Viimeinen lomaviikko

Aika on lomalla kulunut kuin siivillä. Tarkoituksena on ollut kirjoitella paljon ja ottaa ilo irti lomasta. Iloa on riittänyt paljon, mutta ikävä kyllä säät eivät ole minua suosineet. Toivon loppukesäksi teille kellä loma on vielä edessä erittäin lämpimiä säitä ja levättömiä uimavesiä! Tällä viikolla on ollut pientä siirtymistä takaisin arkeen. Tosin vastapainona sille tämä on Kallen ainoa lomaviikko, joten jonkinlaista tasapainoa on haettu :D
Tällä viikolla olemme olleet lapsenvahteina, hakeneet kissat vihdoinkin kotiin hoidosta, käyneet Turussa päiväreissulla äitini ja siskoni kanssa, saaneet hyvää kahvitteluseuraa, siivonneet, shoppailleet, syöneet hyvää sienikastiketta (kanttarellit, omnom!) ja vain olleet.

Lisäksi olen kokeillut täysin uutta lajia; suppailua. Koko tämän kesän on erilaisissa blogeissa ollut hehkutusta tästä hyvin paljon tasapainoa vaativasta lajista. Olen odottanut hyvää säätä ja sopivaa hetkeä alkeiden käymiseen ja kun SUP Lohjalla oli tasarahatiistai (10e/h lautavuokraus, SUP startti 10e) niin olihan se pakko mennä kokeilemaan. Hieman hommaa haittasi tuuli, aaltoja oli jonkinverran ja itselläni kun ei tunnetusti mikään maailman paras tasapaino ole niin homma oli välillä todella hankalaa.
Kuitenkin suppailu oli todella kivaa ja nautin siitä suuresti kuten seurastakin (kiitos mimmit! ) Ensi kerralla kun on hieman tyynempää niin käymme kiertämässä läheisen saaren. Kiitos muutaman kohtalokkaan aallon tipahdin laudaltakin, onneksi olin varustautunut bikineillä urheiluvaatteiden alla ja ylös pääsi aika helposti. Vielä suppailun jälkeen ostimme kaikki aurinkolasit ja ei mulla ennen oo ollukkaa näin hienoja arskoja :D Pikkasen kyllä reidet tärisi koko homman jälkeen, toivottavasti ensi kerralla hieman helpompaa. :)
Samana päivänä kun kävimme suppailemassa uhmasin kohtaloa ja menin myös melkein kuukauden tauon jälkeen jujutsuun. Olin taas ainoana naisena ja toivoin jollakin tapaa kevyitä treenejä, ja paskat. Tekniikkaa matossa, vapaata painia jne. Kaikki hommat ihan hakusessa ja tekniikat hukassa, hauskaa oli kuitenkin. :D Vastuksena kun oli muutama oranssivöinen herrasmies niin sain paljon hyviä neuvoja ja kehitystä tuli paljonkin. Lopussa kun matsattiin niin sain kerrankin jotakin aikaan :D Seuraavana aamuna oli jalat todella kipeät, sekä muutama muukin lihas ja kipu vain yltyi iltaa ja tätä aamua kohti. Helpottaisipa jo! :D  Nyt menen tekemään vatsalihastreenin, ompahan sitten joku muukin paikka kuin reidet kipeät.

Tekstiä viikonlopun Tampereen ja eilisen Turun reissuista on tulossa, pysykäähän kuulolla :)

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi ♥