Talvea vastaan – MOA Aphrodite Facial Oil kasvoöljy

MOA Magic Organic Apothecary Aphrodite Facial Oil kasvoöljy


Talven tultua on aika päivittää kasvojenhoidon rutiinit. Minulla talvi tekee kasvojen ihosta herkemmän, kuivemman ja laikukkaamman, mutta onneksi sentään t-alueen rasvoittuminen hilliintyy hetkeksi. Kasvojenpuhdistusaine vaihtui heti hellemmäksi ja sen kaverina toimii paksumpi kasvovoide unohtamatta kasvovettä. Välillä tätä yhdistelmää joutuu boostaamaan hyaluronihapposeerumilla, erilaisilla kosteuttavilla naamioilla ja erilaisilla öljyillä. Silloin kaivan kaapista yövoiteen tilalle tuhdimman ja ravitsevamman kasvoöljyn ja välillä laitan sitä tipan myös päivävoiteen joukkoon. 

Jostakin syystä olen erityisen paljon vierastanut öljyjä verrattuna voiteisiin, vaikka ei öljyissä oikeasti mitään vikaa ole. Pienin askelin olen päässyt niin sanotusti öljyjen makuun, mutta pakko myöntää ettei hutiostoksilta ole vältytty. Avokadoöljy on aivan liian paksua ja öljyistä kasvojeni iholle kuten hamppukin, sellaisenaan taas manteli- ja jojobaöljy toimivat paremmin kevyemmän koostumuksensa ansiosta. Kuitenkin mielenkiinnosta olen halunnut testata valmista öljysekoitusta kasvoille vertailun vuoksi ja varsinkin marjoista saadut öljyt ovat todella ravintorikkaita. Kesällä sain testiin MOA:n Aphrodite Facial Oil kasvoöljyn, jota olen käyttänyt jo pidemmän aikaa.


kasvoöljy saatu blogin kautta, sisältää affiliatelinkkejä
MOA Magic Organic Apothecary Aphrodite Facial Oil kasvoöljy Ecotools kasvoharja


Kokeilin MOA - Magic Organic Apothecary:n kasvoöljyä aluksi aamuin illoin ja se tuntui olevan välillä vähän liikaa meikkivoiteen tai mineraalimeikin alle. Sitten siirsin öljyn pelkästään illan rutiineihin. Öljy toimii iltaisin erinomaisesti, sillä imeytyminen vie oman aikansa kasvovoiteeseen verrattuna. Jos MOA:n kasvoöljyä vertaa muihin öljyihin niin imeytyminen on nopeampaa kuin avokadoöljyllä, mutta aika lailla samaa sarjaa pelkän jojobaöljyn kanssa. Ihon pinta jää toki erilaiseksi kuin kasvovoiteen kanssa, aavistuksen öljyiseksi.

Siinä missä kasvovoiteen voi usein vain huitaista naamaan niin kasvoöljy vaatii hieman enemmän – sama pätee mielestäni myös vartalotuotteisiin. Vartaloöljyjen imeytyminen tehostuu hieromalla ja sama on kasvojenkin kanssa. Muutama minuutti kevyttä rentouttavaa hierontaa tekee hyvää iholle ja kasvojen lihaksille, tätä tulee tehtyä aivan liian vähän. 

Toinen millä öljy imeytyy nopeammin on kasvoharjaus, jota teen välillä kevyesti kasvojen puhdistuksen yhteydessä. Ecotoolsin kasvoharja ei ollut kallis ja hoitaa kyllä asiansa hyvin, harjakset ovat omaan makuuni tarpeeksi pehmeät. Kasvoharjaa käytän noin kerran viikkoon, sillä kasvoja ei kannata kuoria mekaanisesti kauhean usein. Kasvoharja kuorii kevyesti kuollutta ihosolukkoa pois samalla kirkastaen ihoa. Kuitenkin kuorimisessa maltti on valttia, liiasta kuorimisesta on enemmän haittaa kuin hyötyä. Voit saada huomaamattasi herkän, kuivan ja punoittavan ihon kun poistat iholta sen luonnollisen suojan.


MOA Magic Organic Apothecary Aphrodite Facial Oil kasvoöljy Ecotools kasvoharja


MOA Aphrodite Facial Oil sisältää ruusunmarjaöljyä, damaskuksenruusun eteeristä öljyä, siankärsämöuutetta, geraniumia sekä rohtosalkoruusua. Öljy sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Pullo on todella riittoisa, muutama tippa riittää kasvoille ja dekolteelle. Kuivat iholaikut saivat tämän kanssa kunnolla kyytiä ja yöksi tämä toimi todella hyvin. Kasvoöljyä käyttäessä iho on pikkuhiljaa tullut kimmoisamman tuntuiseksi sekä pehmeämmäksi, liian usein tosin illalla öljy unohtuu ja pitempi tauko näkyy kyllä myös ihossa. Kesällä öljy sellaisenaan oli välillä liikaa, mutta silloin turvauduin siihen voiteen kaverina.

MOAn kasvoöljy on pakattu kauniiseen lasipurkkiin, joka on iso plussa verrattuna muovisiin pakkauksiin. Ainoa mitä jäin tässä miettimään on pullon pipetti, sillä ainakin näin kömpelönä ihmisenä sen kanssa sai olla tarkkana. Pipetillä on helppo annostella sopiva määrä öljyä ja vahinko humpsahduksia ei näin tule, joten pullossa on omat hyvät ja huonot puolensa. Pakkaukset ovat todella kauniita ja arvatkaa vaan, kuka ei ole muutonkaan yhteydessä raaskinut laittaa niitä pois.


MOA Magic Organic Apothecary Aphrodite Facial Oil kasvoöljy


Nyt talven tultua öljyä on mennyt taas enemmän ja voinkin kuvitella tämän olevan loistava pakkasen puremille poskille – paukkupakkasia odotellessa. Kasvoöljy yllätti minut kyllä positiivisesti, kuten vartaloöljykin. Siinä missä MOAn vartaloöljyn tuoksumaailma ei ollut minua varten niin tämä puolestaan oli kivan mieto. MOAn tuotteet ovat luonnollisia ainesosiltaan, mutta sertifikaatteja heiltä ei siitä löydy. Kasvoöljy on sekä vegaaninen että eläinkokeeton ja tuotteilla on Leaping Bunny sertifikaatti. MOA:n tuotteita voit ostaa esimerkiksi sen maahantuojalta OrganicYou:n verkkokaupasta.

Käytätkö kasvoille öljyjä?



Sisältää affiliatelinkkejä
Kasvoöljy MOA:n maahantuojalta blogin kautta

2 kommenttia

  1. On muuten tosi kaunis brändäys tässä tuotteessa. Itsellä kasvojen kosteutus on ihan lapsenkengissä, ja aloitin vasta viime vuoden lopussa tosissani laittamaan kasvoille minkäänlaista kosteusvoidetta. Nyt yritän vain muistaa laittaa yöksi vähän voidetta ja meikin alle toista. Tällaista öljyä voisi olla kiva joskus testata, kun tämä kosteutus tästä rutinoituu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen täysin samaa mieltä tuon brändäyksen kanssa, harvemmin tulee näin loppuun asti suunniteltuja ja mietittyjä tuotteita vastaan. MOA:n tuotteet ovat kyllä ilo silmille :) Minulla on rutiinien luominen myös lapsenkengissä, liian usein tulee unohdettua voide tai öljy ja sitten vasta kun iho huutaa kuivuuttaan tai tulee kauheasti näppyjä sitä tajuaa taas hoitaa sitä. Pidän peukkuja, että löytäisit rutiinit omaan tahtiisi. Mitään kauheaa vahinkoa tuskin tulee, jos unohduksia sattuu :D

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥