Loppuneet tuotteet OSA 4

Luonnonkosmetiikka loppuneet tuotteet


Aamulla makailin sohvan kulmalla ja nojauduin auringon säteiden lämpöä vasten. Viime päivinä aurinko on alkanut lämmittämään oikein kunnolla ja kissojen tavoin haluaisin vain maata matolla nauttien rapsutuksista. Vaikka kuinka olisin halunnut käydä Papun viereen makoilemaan niin kuitenkin rivillinen käytettyjä (luonnon)kosmetiikkatuotteita ansaitsi huomioni. Nyt onkin loppuneiden tuotteiden esittelyn vuoro numero neljä. 

Tällä kertaa mukana on harvinaisempi herkku miesten tuotteiden puolelta mukana, kun Kalle sai kulutettua loppuun Herban Cowboyn deodorantin (tilattu iHerbistä). Kyseessä ei ole luonnonkosmetiikan tuote, mutta vegaaninen se toki on. Olemme jo pidempään etsineet Axelle korvaajaa niin deodorantissa kuin suihkusaippuassakin – mitä miehekkäämpi tuoksu on niin sen parempi. Herban Cowboyn Wild deodorantin tuoksumaailma on kyllä miehekäs ja alkuun se pitää hien hajun ihan kohtalaisen hyvin, mutta päivän kuluessa se pettää jossakin vaiheessa. Tämä ei kiitettävää arvosanaa saa, mutta ei se nyt ihan huonoimmastakaan päästä ollut.

Toinen mitä Kalle on kokeillut on Every Man Jackin deodorantti Cedarwood, joka ei puolestaan toiminut ollenkaan. Onneksi löysimme Kallelle kuitenkin luonnonkosmetiikan puolelta sopivan dödön, kun ostimme vielä testiin Schmidt's hiili-magneesium deodorantin, tuoksuna tämä on neutraali ja raikas ja pitoakin riittää. Olen itse tykästynyt sarjaan vuosien varrella kovin ja tällä hetkellä minulla on käytössä Sensitive geranium soodaton deodorantti herkälle iholle, johon olen ollut todella tyytyväinen ja olen iloinen, että sarjasta löytyi myös Kallelle sopiva versio. 


postaus sisältää affiliatelinkkejä
Luonnonkosmetiikka loppuneet tuotteet khadi urtekram


Loppuun kului kaksi hyvää kylpyhuoneen puolen tuotetta. Ensimmäisenä näistä kahdesta on i+m Naturkosmetiksin herkän ihon sarjan Freistil Sensitiv Suihkugeeli*, jota olen pystynyt käyttämään pahimpinakin ihottuma aikoina. Suihkugeeli on todella hellä, tuoksuton ja koostumukseltaan nimensä mukaisesti enemmän geeliä kuin saippuaa. Olen tästä henkilökohtaisesti tykännyt todella paljon juuri sen mietouden takia, pieni määrä geeliä riittää koko vartalolle helposti ja tuote on myös riittoisa. Suihkugeelistä löytyy aloe veraa ja kasviöljyjä kosteuttamassa, iho jää pesun jälkeen pehmeäksi ilman kiristelyä tai kutinaa. Tuoksuttomuutensa takia tämä sopii mielestäni niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Tällä hetkellä i+m Naturkosmetikin tuotteet ovat Hyvinvoinnin tavaratalossa -30% tarjouksessa.  Freistil sarjan vartalovoide on myls todella huippu! 

Khadin Hibiscus shampoo oli todella toimiva kuivalle kutisevalle päänahalle ja kahden ihmisen käytössä tämä loppui vähän turhankin nopeasti. Alkuun en tästä pitänyt, mutta ajan kanssa yhteinen sävel kuitenkin löytyi. Shampoosta kirjoitin marraskuussa, kun kokosin teille neljä tuotetta, jolla sain helpotusta kuivaan päänahkaan. Luonnonkosmetiikassa ehdottomasti vaikeinta on löytää sopiva shampoo ja tässä etsiessä on tullut eniten huteja, onneksi tämä suhteellisen arvokas shampoo oli lopulta minulla toimiva ja en kokenut rahojeni menevän hukkaan. 

Vuoden aikana hammastahnoja on kulunut monta tuubillista ja edelleenkin suosikkimme on Santen Family sarjan mintun makuinen tahna, jota saa onneksi myös Prismoista. Harvemmin hammastahnaa jaksaa tilata muualta, vaan ostan uuden silloin kun muistan eli ruokakaupassa. Muutenkin olen siitä iloinen, että Santen tuotteita saa aika hyvin Prismoista ja olenkin löytänyt sarjalta uuden suosikki hoitoaineeni. Kuvassa oleva Urtekramin hammastahna ei oikein vakuuta minua useammankaan tuubin jälkeen. Kolmen luonnonkosmetiikan hammastahnan vertailun löydät täältä.


Luonnonkosmetiikka loppuneet tuotteet Weleda MOSSA


Marraskuussa kirjoitin teille kahdesta vartaloöljystä, jota olen testannut. Löysin muuton yhteydessä kaapista vielä kolmannen öljyn, joka itseasiassa on ensimmäisiä luonnonkosmetiikan tuotteita joita olen koskaan ostanut ja olin tyystin sen unohtanut. Kyseinen öljy on Weledan tyrni ihoöljy, jota suositellaan erityisesti atooppiselle iholle. Öljy tuntuu iholle levittäessä todella tuhdille ja se ei imeydy kauhean nopeasti, jonka takia tätä olen käyttänyt vain silloin tällöin ja pääosin hierontaan.  Siinä missä Ecoilin ja MOA:n vartaloöljyt imeytyvät nopeasti niin Weleda tuntuu olevan polkupyörä ferrarien rinnalla, sen takia en ole aiemmin vartaloöljyistä pahemmin innostunutkaan. Kuitenkin Weledan öljy tuoksuu ihan mielettömän hyvältä ja vähän harmitti kun pullo lopulta vuosien käytön jälkeen loppui.

Myös meidän talouden yhteinen suosikkituote ihonhoidosta pääsi loppumaan. MOSSA:n Energy Boost Mask & Night Cream* yhdistelmästä kirjoitin syksyllä Luonnonkaunis -blogin puolelle. Kyseinen paksu yövoide-naamio on hellinyt minun ja Kallen ihoa syksystä asti ja tuloksia tuli  varsinkin jälkimmäiselle nopeasti. Hän sai iho-ongelmat kuriin alkuun Madaran SOS-seerumilla, mutta siirryttyään iltaisin käyttämään MOSSA:n voidetta on loputkin näpyt ja ennen kaikkea pintakuivuus kadonneet tyystin. Oma ihoni on pehmeämpi ja kuulaampi ja pintakuivuus on minulla myös kadonnut kokonaan, tosin tämän rinnalla käytän myös MOA:n kasvoöljyä.

Hinta-laadultaan tämä monikäyttöinen tuote on täysi kymppi ja kerrankin kaupassa ei tarvinnut kysyä kahta kertaa otetaanko lisää vai ei. Madaran SOS-naamio on todella huippu seeruminsa tapaan ja teki ihmeitä rohtuneelle nenän alueelle flunssan aikana, mutta lompakolle tämä multituote on ystävällisempi. Hyvällä tuurilla muuten tätäkin voi bongata Prisman luonnonkosmetiikka hyllyltä!


Luonnonkosmetiikka loppuneet tuotteet Lavera hajonnut poskipuna


ps. Joskus tapahtuu vahinkoja kun säätää kiireessä ja niin kävi minullekin jälleen kerran.  Ihana ikuisuuksia kestänyt Laveran poskipuna tippui lattialle ja se meni ihan murusiksi, yritin tiputtaa pienimmät hajonneet palaset vessanpönttöön ja lopulta sinne tippui koko sisältö. Arvatkaa vaan harmittiko! 


Oliko joukossa tuotteita, joita olet testannut?*tuote saatu blogiin testiin, postaus sisältää affiliatelinkkejä

2 kommenttia

  1. Oijoi tuo Lavera...! Mulla on pieni testerikoko tuosta Mossan voiteesta, nyt vasta hoksasin sen ja vaikuttaa heti kiinnostavalta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vieläkin hieman nyyhkytän tuon purkin perään, aiemmin olin hajoittanut sen lukko mekanismin tiputtamalla ja toinen kunnon kolaus olikin sitten liikaa. Testaile hei ihmeessä tuota Mossan voidetta, meillä ollaan siihen vähän turhankin rakastuneita :D

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥