Punkun tuoksuinen iltaTällä hetkellä päässäni muhii ihana punaviini-kurkuma henna, tuoksu on ahh niin huumaava ja odotan suurella innolla tämän pois pesemistä (vielä jos muutaman tunnin jaksaisi..) Kalle tekee kahta eri vegepizzaa (vegesalami ja soijarouhe) ja itse olen hinnoitellut kirppikselle tavaraa.

Minulla on nyt ollut suuri muutosten tuuli päällä, haluan niin paljon turhasta ja vähemmän turhasta tavarasta eroon kuin vain on mahdollista. Huomenna menemme pankkiin keskustelemaan suunnitelmistamme ja aika isoja asioita pyörii mielessä kokoajan.

Huomenna on myös kiropraktikko ja suuntaamme itsemme illalla Helsinkiä ja Asan keikkaa kohti. Myös kiinnostaisi suuresti Kiasmassa pyörivä Tottelemattomuuskoulu näyttely.
Viikonloppuna olisi tiedossa myös yhdet juhlat, joihin kävimme paniikissa ostamassa minulle mekon. Itseasiassa ehkä ensimmäistä kertaa ikinä se kävi helposti; kiertelimme, katsoin kyseistä mekkoa ja otin yhden koon, sovitin ja se oli täydellinen. Ensimmäistä kertaa odotan juhlia todella innolla, yleensä on kauhea stressi kengistä, vaatteista yms. Olin myös hurja ja laitoin kahden vuoden tauon jälkeen nenäkorun takaisin :D Nyt on todella teini olo.

5 kommenttia

 1. Ai niin joo, piti sitäkin sanoa, että ihana kuva sinusta tuo ensimmäinen (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eka en tykännyt siitä, mutta parin päivän tauon jälkeen se onkin ihan kiva :)

   Poista
 2. Kuulostaa ihanan leppoisalta illalta ja kivoilta viikonlopun suunnitelmilta! Mäkin oisin halunnu sinne Asan keikalle, mut suunnitelmiin tuli vähän muutoksia ja ei sitten tullutkaan lähdettyä Helsinkiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keikka oli muuten tosi hyvä! Tänään on vuorossa yksin löhöilyä ja nyyhkyleffoja kun Kalle lähti kaverinsa varpajaisiin. Mukavaa viikonloppua sinulle Laura :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥