Puhdistuskuurin alku

Neljäs päivä puhdistuskuuria meneillään. Tähän mennessä olo on todella hyvä! Harkoissa jaksoin normaalisti samaten kuin sitä ennen uimassa. Kahvin vieroitusoireet olivat todella lievät ja olo on nyt energinen. Aamut ovat lähteneet helpommin käyntiin kun on tietyt rutiinit: Hampaiden pesu, detox juoma, sitruunaveden teko, tuorepuuron surraus/smoothien teko ja eväät ja siitä vasta koneelle hetkeksi istumaan. Eilenkin heräilin ensimmäisen kerran seitsemältä, samaten kuin tänäänkin. Minulle tämä on suorastaan ihmeellistä!
Ruokavalio on todella raaka-vegaani painotteista ilman sokeria, vehnää, hiivaa, kofeiinia ja alkoholia. Paistettu ruokakin on pannassa. Ainoa eläinperäinen on ollut vuohenjuusto, mutta sekin jää paketin loputtua pois. Ongelmaksi ruokavaliota kootessani koin internetin ihmeellisen maailman, niin paljon erilaisia detoxeja ja ruokavalioita siihen liittyen. Toiset suosivat vain raakaa, jotkut vegaanista ja on sivustoja joissa raejuusto ja tuorejuustot kananmunien kanssa on ok ja tottakai löytyy kuppikuntia jotka syövät myös kalaa+kanaa. Koeta tästä sitten löytää itselleen se "oikein" ja "paras" vaihtoehto.
Teetä on tullut juotua huomattavasti enemmän kuin ennen, pukan ja yogitean detox teet ovat kummatkin erittäin hyvän makuisia ja suosittelenkin teitä kokeilemaan kumpaakin vaikka ette detoxille ryhtyisikään! Muuten pyrin juomaan vettä + sitruunavettä mahdollisimman paljon. Itse opin vasta nyt juomaan oikein vettä, tähän mennessä ei ole alas oikein tahtonut mennä vaikka kuinka pitäisi vesilasipäiväkirjaa ym. nyt juon veteni haaleampana (ei toki lämpimänä) ja se uppoaa huomattavasti paremmin! Aamuisin juon seitsemän päivän kuurin detox litkua, tuo granaattiomenan makuinen mömmö ei ole todellakaan mitään herkkua. Tämän kuurin loputtua jatkan vielä muutaman viikon ajan frantsilan puhdistustipoilla. Päivän aikana menee nesteitä n. 2l, toki välillä menee enemmänkin.Paino oli alussa huimat 83kg (ärrmurrmutisen) ja toivon tällä saavani kropan nollattua että saisin alkaa karistettua kiloja oikein kunnolla pois. Tähän mennessä vatsa tuntuu normalisoituneen antibioottikuurien vahingoista ja muutenkin olen pirteämpi. Varmasti osansa on vehnän ja sokerin pois jättämisellä. Kauhea pizzan himo minulla on, mutta eiköhän siitäkin selvitä jotenkin. ;) Olen rakastunut tuoreisiin taateleihin nyt toden teolla! Tuorepuurot ovat tulleet elämääni pysyvästi. Laitan helpon tattarituorepuuron ohjeen tulemaan tässä joku päivä! :) Lisäksi tänään kävin ostamassa itselleni ecotoolsin pesukäsineet, joiden kanssa rupean iltaisin kuivahieromaan. Tämän pitäisi lisätä detoxin vaikutusta, ajan kanssa nähdään onko tässä mun touhussa mitään järkeä ;)
2 kommenttia

  1. Mielenkiintoista lukea kuuristasi! Tiukat säännöt vaikuttavat olevan, mutta jokaiselle sopii se oma tyyli. Ja jos selkeiden sääntöjen vuoksi siinä myös pysyy, niiin sittenhän se toimii sinun kohdallasi. Tuoreet taatelit ovat tosiaan todellista herkkua. Lukiko jossain, menikö multa ohi, eli kauan tän kuurin olisi tarkoitus kestää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jäiköhän se multa sanomatta :D Eli puhdistuskuuri on se kolme viikkoa :) Mun on vaan niin paljon helpompi kun on "tiukat säännöt", ilman sitä mä lipsahtelisin ja koko homma menis plörinäks alta aikayksikön ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥