Kultainen plannerien maailma


Heinäkuun joudutte sietämään tätä mun tolkuttoman hidasta postauten tahtia, lomaa bloggaamisesta en halua pitää, sillä arki olisi muuten nyt todella hiljaista. Mitä tulee siihen arkeen niin sairaslomalla olen edelleen ja tulen olemaan vielä jonkin aikaa. Tämä on ollut todella raskasta, sillä takeita kuntoutumisesta ei ole. Miten tässä näin pääsi käymään? Kuitenkin yhteen asiaan olen menettänyt sydämeni kokonaan,  nimittäin Kalenterimanialle ja erilaisiin vihkoihin ja plannereihin.

Kaikki alkoi yhdestä bullet journalista, sitten mukaan tuli Kalenterimanian ryhmä ja nyt homma on "hieman" lähtenyt käsistä. Itseasiassa tässä postauksessa ei ole vielä kaikki mitä minulla on, sillä näiden kuvien jälkeen on kokoelmani kasvanut TN:llä (Traveler's Notebook, sanastoa aiheesta löydät täältä) ja kasalla kauniita pistevihkoja. Niistä tosin lisää myöhemmin! 
Tällä hetkellä minulla on kalenterina (musta-valko raidallinen) Heidi Swappin planneri personal kokoisena, kävin sen ostamassa Teippitarhalta. Nahkaisena en halunnut kansia, joka toi jonkinverran rajoitteita. Tosin mitä enemmän asioita tutkii niin sitä kivempia vaihtoehtojakin löytyy ja lisää tulee kokoajan! Ideana näissä on se, että kannet ja muu sisältö voidaan uudelleen käyttää ja tarpeiden mukaan ostetaan lisäpaketteina mitä itse haluaa esim. kalenterisivuja (päiväämättömiä), muistiinpanotilaa, to do -listoja jne. Tämä ostamani paketti oli siitä helppo, että kaikki aloittamiseen tarvittava tulee kerralla ja ei tarvitse tietää asioista ihan kauheasti. Hintaahan tällä harrastuksella on alkuunsa, mutta ensimmäistä kertaa kalenteri on nyt minunlaiseni. Lisäksi näissä säilyy jälleenmyyntihinta todella hyvin ja esim. mainitsemani TN:n ostin käytettynä.

Plannerin lisäksi ompelin ja askartelin itselleni ensimmäisen Traveler's notebookin, jonka ideana on sen täyttäminen vihoilla eri tarkoituksiin. Tällä hetkellä minulla on vihko listoille (mitä haluaisin lukea, mitä olen lukenut, sarjoja, leffoja, missä haluaisin käydä..), sillä olen todellinen listafriikki. Juuri minun juttuni siis! Sen lisäksi minulla on muutama vihko blogeille ja niiden hallintaan , olen myöskin rakentamassa omaansa matkustamiselle (ja sen haaveilulle) sekä Project me vihkoa, johon tulee kaikkea mielialapäiväkirjasta lähtien minuun ja projekteihini liittyen. Tämä homma muuttuu ja kehittyy kokoajan ja sen takia koenkin vihkot parempana kuin Bujo kirjan, josta kirjoitin aiemmin täällä.
Harrastuksena tämä vie aikaa (ja rahaa), vaikka jo ihan pienellä pääseekin hyvin alkuun. Nälkä  tosin kasvaa syödessä tässäkin asiassa! Jos tarvitset apua aloittamiseen niin erinomainen paikka siihen Tampereella on Se Hämeenpuiston Vihkokauppa, jossa olen vieraillut itse viimeaikoina hyvinkin tiuhaan tahtiin. Sen omistaja Sandy Talarmo auttaa sinua löytämään juuri sopivan ratkaisun ja kokonaisuuden sinulle. Myöskin Kalenterinmanian sivuilta löydät hyvin tietoa aiheeseen liittyen sekä lisää verkkokauppoja! 

Kuvissa näkyvät tarrat ja Papapyan ihana vihko on juuri Vihkokaupasta, joka löytyy osoitteesta 

Hämeenpuisto 31, 33200 Tampere 

Aukioloajat
ti-pe klo 12-18
la klo 10-16
heinäkuussa su klo 12-16Löytyykö täältä muita hurahtaneita? 


2 kommenttia

  1. Täällä olis yksi Kalenterimaanikko ;) Aivan ihania juttuja sulla! Mä en ole aikoihin raaskinut ostaa mitään uutta, mutta osallistun ahkerasti washivaihtoihin ja saan sitä kautta uusia teippejä kun kaikkia ei raaski ostaa koko rullaa. // Äidin kasvatusopas

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa! Tämä harrastus on vienyt kyllä täysin mennessään ja nyt alkavat varastot olla niin täynnä, että pitää ruveta ostolakkoon :D Jos sinua kiinnostaa washinvaihto niin pistä tulemaan sähköpostia, tuossa on kyllä ideaa kun tuntuu ettei washit lopu millään ja osa on todella kalliita. Kiitos kommentistasi :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥