Kesän suunnitelmiaVajaa kuukausi kesälomaan. Ajatuksena se tuntuu todella kivalta ja samalla helpottavalta, vihdoin ja viimein hieman ylimääräistä aikaa vain olla ja tehdä asioita joita ei välttämättä tässä arjessa ehdi tekemään. Viime viikko oli jotenkin vain turhan väsyttävä (tai sitten ne edelliset olivat ja se tuntui kunnolla vasta viime viikolla..) Olenkin jo varmaan noin tuhat kertaa maininnut, että koko viime kesän tein töitä. Oikeastaan viimeisin "loma" oli valmistuttuani, tosin työttömänä olo ei kovin lomaisaa ollut.

Kesällä aion ottaa rennosti, ei liikaa suunnitelmia tai ympäri ämpäri sinkoilua. Usein on ollut tapana tunkea lomat ja vapaat niin täyteen kaikkea, että lepo jää vähiin ja loppujen lopuksi loma onkin väsyttävämpi kuin olisi pitänyt. Tosin listoja rakastavana ihmisenä ja suunnittelu friikkinä en ole osannut jättää kesälomaa rauhaan, vaan tiedossa on ainakin seuraavaa:
 • Maalaamista ja piirtämistä (jos joku haluaisi/jaksaisi olla mulle mallina oisin super happy!)
 • Uimista ja rannalla löhöilyä
 • Lenkkeilyä 
 • Pullukka Run
 • Tampereelle 
 • Joogata
 • Turkuun päiväreissu
 • Hiidenlinnaan kiipeilemään
 • Nähdä ystäviä
 • Lukea kirja tai kaksi
Kaiken kaikkiaan tarkoitus olisi olla mahdollisimman paljon luonnossa, liikkua ja tarttua siveltimiin ja hiiliin. 

Tänään kävin muuten juoksemassa pitkästä aikaa kunnolla. Pitkän aikaa oli juoksun kanssa ongelmaa, joka ratkesi varusteita vaihtamalla. Juoksu kulki todella kivasti ja tein oman hitaan ennätykseni viiden kilometrin matkalla (40min). Pullukassa vastaan tulee 10km ja sitä ajatellen haluasin saada ajastani pois vielä aika paljon, tässäkin tulee vain hieman aika vastaan. Olen tosin iloinen jos kymppi menee alle 1h 15min . (Viime vuonna juoksimme 6.5km matkan vähän vajaaseen tuntiin, paljoa ei olla ehditty juoksemaan, mutta eteenpäin kehityksessä on menty!)

Tämmöisiä suunnitelmia tällä kertaa. En ole aivan varma odotanko innolla vai kauhulla helteitä, kuhan uimaan tarkenisi mennä. Meillä kämppä kuumenee ikävä kyllä kesällä turhankin paljon, ehkäpä pitäisi panostaa kunnon tuulettimeen/ilmastointilaitteeseen.

Miltä teidän kesänne näyttää?

4 kommenttia

 1. Ihania kesäsuunnitelmia. :) Täälläkin vietellään juhannuksesta eteenpäin lomaa. Lähinnä se tulee kulumaan savon seudulla mökkeillen. Tsemppiä juoksuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tule Lohjan suunnalle käymään joku päivä! :) Koetan tsemppailla kovin juoksun kanssa, eiköhän helpota kun jujutsu jää pariksi viikoksi kesälomalle :P

   Poista
 2. Kivoja kesäsuunnitelmia! :) Iloa ja tsemppiä juoksuharrastukseen! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥