Viisi kertaa kolme positiivista
Sain blogisisareltani Nyt Heti blogin Marialta ihanan blogeja kiertäneen positiivisuus aiheisen haasteen ja nappaankin siitä kopin heti. Tässä teille jälleen (positiivisia) palasia elämästäni ja oikein ihanaa pääsiäisen aikaa jokaiselle siellä ruudun toisella puolella!


Kolme hyvää asiaa päivissäni


Bujoilu on tullut isoksi osaksi arkeani viimeisen vuoden aikana. Se on minulle ajanhallinnan työkalu täynnä inspiraatiota ja  to do -listoja, muistioita tärkeistä asioista sekä rakastamiani trackereita. Jos kaipaat bujoon ideoita niin niitä olisi tulossa teille ensi viikolla! 

Lukeminen on noussut maaliskuun aikana minulle taas todella tärkeäksi ja olen lukenut enemmän kuin aikoihin. Maaliskuussa luetuista kirjoista teen myöskin pian oman postauksensa, sillä olen löytänyt pitkästä aikaa minua miellyttävän hyvän historiallisen sarjan, jota olen suorastaan ahminut! Lukeminen on minulle tapa unohtaa kaikki muu ympärillä kuten meditaatio tai bujoilukin. Onneksi olen saanut taas lukemisesta otteen, sillä se on vuosien varrella merkinnyt minulle todella paljon. 

Kasvien hoitaminen voi kuulostaa tylsältä, mutta tässäkin yksi erinomianen syy miksi nousta aamuisin. Kasvit tarvitsevat vettä, ravinteita ja muuta hoitoa – osa päivittäin vähintäänkin sumuttelua. Kun ympärillä kasvit vihertävät ja ottavat valtavan kasvupyrähdyksen talven jälkeen nousee hymy huulille alituiseen, niiden kasvua on ihana seurata päivittäin! Vielä kun lumet sulaisi niin pääsisi puutarhan kimppuun!


Kolme hyvää asiaa minussa


Jaksan ja haluan aina kuunnella sekä auttaa muita. Olen kova puhumaan, mutta myös kuuntelemaan. Pyrin muutenkin olemaan aina mahdollisimman empaattinen ja ymmärtämään eri kantoja asioihin, vaikka se ei aina helppoa olekaan. Vuosien varrella olen oppinut vähemmän mustavalkoiseksi ja enemmän avoimeksi erilaisille asioille ja ihmisille. Usein myös vaikeneminen on kultaa, jossa olisi minulla vielä opittavaa.

En anna periksi helposti. Pänkki mikä pänkki. Itsepäisyyden ja periksiantamattomuuden voi ottaa moneltakin kantilta, mutta suurimmaksi osin niistä on hyötyä. En jää sängyn pohjalle makaamaan, vaan eteenpäin mennään oli tilanne mikä hyvänsä. Haluan myös kannustaa muita menemään kohti omia unelmia ja uskomaan niihin.

Omat arvoni ja niiden mukaan eläminen. Minulle on tärkeää syödä puhdasta kasvisruokaa, elää mahdollisimman ekologisesti ja kunnioittaa kaikkea elävää. Meidän pitäisi vaalia enemmän luontoa ympärillämme ja miettiä mitä tarvitsee ja millä hinnalla. Kukaan ei ole täydellinen, ne pienet teot ratkaisevat!


Kolme hyvää asiaa elämässäni 

Parisuhde. Meillä tulee Kallen kanssa syksyllä kuusi vuotta yhdessä täyteen. Vuosien varrella olemme rakentaneet meille lujan parisuhteen ja se jos mikä on vaatinut paljon verta, hikeä ja kyyneliä. Välillä toinen joutuu joustamaan, mutta yhdessä eteenpäin ollaan menty vaikka vastoinkäymisiä onkin vastaan tullut. Yhdessä teimme myös päätöksen muuttaa Lohjalta Tampereelle ja mitään parempaa en ole elämäni aikana tehnyt. Toivon, että vielä joskus voimme perustaa perheen, ostaa yhteisen asunnon ja mennä naimisiin. 

Toinen asia, jota kiittelen päivittäin mielessäni on meidän uusi kotimme. Muutimme tammikuussa rivitaloon ja joka päivä tunnen itseni onnellisemmaksi ja onnellisemmaksi. Nyt on enemmän omaa rauhaa, tilaa ja kuten ylläkin mainitsin niin kyllä oma pihakin on upea asia. Meillä kävi tämän asunnon kanssa ihan mielettömän hyvä tuuri!

Luotto tulevaan. Vaikka asiat eivät aina menekään niin kuin on kuvitellut niin silti luotan ja uskon, että kyllä elämä meitä kantaa. Tällä hetkellä olen onnellinen jo siitä mitä meillä on, vaikka ei elämä olekaan aina ruusuilla tanssimista. Asiat kyllä järjestyvät ja joskus on hyvä tehdä suunnitelmiin isompi muutos ja myöhemmin nauttia sen kantamasta hedelmästä.
Kolme hyvää asiaa tänä vuonna


Yhteishaku on takana ja kohta alkaa pääsykokeisiin lukeminen. Itseasiassa osa esimateriaalista on jo julki ja nyt pitäisi alkaa päntätä javaa! Vaikka jo pelkkä ajatuskin opiskelemaan lähtemisestä jännittää niin samalla olen todella innoissani siitä. Vielä pitäisi se opiskelupaikka napata siellä pääsykokeissa, saa olla miten käy.  

Steven Wilsonin keikka helmikuussa oli upein musiikillinen elämys koskaan. Kolme tuntia musiikillista huipentumaa, suosikki kappaleitani, kaikki fiilikset ja se onnen tunne kun sain olla kokemassa tuon itse livenä. Monta viikkoa elin keikan jälkeisessä onnen huumassa, todella onnistunut lahja Kallelta minulle.

Muutto uuteen kotiin sujui yllättävän kivasti, vaikka sitä stressasinkin kovin. Muuton suhteen kaikki meni hyvin, vanha asunto saatin siivota kaikessa rauhassa ja uutta laittaa siinä samalla. Paras oli kun purki aina kaikki laatikot mitä sisälle tuli niin ei tullut kauheaa kaaosta. Nyt kun uuteen alueeseen on kotiutunut ja kissat ovat tyytyväisiä ikkunoiden takaisista näkymistä niin voin huokaista helpotuksesta, tämä oli oikea päätös.
Kolme hyvää asiaa blogissani

Olen aina rehellinen postauksissa. Suosittelen teille tuotteita, jotka olen henkilökohtaisesti hyväksi todennut ja ilmoitan aina kun kyseessä on kaupallinen yhteistyö, blogin kautta saatu tuote tai mainoslinkki, josta voisin hyötyä rahallisesti. Näin kuuluu tehdä, mutta kaikille se ei ole itsestäänselvyys ja sen takia haluan painottaa tätä. Lisäksi haluan esitellä teille pienempiä yrityksiä, jotka ovat todella näkyvyytensä ansainneet, minun tulee uskoa niihin itse ja voitava seistä niiden takana.

Olen omanlaiseni ja niin on myös blogini. En halua kirjoittaa vain yhdestä aiheesta, olla samaa mieltä kaikkien muiden kanssa tai lukittautua liikaa johonkin. Myöskään en kiellä vaikeita asioita, vaan kirjoitan melko aivoimesti vaikeistakin jutuista. Elämässäni tulee ja menee aiheita ja asioita, niin myös blogissani.

Te ihanat lukijani! Blogini ei olisi mitään ilman lukijoita ja kommentteja, joista olen aina erittäin iloinen. Olenkin teistä jokaisesta kävijästä todella kiitollinen, olit sitten läpikulkumatkalla tai vakituinen seuraaja ♥ Not so damn mainstream blogin Iidan
24-vuotias graafinen suunnittelija / editoija. Sydäntä lähellä on kehopositiivisuus, jooga, feminismi ja häät 2018. "

Mediakka blogin Annan
"Mediakkaa päivittää tamperelainen, freelance-journalistina ja viestinnän sekatyöläisenä hommia paiskiva yhteiskuntatieteiden maisteri, joka kirjoittaa mielellään lifestyle-ilmiöistä samalla, kun tarkkailee Tampereen – ja itse asiassa koko valtakunnan – kulttuurikenttää kasvisruokaripausta unohtamatta."

"Ida's Cozy Cornerissa otetaan rennosti ja inspiroidutaan. Jaan täällä kasvisreseptejäni, matkavinkkejä ja joskus ihan vain kuulumisiani tavallisen arjen keskellä. Mikäli hyvä ruoka, luonnonkosmetiikka, eettinen muoti ja kestävät valinnat kiinnostavat, saatat olla oikeassa paikassa. Toivottavasti viihdyt ja tulet toistekin!"


Ihanaa sunnuntaita ja alkanutta huhtikuuta sinulle 


Voit seurata minua instagramissafacebookissa ja pinterestissä!

6 kommenttia

 1. Olipa kiva! Toteutukseen menee ensi viikolla! :) Anna/Mediakka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa! Ehditkin huomata tämän ennen kuin sain sinulle laitettua viestiä :) Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle ja innolla jo odotan postaustasi!

   Poista
 2. Ihana postaus :)
  Aurinkoista huhtikuuta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja ihanaa kun vierailit blogissani! Lämmintä huhtikuuta sinulle ja mukavaa alkanutta viikkoa :)

   Poista
 3. Oi, miten kiva postausidea! Ja muutenkin, ihan täydellinen ajoitus, just tällaista positiivisuushaastetta mä tarvitsin ton viimeviikon polvenrikkomisepisodin itsesäälissä rypeämismaratoonin vastapainoksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun tämä tuli hyvään kohtaan, tulit heti tätä tehdessä ensimmäisenä mieleen :) Ja ähh polven rikkominen ei ole ikinä mukavaa saati sitten se itsesäälissä rypeäminen ja vielä maratoonina, huh! Toivottavasti polvi tulee pian kuntoon. Innolla jo odotan postaustasi aiheesta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥