Sisumetsän seikkailupuisto

Viime viikon lauantaita ja sen lämpötiloja on nyt mukava muistella. Ulkona on todella ihanan kesäinen juhannussää. Olen iloinen jos Nooa tulee arkkinsa kanssa meidät jossakin vaiheessa pelastamaan! Kävimme lauantaina äitini, pikkusiskoni ja Kallen kanssa Hiidenlinnan Sisumetsän seikkailupuistossa Somerniemellä. Aluksi väitin etten ole koskaan käynyt Hiidenlinnalla, mutta äitini korjasi väittämäni vääräksi. Viime kerrasta tosin on aikaa n.18 vuotta.

Somerniemellä on kesälauantaisin kesätori, joka kannattaa ehdottomasti kiertää. Porukkaa oli ihan törkeästi ja ikävä kyllä kirppispuolelta suurin osa oli "ammattimyyjiä", aitoa kirppiskamaa sai etsimällä etsiä.

Siitä jatkoimme pääkohteeseemme Hiidenlinnaan. Ihmeellinen se ei itsessään ole, mutta seikkailupuisto oli huippu! Toki korkeanpaikan kammo toi omat kivat lisänsä ja oma säheltäminen päälle. Porukkaa oli ikävä kyllä samaan aikaan aika paljon, jouduimme odottelemaan jonkinverran aina seuraavalle pisteelle pääsyä. Toki vaikeammalla radalla meidän onneksemme osa "luovutti" puolessa välissä ja pääsimme etenemään hieman nopeammin. Kerran onnistuin kompuroimaan ja astuin tasanteesta jotenkin ohi ja lensin rähmälleni (onneksi turvavaljaat estivät pahimmat vauriot!), edelleen komeat mustelmat ja naarmut koristelevat mm. polvea, säärtä ja käsivartta. Ja ei , en tiedä miten mä aina onnistun säätämään :D
Kaiken kaikkiaan seikkailupuisto oli todella kiva paikka. Uudestaan en välttämättä samaan paikkaan menisi, se on nyt nähty. Rata oli jonkinverran fyysinen, oikeasti joutui mm. käsillä tekemään hommia ja tasapainoa tuohon hommaan vaaditaan todella paljon. Oli seuraavana aamuna rintalihakset ja kädet hyvinkin arat! :D

Hintaa kiipeilyllä oli 22e per naama ja jos omia hanskoja ei mukaan muista ottaa niin ne saa ostettua 3e hintaan. Kypärät, valjaat ja alun opastus kuuluvat hintaan. Alueella liikkumisesta pitää maksaa 10e, joka on mielestäni ehkä turhan suolainen hinta. Alle kouluikäisiä lapsia en suosittele ottamaan mukaan seikkailupuistoon, ihan vain koon puolesta. Aika monta sankaria meinaa saatiin pelastaa roikkumasta kun vain pituus tai voimat eivät riittäneet. Ja vaikeammassa radassa riitti kyllä haastetta aikuisellekin.Oletko sinä käynyt seikkailupuistossa?

Kaikki kuvat ovat äitini ottamia, ethän kopioi niitä luvatta! 

4 kommenttia

 1. Me käytiin kans vähän aikaa sitten seikkailupuistossa ja oli kyllä kiva kokemus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ovat kyllä todella kivoja paikkoja, mukavaa irtiottoa arjesta! :)

   Poista
 2. Harmi, että kirppis oli sinulle pettymys. Olen itse käynyt 15 vuotta ja tehnyt sieltä löytöjä, esim. Kasper maljakko 10€ ja Tynellin maljakko 8€. Jospa koettaisit vierailla vielä kerran? Myyjiä on heinäkuussa noin 250, kaikkea löytyy.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerran pari kesässä käydään siellä, jotenkin en vain osaa koluta ja yrittää etsiä niitä helmiä sieltä kaiken joukosta. Mutta täytyy kyllä käydä ensi kesänä taas uudestaan! :) Kiitos kommentistasi!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥