VaihtobileetPerjantaina oli vihdoin järjestämäni vaihtobileet. Ihmisiä tuli paljon enemmän mitä ajattelin ja kaikki meni todella kivasti. Sekä minä että äitini leipoi ja syömistä oli yllin kyllin raakakakusta sienipiirakkaan. Lisäksi tavaraa oli todella mukavasti, jokainen toi jotakin ja lähestulkoon kaikki vaatteet ja muut menivät uusille omistajille. Uffille käyn heittämässä vielä ylimääräiset vaatteet. Lupaan järjestää vaihtobileet jossakin vaiheessa uudestaan, sen verran toimiva juttu se oli! :) Kiitos kaikille ketkä tulitte paikalle, oli todella kiva nähdä teitä kaikkia. Olen maailman huonoin ihminen ottamaan kuvia juuri sillä hetkellä kun niitä pitäisi ottaa, eli vaihtobileistä ei ole kuvan kuvaa, mutta tavarasta jota lähti eteenpäin on tämä yksi. Syy vaihtobileisii oli täysin se, että halusin puhdistaa kaapit kaikesta muusta kuin luonnonkosmetiikasta. Meikkipussi ammottaa nyt tyhjyyttään, mutta täyttöä on tulossa ;)
Lauantaina olikin jälleen jujutsu, odotin sitä kauhun sekaisin tuntein. Niin sekaisin olin edellisestä illasta, että marssin paikalle tunnin etuajassa. Kun tajusin kämmini niin soitin Kallelle ja lähdimme hakemaan Punnitse & Säästä liikkeestä Kallen cashewpähkinä voittoa, hän oli voittanut kilon maustettuja casheweita! :D Nyt alkaakin olla jo maha kipeänä pähkinöistä, ahneella on hyvin ikävä loppu.. Itse jujutsu meni todella kivasti, ehkä parhaimmat harkat tähän mennessä. Tiistaista oli vielä vähän reidet hellänä (vaikka otin silloin todella löysästi!), mutta se ei vauhtia hidastanut. Nyt mullakin on jujutsupuku! Vaikkakin tatamilla pyöriessä sainkin sotkettua itseni jonkun idiootin meikkivoiteeseen. Anteeks nyt vaan, mutta kuka harrastaa itsepuolustuslajeja ym. meikkivoiteet naamalla? Itselleni ainakin tulee sen verta lämmin ettei tule mieleenkään laittaa pakkelia.. Onneksi pesussa lähti tahrat.
Tänään kävimme pitkästä aikaa juoksemassa ja uudet juoksukamppeet on nyt testattu. Kengillä on todella väliä, ensimmäistä kertaa vähään aikaan ei tullut lonkka ollenkaan kipeäksi. Toki joogalla voi olla sormensa pelissä. Eli jooga jatkuu ja kenkiin kannattaa satsata. Kohta hieman omenapaistosta ja vaniljakastiketta kera Buffyn :) (vinkkinä, pehmeistä omenoista on hyvä tehdä omenapaistos, hävikistä ruoaksi!) Ensi viikolla onkin taas tiedossa kaksi eri taidekurssia (huomenna alkaa öljymaalaus ja tänään olen kolmisen tuntia etsinyt taideteosta josta tekisin toisinnon) ja jujutsut ja muut, ainakin on ohjelmaa :) Oikein mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille!

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi ♥