Liebster award osa 3Jo hyvä tovi sitten sain itselleni kolmannen Liebster award haasteen äidiltäni hänen Mammutin puikot blogistaan. Tällä kertaa vastaan kysymyksiin, mutta en haastele enään ketään. Tässä saamani kysymykset vastauksineen: 

1. Onko sinulla tavoitteita blogisi suhteen?
2. Jos on blogi-tavoitteita, niin minkälaisia?
Vastaan kerralla kumpaankin. Tavoitteenani on kirjoittaa blogia, joka kiinnostaisi oikeasti ihmisiä. Toki kirjoitan blogia itselleni mutta minulle on tärkeää myös tulla kuulluksi jollakin tavalla ja kommunikoida ihmisten kanssa.

3. Mikä vuodenaika kuvaa sinua parhaiten, ja miksi?
Olen täysin syksy ihminen, hieman omalla tavallaan melankoninen, mutta samalla aika pärskyvä kuten ruskakin. Olen aina viihtynyt metsässä ja syksyisin metsä on parhaimmillaan sienien ja marjojen kanssa.

4. Onko sinulla elämänfilosofiaa, ja jos on, millainen?
Elämänfilosofiani sisältää aika paljonkin asioita, mutta lyhyesti kunnioita niin ihmisiä kuin luontoa, älä aiheuta turhaa kärsimystä ja elä tuhoten mahdollisimman vähän sitä mitä meillä on. 

5. Mielestäsi paras blogialusta sekä perustelut?
Olen käyttänyt bloggeria jo kymmenisen vuotta ainakin, se on toiminut hyvin ja palvellut minua tarpeitteni mukaan.

6. Mainostatko blogiasi? Miten ja missä?
Blogillani on omat fb sivut, joiden kautta toivon ihmisien löytävän blogini tai toisinpäin. FB:n puolella tulee jaettua hyviä ruokaohjeita, hauskoja kuvia tai videoita ja muita hieman vakavempiakin linkkejä. 

7. Mitä maailmassa pitäisi olla mielestäsi enemmän?
Ihmisiä jotka välittävät ja haluavat oikeasti vaikuttaa asioihin yleisen valittamisen sijaan.

8. Ja mitä maailmassa pitäisi olla mielestäsi vähemmän?
Ahneutta.

9. Mikä tekee sinut surulliseksi?
Eläinten huono kohtelu, oli kyseessä kaltoin kohdellusta koirasta tai tilallisesta sikoja, saati sitten turkistarhauksesta; aina vetää mielen mustaksi. Myös ihmisten suvaitsemattomuus ja yleisesti ottaen ilkeys.

10. Mikä tekee sinut iloiseksi?
Pienet kauniit teot; vieras ihminen pitää hissin ovea auki kun minulla on kädet täynnä tavaraa tai pieni hellä suukko niskaan kun keitän aamupuuroa, meillä kissat saavat minut melkeimpä aina paremmalle tuulelle.

11. Mikä on mielestäsi tärkein taito, mikä jokaisen ihmisen tulisi osata? 
Toisen ihmisen kuunteleminen.
Olipa jotenkin syvällistä tekstiä osittain, mutta kysymykset olivat todella hyviä! 

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi ♥