Kohti vakaampia askeliaOlen pitkästä aikaa innostunut leipomaan. Vegaanisia ihania ruokablogeja on aika hyvä määrä ja itse olen pohtinut jakavani omia ohjeitani. Pelkään vain astuvani toisten varpaille ja onko minulla mitään uutta muille annettavaa ohjeitteni kanssa. Jotenkin blogien maailmassa on vaikeaa löytää omaa juttuaan, olen itsekin kokeillut aika paljon erillaisia aiheita ja haparoivin askelin menen eteenpäin vielä etsien omaa polkuani bloggarina. Hauskaa tässä on se, että blogia on tullut kirjoitettua enemmän ja vähemmän jo kymmenisen vuotta!

Olisi ihanaa blogata luonnonkosmetiikasta, taikka vegaanisista uutuuksista tai vaikkapa näistä omista ruokaohjeista. Ja sitten kaikki liikunta jutut ja ja ja.. Jotenkin kaikkea ei voi sekoittaa, mutta linjaus vegaaninen suhteellisen hyvinvointi aiheinen blogi voisi olla toimiva (ehkä). Samoja aiheita tosin löytyy oman lukulistani blogeista, kiinnostaako ihmisiä siinä joukossa vielä yksi? Jos sinua kiinnostaa vegaaniset herkkusienipekoni-lehtikaali muffinsit, tai todella helppo vegaaninen tacopiirakka tai buustikahvi aamuun niin jaan kyllä todella mielelläni ohjeeni teidän kanssanne ja lähden innoissani kehittelemään uusia.
Luin eilen tekstin väsymyksestä Iltasanomien sivulta. Osui ja upposi liiankin kovaa. Nyt yritän skarpata entistä enemmän hyvinvoinnin kanssa ja pidän huolta niin nukkumisesta, terveellisesti syömisestä kuin liikkumisestakin. Kaikkeen ei vain aika riitä ja syksyn edetessä ja iltojen pimetessä pitää kohdistaa aika sellaisiin asioihin, mistä saa eniten boostia eteenpäin. (ja ei, se ei ole se teeveen töllötys). Selkä on nyt ollut yllättävän hyvänä, mutta edelleenkään en uskalla jujutsuun lähteä ja voi olla että ainakin syksyn ajan pidän siitä taukoa. Nyt vain vahvistamaan tukilihakset ja muistaa se kehonhuolto niin pitäisi selän pysyä kunnossa (ja se painon pudottaminen..) Jotenkin tuntuu jo siltä että parempaa päin ollaan menossa.

Mutta nyt otan vastaan ehdotuksia; onko asioita joista haluaisit kuulla enemmän. Kissoista? Vegaanisia ruokaohjeita? Kuulumisia? Liikkumisistani? Luonnonkosmetiikasta? Sana on vapaa!

6 kommenttia

 1. Oman tien löytäminen blogin kanssa on tosiaan aika haastavaa. Tai itselle tulee tosi herkästi fiilis, että matkin jotakuta muuta tai niinkuin itse sanoit, astuu toisen varpaille. Siitä huolimatta kannattaa rohkeasti tehdä ja kirjoittaa siitä, mikä tuntuu hyvältä :) Ruokaohjeet olisi kivoja, mutta ihan "perus"-kuulumisiakin on mukava lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut! Samanlaisia blogeja on niin silmän kantamattomiin ja aina sieltä joukosta nousee ne parhaat esiin omilla jutuillaan. Itse tykkään tosiaan kirjoittaa vähän kaikesta ja ihan sen oman fiiliksen mukaan, välillä menee aika laidasta laitaan jutut ja olisi kiva löytää sitä "kultaista keskitietä" :) Ruokaohjeita tulossa siis! Ihanaa että juttuni kiinnostaa :) Koetetaan treffailla joku päivä ja todella mukavaa viikon jatkoa, onneksi kohta on jo viikonloppu (jonka oon töissä :'D) !

   Poista
 2. Bloggaa ihan reilusti juuri niistä aiheista mitkä sinua kiinnostavat. Älä välitä siitä vaikka muutkin kirjoittavat niistä, annat palaa vaan :)! Oli se sitten ruoka tai kosmetiikka, niin sullahan on tosi lifestyle painotteinen blogi muutenkin, sellaiseen mahtuu vaikka ja mitä, aina sopii kokonaisuuteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa kommentistasi! Nyt mä annan palaa ja sekoitan tätä blogiani oikein kunnolla! ;) Mukavaa päivän jatkoa sinulle! <3

   Poista
 3. Miksi pitäisi blogata vain jostain yhdestä aihepiiristä? Mun mielestä monipuolisuus on ennemminkin plussaa kuin miinusta. Jos jokin tietty aihe ei jotakuta lukijaa kiinnosta, niin ainahan sen yhden postauksen voi jättää lukematta, mutta siten taas rajaamalla aiheen liian tiukasti johonkin yhteen, voikin se jakaa sitten lukijakuntaa enemmän..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hyvä näkökulma! Nää kommentit on kyllä ollu mulle tosi helpotus, pelkään että jos on liikaa aiheita niin menee liian sekavaksi, mutta ei näköjään. Liika tiukkuus tosiaan on aika persiistä, siinä tulee helposti puutuminen jos aina on "sitä samaa". Kiitos muru <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥