Odotus on ohi!Vapaapäivän ihanuus. Oli tarkoitus heräillä jo ihmisten aikaan, mutta kissojen purrpurrpurr äänet pakottivat minut nukkumaan yhteentoista saakka. Sen jälkeen olenkin ehtinyt jo availla puhelimen puk-koodista (ihan varmasti laitoin pinkoodin oikein!) ja laittanut ihanan siemenleivän tekeytymään jääkaappiin. Ja kun puhelin jatkoi normaalia toimimistaan niin sain viestin silmälasien saapumisesta, jippii! Pitää siis hilata takapuoli kohta ylös tuolista ja lähteä ihmisten ilmoille. Vielä olisi tarkoitus leipoa Kallelle pullaa ennen hänen saapumistaan töistä kotiin.

Eilinen ilta meni osittain lätkää tuijotellen, samalla maalasin vesiväreillä ja keitin itselleni sokerimassaa kotisokerointia varten. Vielä en ole ehtinyt sokeria testailemaan, mutta jos kokeilu onnistuu jaan ohjeen teillekin! Tällä viikolla olen myös tehnyt ensimmäistä kertaa elämässäni nokkoskeittoa, Kalle tykkäsi ja kyllä se itsellenikin maistui. Ensi kerralla ehkä vähän vähemmän nokkosta niin ei ole niin voimakasta. Latasin myös puhelimeeni Villivihannekset- sovelluksen, josta löytyy hyvillä kuvilla varustettuina 20 villivihannesta joita luonnostamme löytyy sekä 60 reseptiä. Ei huono! Sovelluksella on hintaa 2.99e ja sen tuotto menee kotimaiseen luonnonsuojelutyöhön.

Keskiviikkona vihdoin ja viimein saapui se kauan odotettu, nimittäin meidän uusi ihana punainen automme! Kyseessä on ihan uusi Kia Rio ja sen kanssa tulemme elelemään seuraavat vuodet. Pösilön kanssa rupesi olemaan liikaa ongelmia ja emme halunneet uutta pommia käsiimme, käytetyissä autoissa voi olla vaikka mitä. Kuhan keli on hieman aurinkoisempi niin voin ottaa kuvan meidän kaunokaisesta, joka tosin sai ihanan kurapeiton heti päälleen.

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! :)

2 kommenttia

  1. Oi, uudet lasit ja autokin kaupan päälle! ;) Kyllä nyt kelpaa ajella. Kivaa viikonloppua teillekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kunhan sade vähän hellittäisi pääsisi hakemaan vielä ne lasit ;) Tumpelona oon tuhonnut meidän sateenvarjon ihan totaalisesti..

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥