Hiljaa hyvä tulee
Meinasin lähteä kirjoittelemaan teille kuinka hitsin kipeänä olen ollut leikkauksen jälkeen. Sen sijaan kerronkin teille miten huojentunut ja helpottunut olo nyt on. En julkaise teille kuvia masusta, on aika rujon näköinen tikkiensä kanssa. Sen sijaan kerron että jostakin syystä äx, leikkauksessa on jostakin syystä menty napakorun reikien välistä sisään ja siinä on yksi tikki. Miksi? :D Sairaalan ruoka oli hyvää ja pahaa. Sairaalassa oli aivan ihania hoitajia, jotka jaksoivat hymyillä vaikka tekivätkin pitkää päivää. En halua sairaalaan takaisin piiiitkään aikaan, mutta ei se nyt maailman kauhein paikka ollut.

Ajatukset ovat todella kateissa. Tässä kuukauden aikana on tapahtunut todella paljon. Tapahtuneet ovat pysäyttäneet, kauhistuttaneet ja aiheuttaneet monta vähäunista yötä. Nyt toivottavasti asiat rupeavat menemään eteenpäin hieman kevyemmällä otteella, eiköhän tässä jo tarpeeksi ollutkin tälle kuulle ;) Nauttikaa ihmiset elämästä, ikinä ei tiedä mitä seuraavana päivänä voi eteen tulla. Tarttukaa mahdollisuuksiin, jahdatkaa ja ottakaa kiinni unelmianne.

Ensi viikolla toivottavasti päästään jatkamaan paljon kevyemmissä aiheissa! Tiikeri on tänään ollut ihan onnessaan kun ensimmäistä kertaa päästin sen päälleni nukkumaan :)

Miltä kuulostaisi muuten piristävä arvonta tänne harmauden keskelle?

2 kommenttia

  1. Arvonnathan on aina ihania! :) Mukavaa loppuviikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa viikonloppua myös sinne Niina! :) Pistetään varmaankin ensi viikolla arvontaa tulemaan ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥