The Liebster award osa kaksiOlen jo kertaalleen tehnyt the liebster awardin, mutta otin haasteen uudelleen vastaan ilomielin.
Sain haasteen Pikku Bambin Blogin Niinalta, kiitos haasteesta! :)  Jos viime osa kiinnostaa niin kurkkaa se täältä.  Kuvituksena viime viikon Tammisaaren uimareissun kuvia. Kävin heittämässä Tammisaareen mereen talviturkin ja vaikka tuuli olikin aika hurja niin vesi oli yllättävän lämmintä ja siellä lilluimme ystävän kanssa hyvän hetken. 


Säännöt:

1. Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa. (viimeksi oli alle 1000 seuraajan blogeja, tämä alle 200 on paljon parempi!)
4. Keksi 11 uutta kysymystä nimitetyille.

 Ja sitten vastauksiin!


1. Mainitse yksi asia, jonka aiot ehdottomasti tehdä tänä kesänä.
Viettää paljon laatuaikaa ihmisten kanssa.

2. Mikä on lempijuomasi kesällä?
Jääkahvi ehdottomasti! (ja joskus maistuu muutama Happy Joe). Jääkahviinkin jäin koukkuun kun Kahvia ja Kasvisruokaa -blogin Liisa laittoi ihanan kookosjääkahvi ohjeen ja nyt on aamut lähteneet käyntiin erilaisien jääkahvien voimalla.

3. Entä kesän suosikkiherkkusi?
Mansikat

4. Valitsetko rantalukemiseksi kirjan vai lehden?
Olen nyt lukenut lehtiä, ihan vain sen takia kun niitä on vuoden aikana isot pinot tulleet. Jos eläisin "normaalitilassa" niin ehdottomasti mielummin kirjaa, on ihana upota kirjojen pariin olin sitten missä vain. 

5. Mikä on paras kesämuistosi viime vuodelta?
Uusi työpaikka. Kesäloma jäi viime vuonna viettämättä, kun vaihdoin työpaikkaa. Myös toinen ihana muisto viime kesältä oli se, kun kävimme Kallen kanssa uimassa Myllylammella. Kallella jäi lampeen ainakin kolmen vuoden talviturkki :D

6. Päivittyykö blogisi samaa tahtia kesällä, kuin muinakin vuodenaikoina?
Kesällä aikaa päivitellä on jopa enemmän, toki muina vuodenaikoina pitäisi tsemppailla ja kirjoitella mahdollisimman tiuhaan tahtiin, mutta arjessa on niin paljon muutakin. 

7. Mitkä ovat kesäsi kolme tärkeintä kosmetiikkatuotetta?
Bio solisin aurinkorasva, Madaran dödö ja Hurraaw!:n huulirasva.

 8. Jos sinulle tarjoutuisi mahdollisuus matkustaa ihan minne vaan, mikä olisi kohde?
Haaveenani on ollut pitkään Irlanti ja Italia, nyt uutena Saksa. Jos saisin mihin vain lähteä niin varmaan jonnekkin sademetsään, missä olisi paljon eläimiä. 

9. Mikä on paras koskaan lukemasi kirja? Ja miksi juuri se?
Todella paha kysymys. Olen lukenut vuosien aikana valehtelematta yli tuhat kirjaa (jos lasketaan mukaan toisinnot joistakin kirjoista, on kirjoja joita olen lukenut yli viisikin kertaa). Mutta siihen parhaaseen kirjaan.. On yksi sarja, jonka olen lukenut useita kertoja ja joita lukiessa itken ja jännitän uudestaan ja uudestaan, vaikka tiedän mitä tapahtuu. Sanonkin tähän koko Harry Potter -sarjan :)

10. Mikä on liikuntalajeista on suosikkisi?
Tällä hetkellä juokseminen.

11. Mikä on sinulle bloggaamisen kolme parasta antia?
Facebookkiin en kehtaa päivitellä ihan mitä tahansa, mutta on kiva kirjoittaa esim. huippu hauskoista jutuista. Koen, että facen puolella ihmiset valittavat jos päivittää useasti. Blogiin saan kirjoittaa mitä haluan ja sitä lukee sen tyyppiset ihmiset, jotka hyväksyvät minut ja juttuni sellaisenaan. (jota en voi facen puolelta allekirjoittaa). Eli ensimmäinen on minun hyväksyminen tällaisenaan. Toinen parhaista anneista on muiden bloggaajien kanssa kanssakäyminen eli kommentit. Niistä saa arkeen todella suuren määrän voimaa, olen kiitollinen kaikista teidän kommenteistanne todella paljon! Kolmantena mainitsen blogin päiväkirjamaisuuden, on kiva välillä lukea vanhempia tekstejä ja palata hieman taaksepäin. Miltä maailma on näyttänyt minun silmin vuosi sitten tai miten asiat ovat muuttunueet. 

Meinasin ensin etten lähde haastamaan, mutta itse tykkään haasteista todella paljon ja on myös todella kiva lukea toisten ihmisten vastauksia.


Omat kysymykseni haastetuille:
1. Teetkö käsitöitä? Jos teet niin millaisia?
2. Onko kesällä helpompi nousta sängystä ylös?
3. Onko kesä pilalla jos sataa?
4. Lempi puuhasi sadepäivinä?
5. Kahvi jäisenä vai kuumana?
6. Lempi kasvisruokasi?
7. Juoksetko/käveletkö mielummin lyhyttä vai pitkää matkaa?
8. Pidätkö kookoksesta?
9. Värityskirja vai ristikko?
10. Mitä uutta tässä kesässä on?
11. Tämän vuoden kesäbiisisi?


Haastan seuraavat blogit (ja osan uudestaan! :D ) 10 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Oleppa hyvä vaan ja oikein mukavaa viikonloppua! :)

   Poista
 2. Kiitos haasteesta!
  Olipas tuossa paljon asiaa ja kivoja vastauksia!
  Pitää joku päivä perehtyä kysymyksiisi paremmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa viikonloppua sinulle Susanna! :) Itse tykkään näitä haasteita tehdä ja vielä kivempi on kun haastamani ihmiset lähtevät mukaan :)

   Poista
 3. Kiitos, kun lähdit mukaan! <3 Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Haasteeseen vastattu, kiitos vielä sinulle <3

  VastaaPoista
 5. Kiva haaste ja kohta 11 oli erityisen kivasti vastattu! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥