Hyvää kannattaa odottaa

Viikko on todella ollut jännitystä täynnä. Isoin jännityksen kohde ratkesi maanantaina meille positiivisella tavalla ja nyt vielä joudutaan vähän odottamaan ja jännittämään asiaa lisää. Kuulostaa todella epämääräiseltä ja salamyhkäiseltä, mutta vielä emme suurta uutista ole paljastaneet kuin vain muutamalle ihmiselle. Voin tässä sen verran jo paljastaa, että emme ole lisääntymässä ;)

Vyökoe meni ihan hyvin ja nyt on keltainen vyö HJJ:sta. Tilanne oli kaikkea muuta kuin mukava ja ehkä inhoittavinta oli näyttää ukemit yksi kerrallaan kaikkien nähden niin, että olin vielä ensimmäinen. Onneksi en saanut mitään huomautuksia, vaikka olisivat ne voineet paremminkin mennä.

Tänään kävin vielä asimoisassa pankissa ja varaamassa itselleni ajan näöntarkastukseen. Ja vihdoin ja viimein olen päässyt taas lukemisen makuun. Pidetään peukkuja, että kissojen tilaus ehtisi tulla ennen viikonloppua. DPD:n kautta tulevien tilausten kanssa on vaan aina omat juttunsa.

Mitä te meinaatte tehdä muuten vappuna? Me ollaan kutsuttu tänne hieman ihmisiä (tai siis oletettu että he tulevat ehkä) ja teen ainakin munkkeja ja vegelihiksiä . Ennen vappua on vielä luonnonkaunismessut Helsingissä, jonne menoa emmin vielä yhä ja ensi viikolla minulla on aika urheiluhierojalle. Kaikkea kivaa taas tiedossa! :)

2 kommenttia

  1. Kuulostaa jännittävälle, odotan innolla paljastusta, että mistäs mahtaa olla kyse! Me grillaamme vappua kahden ystäväpariskunnan ja heidän lapsien voimin. Tarkoitus on tehdä kaikkia ihania herkkuja! Huomenna tulossa muuuten kivaa vappukerrottavaa munkin blogin puolellea, joten kannattaa pysyä kuulolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti ollaan kuulolla huomenna! :) Paljon vaan ihania herkkuja niin voin unohtaa tämänkin kesän kesäkunnon :P

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥