Top 5 (luonnon)kosmetiikan lempparit
Jokaisella on kosmetiikassa omat suosikkinsa, itse käytän nykyään melkeimpä poikkeuksetta luonnonkosmetiikkaa. Tässä esittelemäni ovat tämänhetkisiä suosikkeja, ja voi olla että jo huomenan löydän jonkun ihanan uuden tuotteen, joka syrjäyttää jonkin näistä. Merkkeinä käytän eniten Madaraa, Laveraa ja Santea. Uusia tuttavuuksia tulee enemmän ja enemmän vastaan ja minun onnekseni meidän lähikaupasta (Prismasta) löytyy luonnonkosmetiikkaa reilu hyllynpäädyllinen, ihan huippua! Ja aina kun käymme Prismassa pyrin katselemaan josko olisi jokin tuote puoleen hintaa, joskus on helpompi kokeilla uusia tuotteita, kun hinta ei kirpaise niin pahasti. Tässä tulee nyt top viisi tuotteeni!

Tuote, joka ei todellakaan petä! Tästä dödöstä on puhuttu pitkin blogimaailmaa luonnonkosmetiikan parhaana dödönä ja ei varmasti turhaan. Itse en ole mikään deodorantin suurkuluttaja, päin vastoin harvemmin muistan käyttää ja tarvetta ei pahemmin ole. Minulla on toinenkin luonnonkosmetiikan dödö, joka myöskin on ihan jees. Madaran dödö kuivuu nopeasti, on ehkä hieman oudomman tuoksuinen ja värinen mihin olen tottunut, mutta käytössä huippu.

Törmäsin Prismassa kerran muutamaan puoleen hintaan olevaan Born to Bion tuotteeseen ja pistin koriini. Merkin tuotteiden pakkaukset ovat todella houkuttelevia, mutta hinnat ovat korkeampia kuin esimerkiksi Santella tai Laveralla. Joudun ehkä kuitenkin aina välillä ostamaan Born to Bion suihkugeelin, koska ne ovat tyrmäävän ihanan tuoksuisia! Tämän trooppinen tuoksu on oikeasti yksi parhaista ikinä. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan.

5. Hurraw! huulivoiteet

Kuulin näistä ihanuuksista I love me- messujen aikaan. Messuillessa kuitenkin jotenkin onnistuin missaamaan nämä ja sitä harmittelinkin kovasti, kun hehkutus alkoi. Oma suosikkini näistä on lakritsin makuinen (vai sanotaanko tuoksuinen?). Nämä ihanat luomut, vegaaniset ja raa'at huulivoiteet ovat ihana piristys päivään ja huulenikin kiittävät.

2. Estelle & thild hand lotion

Tämän sain lahjaksi muutama kuukausi sitten. Olin ensinnäkin erittäin otettu, että henkilö jolta tämän sain oli nimenomaan etsinyt minulle luonnonkosmetiikkaa! Merkki oli minulle täysin uusi. Tämä käsivoide on erittäin hyvin imeytyvä, mielyttävän tuoksuinen ja todella kauniissa pullossa. Täytyy tutustua muihinkin merkin tuotteisiin, se käy helposti kun lähdemme risteilylle viikkarin Gracella, sieltä näitä saa!

1. Madara Peel & Detox naamiot

Ja tättädädää numero ykkönen onkin jaettu sija! Ensin ostin Madaran Peel naamion ja tykästyin kovin, tuotteen tehon todella tuntee ja iho hehkuu seuraavana päivänä. Minulle kuitenkin suositeltiin myös Detox naamiota, ja kun kävimme luonnonkosmetiikan messuilla nappasin detox savinaamion mukaani. En todellakaan joutunut pettymään, tykkään todella paljon mattaisesta pinnasta jonka naamio tekee. Kumpikin naamio on käytössäni aktiivisesti ja uskonkin kummankin olevan hyviä eri aikoina, välillä ihoni rasvoittuu enemmän ja välillä taas kaipaan enemmän kosteutta.


Onko sinulla luonnonkosmetiikasta suosikkeja ja löytyykö meiltä yhteisiä suosikkeja?

affiliatelinkki

8 kommenttia

 1. Itsellänikin on käytössä tuo Madaran dödö ja tykkään. Kesällä kuulemma on tulossa Madaralta myös toinen dödö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo luinkin just pari päivää sitten siitä! Odotan innolla minkälainen se uusi dödö on :)

   Poista
 2. Kiitos dödö-vinkistä! Mä en olekaan aiemmin kuullut siitä ja nyt asiasta googleteltuani sehän onkin aika suosittua... Täytyykin ottaa kokeiluun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiskohan ollu ruohonjuuren lehti josta just luin, etta kannattais laittaa kristallidödöä alle ja sit mitä tahansa luonnonkosmetiikan dödöä päälle, silleen sais parhaimman kestävyyden. Tosin uskoisin että ihan tollakin pärjää hyvin :)

   Poista
 3. Mun täytys kotiuttaa noita Hurraweja, kun niitä on niin kehuttu kaikkialla. Oon kyllä erittäin laiska huulirasvojen käyttäjä ja sipasen huulirasvaa vuodessa ehkä kaksi kolme kertaa :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri vinkkailin fb:n puolelle, että hurraw avasi vihdoin oman verkkokaupan, nyt siellä on -25% alennus ja ilman postikuluja, kannattaa käyttää hyväksi! :) Itselläni on aivan liikaa huulirasvoja ja niitä löytyykin jokaisten farkkujen ja takkien taskuista ja laukuista voi löytyä parhaimmillaan muutamaakin erilaista, eri asia sitten onkin muistaako niitä koskaan käyttää :D

   Poista
 4. Olen nyt useasta paikkaa lukenut noista Madaran Detox-tuotteista ja kovasti on kehuttu. Pitäisipä testata itsekin niitä. :) Born to Bion tuotteet on kyllä kivoja, ja kaiken lisäksi edullisia ja helposti saatavissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo Madaran naamiot saa myös ostettua pienempänä matkakokona, kerta satsauksena vähän kirpaise ostaa tuommoinen isompi. Madaralle on tulossa muuten verkkosivuille -40% kaikista tuotteista tiistaina, Kiitos kommentistasi! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥