Huurteisia aamuja ja pientä ikävää


Filofax Muji Tombow Carpe Diem Vihkokauppa


Heippa vaan täältä muuton keskeltä!

Muuttolaatikoita, täysiä Ikean kasseja ja tyynyistä tulleita vetoketjupusseja löytyy täytenä sieltä täältä. Kellariin ei uskalla mennä kurkkaamaan mitä kaikkea sinne on varastoitu, ikävä kyllä nekin joutuu jossakin vaiheessa käymään lävitse. Muuttaminen on kivaa hommaa, tykkään siitä oikeasti todella paljon. Meidän muuttoamme on helpottanut minun aikaisempi konmaritus. Pois heitettävää tai kierrätettävää tavaraa on tullut vastaan todella vähän, onneksi. Lisäksi olen aiemmin hakenut kasan kestäviä laatikoita pahvisten repeilevien säilytyslaatikoitten tilalle ja kun asioilla on oma paikkansa se helpottaa niin arkea kuin muuttoakin. 

Muutossa käytämme todella paljon niitä perinteisiä sinisiä Ikean kasseja, ne ovat ihan huippu hyviä vaikka mihin! Arjessa niitä käytetään mm. pyykin lajitteluun, kierrätystavaran roudaamiseen (pahvit, lehdet yms.) ja oikeastaan kaikkeen muuhunkin kantamiseen. 

Joulun ja uudenvuoden vietimme kotopuolessa, johon kissatkin jäivät hoitoon muuton ajaksi. Kissojen jättäminen on joka kerta todella vaikeaa ja ikävä on kova, mutta nykyisen asunnon näyttöjen ja itse muuton takia tämä on helpompaa varmasti myös kissoille. On ihan mahtavaa, että meillä on paikka johon kissat saa hoitoon ja tiedän, että siellä jos missä heillä on hyvät oltavat. Kuitenkaan tuo tieto ei ikävää pois vie. Toivon kuitenkin uuden asunnon olevan kissoille vähintään yhtä kiva kuin tämä, enemmän neliöitä, uudet näköalat ja toivottavasti keittiön ja olohuoneen ikkunoista näkyy oma  viihdyttävä lintu-tv. 

Viime päivinä on ollut todella upea talvinen sää. Se on tuonut maisemineen tämän meidän ylimmän kerroksen asunnon parhaat puolet esiin. On valoisaa sisällä, ikkunoista voi ihailla kauniita huurteisia puita ja sävyään alati muuttavaa taivasta. Täällä meidän on ollut hyvä olla, mutta uskon uuden asuinalueen tuovan uusia mahdollisuuksia mm. ulkoilureittien muodossa. Tätä asuntoa tulee ikävä, onhan tämä meidän ensimmäinen kotimme Tampereella. Kuitenkin on hyvä osata päästää irti ja annettava uudelle mahdollisuus.

Viisi yötä ja meillä on uusi koti, se jos mikä tuntuu uskomattomalta. Viikonloppu sai hyvän startin kun Kelalta soitettiin ja sieltä tuli pitkästä aikaa ihan hyviä uutisia. Nyt voi rennommin mielin keskittyä muuttamaan sekä laittamaan uutta kotia.

Ihanaa viikonloppua sinulle ♥

4 kommenttia

 1. Tsemppiä muuttohommiin :) Tiedän tuon ikävän määrän, kun lemmikit joutuu jättämään hoitoon, vaikka tietäisikin että myös eläinystävän kannalta on parempi niin kuin olla muuttorumban keskellä.

  Ai hitto, tulipa oma (erittäin konmarittamaton) varastokoppi mieleen. Yhtäkkiä ei olekaan niin paha asuntokuume ja kiire muuttaa...

  Kivaa sunnuntaita sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos sinulle Salla! Meillä on vielä se varastokoppi jäljellä, vähän kauhulla odotan mitä kaikkea sieltä vielä löytyy. Voi olla, että pääsee aika rankalla kädellä konmarittamaan taas! Muutto onneksi sujui hyvin ja melkein kaikki jo paikallaan. :) Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Ihana kuulla, että muuttoprojekti on startannut hyvin! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥