Madaran 24h alennus on taas täällä!



Jos pitäisi valita vain yksi luonnonkosmetiikan merkki koko maailmasta, jota minun pitäisi käyttää niin valintani olisi Madara. Siinä missä kasvoin luonnonkosmetiikan kanssa yhteen jo vuosia sitten niin kasvoin samalla kiinni myös Madaraan. Kyseinen merkki olikin yksi ensimmäisistä luonnonkosmetiikan merkeistä joihin tutustuin ja se hurmasi minut heti alkuunsa. Madaralla onkin hyvä aloittaa luonnonkosmetiikkaan tutustuminen, kun tuotteet ovat laadukkaita ja tehokkaita.

Muutaman kerran vuodessa Madaran omassa verkkokaupassa on huima -40% päivä ja silloin minulla on tapana hamstrata suosikki tuotteitani. Se päivä on tällä kertaa huomenna tiistaina 17.4. ja silloin meillä Madara-faneilla on 24h mahdollisuus täyttää kaapit ihanilla tuotteilla taas seuraavaan suureen alennukseen asti.

Aloitin Madaraan tutustumisen Pihlaja Vartalovoista, yrttidödöstä ja detox-kasvonaamiosta. Nyt kuitenkin kaapeistani löytyy kymmeniä Madaran tuotteita, joista hyvin moni on noussut omaksi suosikiksini ensi kokeilusta lähtien. En tiedä mikä tässä merkissä viehättää, mutta jotakin taikaa näissä tuotteissa on. Jos ensimmäinen Pihlaja vartalovoi purkki ei olisi minua vakuuttanut ja tuonut apua atooppisen ihon ongelmiin olisi voinut matkani Madaran kanssa jäädä lyhyemmäksi. En ole tämän Madara innostukseni kanssa todellakaan yksin, sillä tuntuu että tämä latvialainen luonnonkosmetiikan merkki mainitaan hyvin usein kun  kysytään hyviä tuotteita vartalolle tai kasvoille. Enkä yhtään ihmettele, sillä oma atooppinen ihoni rakastaa näitä tuotteita ja tiedän monen muunkin vannovan Madaran nimeen.

Toki vuosien varrella on vastaan tullut tuotteita, jotka eivät minulla ole niin hyvin toiminut kuin olisin toivonut. Niiden tuotteiden kohdalla oli enemmän kyse väärälle ihotyypille suuntautumisesta kuin siitä, että tuote olisi ollut huono. Miltään muulta sarjalta en ole tuotteita ostanut näin montaa kertaa uudestaan ja esimerkiksi tuo mainitsemani Pihlaja Vartalovoi on minulla päivittäisessä käytössä ollut jo vuosia.


postaus sisältää mainoslinkkejä


Sain ystävältäni Madaran uudet City CC voiteet kokeiluun kummassakin sävyssä. Otin ensin kokeiluun City CC voiteen sävyssä Light Beige, joka onkin nyt passeli ennen kuin ihoni on saanut päivetystä kevään auringosta. Kummassakin voiteessa on SPF 15 ja se tasoittaa ihon omia pieniä sävyeroja. Olen käyttänyt tätä niin kasvovoiteen päällä kuin sellaisenaankin ja toimii kummallakin tavalla. Jos olen kaivannut enemmän peittävyyttä olen laittanut kaveriksi mineraalimeikkipuuteria ja tämä yhdistelmä toimiikin kivasti.

Voide tuoksuu kevyesti vaniljalle, joka hurmasi minut ensi kokeilulla. Koostumus voiteessa on melko paksua, mutta voide levittyy silti helposti ja siististi, ei tarvitse kiirehtiä. Olen huomannut lyhyellä käytöllä epäpuhtauksien vähentyneen ja ihon olevan kuulaampi, tuloksia tuli todella nopeasti. Mehiläisvahan takia tuote ei ole vegaaninen.

Ilmansaasteilta suojaava CC-voide tasoittaa ihon sävyn virheitä ja epätasaisuuksia kuten kalpeutta, punoitusta, sameutta ja pigmenttiläiskiä. Tieteellisesti todistettu suojaavan ihoa kaupungin ilmansaasteilta vahvistaen ihon hyvää mikrobikantaa ja ehkäisten tulehduksia ja ihohuokosten tukkeumia. Laaja auringon UVA/UVB-säteiltä suojaava vaikutus ja tehokkaasti kosteuttava, hyaluronihappoa sisältävä koostumus. CITY CC-voide on must-have-tuote jokaiselle kaupungissa asuvalle.




Vanhempi suosikkini Madaralta on SOS sarja, jonka naamio ja seerumi ovat pelastaneet jo monena talvena ihoni. Flunssan aikaan levitin naamiota nenänpieliin ja sain nopeasti rohtumat kuriin, vaikka aluksi se rikkinäisellä iholla hieman ikävälle tuntuikin. SOS sarjalla saa nimenomaan nopean avun, jos iho pääsee huonompaan kuntoon tai se tuntuu kuivalta. Naamiota käytän usein kuorinnan jälkeen, saunasta tultua tai jos ihossa on kuivempia laikkuja. Heti seuraavana aamuna iho on paljon paremman näköinen ja tuntuinen. Sos seerumia puolestaan käytän kosteusvoiteen alla muutamasta päivästä viikkoon kerrallaan, jos iho on jo pidempään ollut janoinen. 

Meillä myös Kalle käyttää kumpaistakin tuotetta ja yhteen väliin oli melkein kriisi kun ei raaskinut ostaa uutta seerumia ennen Madaran alennuksia. Sos hydra repair intensive seerumilla on normaalisti hintaa 35e (alennuksen kanssa 21e) ja Sos hydra mask moisture + radiance syväkosteuttavalla naamiolla 33e (alennuksen kanssa 19,80e) . Kumpikin tuotteista on vegaaninen ja etenkin naamiota suosittelen lämpimästi sen nopean avun vuoksi. Sos sarjasta löytyy myös kasvovoide.

Erilaiset pihlaja ja nokkostuotteet on Madara kehitellyt yhdessä Kemikaalicocktail -blogin Noora Shinglerin kanssa. Atoopikkona sarja on tullut todella tutuksi ja olenkin jo aiemmin kirjoittanut sarjan tuotteista täällä. Uutena sarjaan on tullut Pihlaja Drops Glow Booster ja Pihlaja Daily Moisture for Face, joka onkin tällä kertaa kaupanpäällis tuote yli 80e ostoksiin. Olen vasta alkanut testailemaan dropseja, joten näistä kokemuksia myöhemmin. Kuten koko muu Pihlaja sarja niin nämäkin tuotteet ovat vegaanisia.



Muita ihania tuotteita: 

Balancing toner kasvovesi, joka on tasapainoittava ja suunnattu normaalille ja sekaiholle. Kasvovesi on pakattu kierrätysmuovista valmistettuun pulloon. Kurkkaa myös Comforting toner - pehmentävä kasvovesi kuivalle iholleInfusion Blanc Moisture Soap* jättää ihon pesun jälkeen todella pehmeäksi sekä kosteutetuksi ja samalla tuoksuu todella herkulliselle. Olen kyseisestä suihkusaippuoiden sarjasta kirjoittanut tänneCleansing milk - puhdistusmaito sopii hyvin kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti heille jotka kaipaavat hellää puhdistusta. Exfoliating oil-to-milk scrub öljykuorinta kasvoille on todella ihana ja jättää kasvot pehmeiksi ja on todella hellä kiitos vahahelmien, jotka eivät kuori liikaa. Vegaaneille tämä tuote ei sovi, sillä ainakin oma purkkini sisältää mehiläisvahaa ja samaa sanoo muutama muukin sivusto, vaikka Madaran omilla sivuilla sitä ei ainesosissa ole ja siellä lukee sen sopivan vegaaneille. Tämä on siis hieman mysteeri, mutta otan vielä asiasta selvää! 

Tämä postaus oli silkkaa Madara hehkutusta, mutta teen sen täydestä sydämestäni. Madaran sivuilla voi valmiiksi tehdä huomiselle toivelistan, voi olla että meillä lähtee taas jälleen kerran tilaukseen uusi Pihlaja vartalovoi ja Sos naamio. Miltä sinun ostoskorisi näyttää?


Mikä on sinun suosikkituotteesi Madaralta?


Voit seurata minua instagramissa, facebookissa ja pinterestissä!


*saatu blogin kautta testiin, postaus sisältää mainoslinkkejä

8 kommenttia

  1. Kiitos vinkistä! Madara on minulle uusi tuotemerkki. Meillä ei täälläpäin ole suurta valikoimaa luonnonkosmetiikan puoelelta (marketista jotain saa) ja kosmetologin kautta olenkin vasta Green Gardeniin tutustunut. Kiva kuulla vinkkejä/suosituksia, niin uskaltaa kokeilla seuraavaksi mahd jotain muuta merkkiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Madaraan kannattaa tutustua, osa tuotteista on melko arvokkaita, mutta sen takia ostankin niitä aina vähän enemmän alennuksista :) Olen itse vasta tutustunut Green Gardenilta yhteen tuotteeseen, mutta kyseisestä sarjasta olen kuullut niiiin paljon kehuja. Voi olla, että blogissa siis näkyy niitäkin tuotteita jossakin kohti :) Edullisemmasta kosmetiikasta suosikkini on Santen Family sarja, jossa on monta huikeaa tuotetta (hammastahna, käsivoide, yövoide, hoitoaine ym) . Kiva kun marketteihinkin on alkanut pikkuhiljaa tulemaan luonnonkosmetiikkaa, vaikka onneksi meillä Suomessa on mahtava määrä ihania luonnonkosmetiikan verkkokauppojakin :) Ihanaa kun olet löytänyt blogiini ja kiitos kommentistasi!

      Poista
  2. En vielä tiedä meinaanko shoppailla alessa, mutta jos meinaan, kasvovesiä ja hiustuotteita tarttuu mukaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo ale saisi olla kyllä paljon useamminkin niin ei joutuisi hamstraamaan varmuuden vuoksi :D

      Poista
  3. Mulla kanssa alkoi luonnonkosmetiikkaan tutustuminen Mádaralla. Paljon onkin tullut jo kokeiltua, eikä yhtään huonoa ole tullut vastaan. Ehdoton suosikkituotteeni on mutanaamio, sitä tulikin taas tilattua ja vielä sitä uutta hiili/mutanaamiota. Myös käsirasvat ja hiustuotteet ovat suosikkeja Mádaralta, palasaippuoita unohtamatta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla Mari! Se mutanaamio on kyllä todella huikea, sitä uutta en ole vielä päässyt kokeilemaan. Ensi kerralla täytyy varmasti tilata sitä kokeiluun, ellei tule hyvää (edullista) mahdollisuutta ennen sitä :) Madaralla on kyllä paljon hyviä tuotteita, onneksi näitä alennuksia on aina pari kertaa vuodessa. Kiitos kommentistasi ja ihanaa viikonloppua ♥

      Poista
  4. Oon käyttänyt Madaran kasvovesiä jo useamman vuoden ja tuli taas tilattua sitä alesta lisää. :) Tilasin myös silmänympärysvoiteen ja Smart Antioxidants voiteen. Silmänympärysvoiteen pakkauksessa on kovia lupauksia, mutta ainakaan vielä en ole huomannut mitään erikoista, heh. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en vain osaa käyttää silmänympärysvoiteita, vaikka kuinka yritän itseäni muistutella. Ehkä jos loisin kunnon rutiinit voisi auttaa, mutta haluan päästä aina helpoimmalla :D Ehkä jos ne erot ennen ja jälkeen käytön olisivat jotenkin ihmeellisiä niin voisi tsempata kummasti, mutta ei. Madaralla on kyllä paljon hyviä tuotteita ja nyt olen ihastunut noihin Pihlaja Glow booster dropseihin ihan totaalisesti, niistä tulee ihana hehku ja iho voi selvästi paremmin niiden kanssa kuin ilman :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥