Mukava päivä

Hiljaisuus saa luvan loppua. Viime aikoina on aika mennyt selän kanssa taistellessa, se on ollut yllättävän uuvuttavaa ja pieni epätoivokin on iskenyt. Juoksin viime viikon sunnuntaina ja juoksu ei ole ikinä tuntunut niin hyvältä, mutta seuraavat kolme päivää olivat aivan täyttä helvettiä ja edelleenkin kipuilee aika paljon ja esim. jujutsuun en ole uskaltanut pitkään aikaan. Toivottavasti tämä tästä, kiropraktikolla olen käynyt kaksi kertaa ja ainakin jotakin se on saanut aikaan (oikeasti todella paljonkin hyvää, vaikka juoksun jälkeiset ongelmat ovatkin olleet ikävät).
Inspiraatiota kirjoittamiseen olen joutunut etsimään todella paljon. Paljon on viime aikoina tapahtunut; vietimme kolmevuotis päivää, ostimme kummallekin Huawein uudet Honor 7 puhelimet (huh huh tää on kova! tästä lähtien kuvat ovat aika lailla puhelimeni kautta) ja tulevaisuuden suunnitelmat ovat muokkautuneet todella paljon. Ideoita kirjoittamiseen tosin on ollut todella paljon ja toivottavasti uusia tuulia on blogiini tulossa!

Tällä viikolla vietin 23-vuotis syntymäpäivääni. Sain lahjaksi aivan ihania asioita; Kallelta kahdet keikkaliput, Asan ja CMX:n keikalle ja hän lupautui tulemaan kumpaakin kanssani! Äitini toi minulle kahdet muumi pussilakanat, ne ovat aivan yli ihanat! Ja sen lisäksi eräältä ystävältäni sain Muumit Rivieralla bluerayn (on muuten todella kauniisti tehty se leffa!) ja toiselta aivan ihanan itse tehdyn unisiepparin, joka pääsi sänkymme päälle nappaamaan pahat unet pois.
Tänään kävimme Turussa Kallen kanssa, kohteemme oli Turun Vegekauppa sekä ideana oli syödä jossakin syntymäpäiväni kunniaksi. Reissu oli todella mukava ja siitä jatkoimme äitini luokse juhlistamaan vielä siskoni pojan 9v syntymäpäivää ja sain minä itsekin kakun :). Lähdimme vielä pojan kanssa käymään sienimetsässä. Kaiken kaikkiaan tosi mukava päivä takana!

Huomenna lähden laivalle. Nyt kuitenkin nautimme vielä hetken oluesta ja toistemme seurasta. Anteeksi hiljaiselo ja toivottavasti minulla edelleenkin on edes muutama lukija 


4 kommenttia

 1. Hyviä kuvia näyttää tulevan Honor 7:lla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossa on kyllä erittäin hyvä kamera, en jaksa enää järkkäriä turhaan mukana raahailla ellei ole ihan pakko ;)

   Poista
 2. Mulla oli kesäkuussa testissä Honorin puhelin ja kieltämättä kamera oli kyllä ihan huippu hyvä. :) Niin kun sunkin kuvista kyllä käy ilmi! Tsemppiä selän kanssa ja rentoa sunnuntaita Lemmi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura ja todella mukavaa viikonloppua myös sinulle! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥