Vegobox HeinäkuuSe olisi taas uusimman Vegoboxin aika! Tällä kertaa hymy nousi huulille heti avatessa, vihdoin ja viimein oikeasti kiva boksi. Kaikki tuotteet eivät olleet minulle uusia, mutta ei anneta sen nyt häiritä sillä täältä löytyi oikeasti kivoja juttuja! Edelliset boksit ovat olleet kaikki jollakin tapaa pettymyksiä, mutta nyt tunnelin päässä näkyy jo valoa. Pidemmittä puheitta siihen mitä kaikkea boksista löytyi!

Eat Realin tuotteet ovat minulle tuttuja ensin Vegekaupan kautta ja myöhemmin muualtakin. Veggie Sraws on ehkä ainoita joista en ole niin paljoa pitänyt ja nyt niitä oli paketissa pieni pussi. Nämä ovat sellaisenaan jotenkin tosi mauttomia, kaipaisi dippiä melkein kylkeen. Mieleen tulee hieman lapsuudesta pinaatti-tomaatti-vehnä pastaseos, sillä tässäkään en noista vihreistä pahemmin tykännyt :D 

Super Moons makuna Cheese and onion olivat sellaisia ihanan rapsakoita linssipalleroita juustonaksu tyyliin. Näissä riitti makua ja lähinnä harmitti pussin pieni koko, sillä nämä olivat mielestäni todella hyviä! Hauskaa miten nykyään quinoasta, linsseistä ja muista tehdään erilaisia naksuja ja sipsejä, jotka vielä maistuvat usein todella hyvältä. Eivät nämä mitään terveysruokaa ole, mutta sopivia pieneen herkutteluun esim. leffaa katsoesssa. 

Off topic, nyt on pakko mainita, että vihdoin ja viimein olen saanut katsottua Star Wars leffoja ja myönnän jopa pitäväni niistä! 

Nellie Delliesin crispy raspberry tumma suklaa patukka on tuttu ihan normaalien markettien hyllyltä ja olen tainnut kerran aiemmin tätä maistella. Ihan ok:n makuinen stevialla makeutettu suklaapatukka, mutta jotenkin sitä kaipaa muuta kuin tummaa suklaata näistä paketeista. Onneksi täältä löytyi myös lempeämpi Moo Free merkin Mini Moos Bunnycomb bar. Pääsiäisenä ostin samaa makua olevan pääsiäismunan ja se vei kielen mennessään, voitte vain kuvitella mitä tämä "maito"suklaasta tehty patukka ns. "hunaja"murusilla oli. No ihan törkeän hyvää tietenkin! Näitä onneksi saa vegekaupasta ja olen alkanut törmäämään merkin tuotteisiin muuallakin. Kolmas  Ninen super seeds patukka oli näistä minulle uutuus ja se odottaa vielä syömistä laukussa hätävarana automatkalle. 

Veggie Peggyn marmeladit ovat ensimmäisiä mitä tältä merkiltä olen syönyt, vaikka näitä onkin hypetetty jo kevään aikana niin en itse ole näitä ennen kokeillut. Vaikka vihreät kuulat ja monet muut marmeladit menevät niin nämä eivät minuun uponneet, siis ihan ok, mutta muutama maku (esim. mustaherukka) tökki todella pahasti. En kuitenkaan lähde tuomitsemaan kaikkia kyseisen merkin karkkeja, mutta omaan makuuni juuri nämä eivät olleet. Lisäksi pakko myöntää etten kauhean usein sokerikarkkeja syö, vaan mielummin valitsen suklaan tai salmiakin, joten en taida olla ihan kohderyhmää.
Nyt tullaan loppuhuipennukseen, sillä viimeinen oli tämän paketin ehdoton tähti. The FOODS of ATHERNY merkin gluteenittomat cookie shotsit olivat ihan sika hyviä! Aiemmin olen ollut koukussa esim. Lidlistä saataviin pieniin gluteenittomiin suklaakekseihin, mutta nämä olivat vain niiiiiin paljon parempia. Pussillinen katosi parempiin suihin aika nopeaan tahtiin ja näitä ostetaan kyllä jos jossakin törmätään. Vink vink vaan Vegekaupoille ;) 

Kokonaisuutena paketti oli hyvä; muutama ok tuote, sitten sellaisia ihan hyviä ja loput ihan huippuja! Edelleen hinta kyllä tuntuu suolaiselta, mutta tällä kertaa olen onnellinen siitä että olen saanut käsiini ihania cookieita ja super moons palluroita. Aikaisemmat boksit löydät tuosta alapuolelta!

2 kommenttia

  1. Suosittelen tutustumaan myös muihin Veggie Peggyihin, itse tykkäsin etenkin niistä kirpeistä käärmeistä! Hyviä myös salmiakin kanssa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy kyllä kokeilla seuraavan kerran kun tulee vastaan! :) Olen niistä lukenut jo niin moneen kertaan eri blogeista, että odotuksetkin ovat korkealla :D

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥