Odottavan aika on pitkäViime aikoina ei ole tullut paljoa koneella istuttua. Olen koettanut jälleen kerran käydä kämpästä lävitse tavaraa, jotka menevät joko roskiin, kirppikselle tai lahjoituksena eteenpäin. Miten ihmeessä sitä tavaraa vain riittää ja riittää.. Tosin samaa aikaa kun taivastelen tavaran ja etenkin vaatteiden määrää niin "shoppailen" facebookin kirppiksellä uusia vaatteita. Ehkä olen ansainnut pari uutta hametta kun paino jatkaa tippumistaan kivan tasaista vauhtia ;) 


Tänään kävin katsastamassa Helsingissä luonnonkosmetiikan messut ja samassa yhteydessä olevan kierrätystapahtuman Kaapelitehtaalla. Luonnonkosmetiikan puoli oli minulle pienoinen pettymys, odotin isompaa valikoimaa ja parempia tarjouksia. Madaralta tuli ostettua mm. detox naamio ja löysimpä kaipaamani kulmakynänkin. Kävimme myös kahvila Kipossa ja söin ehkä elämäni parhaan leivän; Johnny Cashew (kirjoitetaankoha noin? :D ), oli törkeän hyvää ja täyttävää. Hinta on toki aika suolainen. Kalle söi frozen jugurttia, joka ei kuulemma maistunut oikein miltään. Itse suosittelen ainakin voileipää suurella lämmöllä! 

Tällä viikolla kävin myös vihdoin ja viimein urheiluhierojalla. Nyt on kroppa taas auki ja saimpahan valaistusta mistä kroppani ongelmat johtuvat: jalkojen pituudella parin sentin ero. Tuo on ollut tiedossa jo pidemmän aikaa, mutta lääkäri ei halua kuvauttaa vaan laittaa lähetteen fysioterapiaan. Homma jatkuu kiropraktikolla käymisellä, sekä röntgen kuvan kinuamisella kunnalliselta lääkäriltä. Urheiluhieronnasta kiinnostuneille suosittelen MiXtremeSportin Mirva Salmea, siinä on ammattitaitoinen ja mukava nainen, joka todella tietää mitä tekee! Ajanvarauskin onnistuu kätevästi verkossa :) 

Nyt siirrymme leikkaamaan kissoille lihaa ja unten maille. Oikein mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille! :) Niin ja edelleenkin me odotamme täällä uutta perheenjäsentä saapuvaksi, odottavan aika on todella pitkä. 

4 kommenttia

 1. Kaks senttiä on jo oikeesti sellanen heitto et pitäs ottaa huomioon ja saattaa alkaa vaatia jo erikoispohjallisia. Kummallista touhua.

  Mut niin se tuolla julkisella puolella tuntuu olevan. Mihinkään ei haluta lähettää ja kaikki kestää miljoona vuotta -.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Droppeja kirjoiteltiin koko vuoden edestä, tää on ihan älytöntä. Joo pohjallisista on äitikin puhunut. Ehkä saan lähetteen kymmenen vuoden päästä jos oon kiltisti..

   Poista
 2. Uusi perheenjäsen? Oooooooooooooooooh? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kertoa että sillä on neljä pyörää ja se kiihtyy nopeammin kuin pösilö ;D

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥