Vegfest 2016



Tämä viikonloppu on mennyt keskustassa pyöriessä. Kumpanakin päivänä vierailin Vegfesteillä ja sen lisäksi on tullut touhuttua paljon muutakin! Vegfestit olivat todella kiva ja hyvin järjestetty tapahtuma. Eilen löysin itseni heti Evoken teltalta ja siellä tulikin sitten täydennettyä varastoja oikein kunnolla! Nyt on taas välipaloja töihin ja treenin kylkeen, sekä muutama purkki ihania Ginger Peoplen tuotteita. Heiltä on muuten ihan pian tulossa Bottoms Up -inkivääriolut.

Tampereen Vegekauppa on aukeamassa ensiviikolla ja heiltä hain lisää Vegvittiä sekä omega 3:sta, kummatkin olivat ihan hyvässä tarjouksessa. Ostin pari pakettia De Vegetarische Slagerin tuotteeteita sekä Professor Grunschnabelin -jäätelöä makuna Indian Winter, joka muuten on todella hyvää! Tuli vihdoinkin hankittua myös ihanan Pidempi korsi -blogin kirjoittajan Paulan keittokirja Vegeä, joka on nopealla selaillulla todella kaunis kirja täynnä ihania ohjeita. Tänään pääsin maistelemaan myös Paulan tekemiä kookospalloja ja oli kyllä hyvää! Muutenkin Vegfesteillä oli maistelukojulla kaikenlaisia ihania tuotteita, pääsin maistamaan vihdoinkin nyhtökauraa ja olihan se koostumus aika lihaisa. Kotiin voisin ottaa aivan hyvin maustetun version, mutta jotenkin tuo maustamaton ei iskenyt. 

Tapasin messuilla paljon ihania ihmisiä, tunnelma oli koko ajan hyvinkin lämmin ja ystävällinen. Hieman harmitti kun missasin epähuomiossa kaikki itseäni kiinnostavat luennot, mutta ensi vuonna sitten uudestaan ;) 




Eilen kävimme katsomassa Plevnassa jääkiekkoa Kallen ja ystävämme kanssa ja ennen kotiin lähtöä kävimme testaamassa Friends & Brgrsin vegaanihampurilaisen. Se oli yllättävän hyvä, mutta siihen kaipasin jotakin muuta majoneesia ym. aiolin tilalle. Tänään kävimme myös kiertämässä ystäväni kanssa pari kirppistä ja tein muutaman ihan kivan löydön! Muutenkin tuli tehtyä hankintoja kotiin, joista olen tämän viikon haaveillut. 

Tiikeri on tänään nauttinut oikein olan takaa parvekkeen lämmöstä ja välillä saa pidätellä naurua kun Tiikeri pyörii puussaan käteni ja pienen tason päällä :D Onneksi koko viikonlopun ajan oli todella aurinkoinen ja lämmin sää, siitä on ainakin otettu kaikki irti! Huomenna on taas aikainen työaamu, mutta nyt jatkamme jääkiekko finaalin katsomista, kyllä jännittää!

2 kommenttia

  1. Mun piti tulla Vegfesteille, mutta ne sitten jäivät. Viikonloppuna oli myös Future Energy Festarit Pakkahuoneella (konemusiikkia). Mä olin niin poikki sunnuntaina, etten vaan jaksanut lähteä keskustaan :/ Ensi vuonna sitten :)

    Mäkin tykkäsin tuosta Friends & Brgrsin vegaanihampparista, mutta en mä tuota kauhean usein söisi. Toivottavasti se kuitenkin tulee vakituiseen menuun, eikös se ollut nyt kuukauden hampurilaisena? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina ei vaan ehdi ja jaksa, onneksi noita tulee uusiakin! :) Siis tosi moni on ollu siellä Pakkahuoneella kattomassa, moni kaveri kehu ihan sikana ja nyt vähä harmittaa ku ei tullu lähdettyä mukaan! Ja joo taisi olla kuukauden hampurilaisena, mutta eiköhän se listalle tule :) Ihanaa viikonloppua sinulle Kata!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥