkosmetiikasta, onnellisuudesta, ekologisista valinnoista, hyvistä kirjoista, kasvisruoasta, bujoilusta ja haaveista. Blogissa seurataan myös esikoisen odotusta ja matkaani kohti äitiyttä!

Jotta omat polut jäävät näkyviin niitä pitkin täytyy kulkea useaan otteeseen. Elämä on päivittäistä valintojen tekoa ja tämä blogi kertookin siitä, miten yritän kulkea omia polkujani tehden mahdollisimman kestäviä valintoja.

Olen kulkenut tietäni läpi erilaisten valintojen. Olen opiskellut itselleni ammatin, jota ensin en halunnut tehdä, mutta ajan kuluessa ja mielen varttuessa haluan sitä kuitenkin ja paljon. Haluan opiskella, mutta en halua elää kädestä suuhun. Haluaisin lukea, kirjoittaa, valokuvata, katsoa elokuvia, tehdä ruokaa, maalata, liikkua luonnossa ja bujoilla. Aikaa käytän näihin vaihtelevasti ja päämääränäni onkin kokonaisvaltainen hyvinvointi ja balanssissa oleva keho ja mieli. Kuitenkin keksin aina uusia projekteja ja unohdan mitä oikeasti haluan tehdä. Olen hirviö jos en muista syödä tarpeeksi usein ja väsyneenäkin kiukuttaa. Positiivisuus unohtuu liian usein ja huumorintajuani ei ymmärrä edes avopuolisoni ja tuskin tuleva lapsemmekaan.


T E R V E T U L O A !Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi ♥