Loppuneet tuotteet OSA 2


vegaaninen luonnonkosmetiikka kosmetiikka vegaani mossa madara urtekram


Kesäloman aikana olen ahkerasti koettanut kuluttaa vanhoja purkinjämiä pois kaapeista. Yllätyksekseni koko kesän aikana vartaloni iho on ollut erinomaisessa kunnossa ja siitä ei voi kiittää mitään muuta kuin jokapäiväistä rasvaamista tai öljyämistä. Sen vuoksi loppuneista tuotteista löytyykin kaksi vartalonhoidon tuotetta. Olen vihdoin oppinut käyttämään kasvovettä, muistanut säännöllisesti käyttää tarpeen mukaisesti kasvonaamiota ja jopa jalat ovat saaneet tehohoitoja kesän ajan. 

Bette Boxin Green Boxin mukana tullut Korreksen Guava vartalovoiteen matkakoko kului viikon reissulla kotopuolessa. Alkuun voiteen tuoksu oli minulle liikaa, se oli huomattavasti keinotekoisemman oloinen mihin olin tottunut viime vuosien aikana, mutta lopulta meistä tuli ihan hyvät kaverit ja opin jopa hieman tykkäämään tuoksusta. Voide oli yllättävän riittoisaa, ihanan paksua ja kiitos sheavoin myös ravitsevaa. En tätä kuitenkaan uudestaan ostaisi juuri tuon voimakkaan tuoksun vuoksi.

Toinen vartalotuote on Urtekramin Coconut sarjan body lotion . Tämä on Korresin voiteeseen nähtynä paljon luirumpaa ja kuten vuosi sitten mainitsin menee tämä hyvin suihkun jälkeen, mutta jos on kuivia kohtia niin täytyy lisätä jotakin tuhdimpaa öljyä (tai sheavoita) mukaan tuomaan lisää hoitavuutta. Kookoksinen tuoksu muuttui hieman tympeäksi muutamassa kuukaudessa ja ainakin itse kyllästyin tähän nopeasti. Nyt muutamaa vartalovoidetta myöhemmin tiedän taas paremmin mitä ihoni tarvitsee ja tämä on siihen liian ohutta. Coconut body lotion on suunnattu normaalille iholle ja sille se varmasti sopiikin paremmin, meillä tämä ei löydä tietään uudestaan ostoskoriin.


postaus sisältää mainoslinkkejä
vegaaninen luonnonkosmetiikka kosmetiikka vegaani mossa madara urtekram

Madaran syväpuhdistava Detox mutanaamio on ollut pelastajana meillä jo monta vuotta. Tuubi oli erittäin riittoisa, niin monet kerrat tätä on käytetty saunoessa kummallakin meistä ettei sormet ja varpaat taida riittää laskemiseen. Vaikka kasvonaamioita ja etenkin valmiita mutanaamioita on tullut testailtua muutamia niin tämä on silti oma suosikkini tähän mennessä. Tällä ovat ennen kaikkea epäpuhtaudet saaneet kyytiä ja kaupan päälle tuleva raikas ja hehkuva iho on vain niin vastustamaton. 

Viimeisenä tulee kaksi Mossan kasvotuotetta; Soothing vitamin toner - kasvovesi sekä Moisturising Antioxidant Päivävoide. Mossan kasvovesi on ensimmäinen, jota oikeasti opin käyttämään ja joka tuntui hyvältä ihollani. Aiemmat muistikuvat kasvovedestä on vuosien takaa teini-iästä, jolloin ne tuntuivat vain kuivattavan ja hieman polttavan ihoa. Näiden muistikuvien takia olenkin ollut laiska kasvoveden käyttäjä, sillä luulin niiden vain kuivattavan ja kiristävän ihoa, vaikka kyse olikin oikeanlaisen kasvoveden löytämisestä iholleni. 

Mossan kasvovesi sisältää lakkauutetta ja se on suunnattu herkälle ja kuivalle iholle. Yllätyksekseni tämä on sävyltään hieman oranssihtavaa ja tuoksusta tulee mieleen lakkaliköörikonvehti (nam!). Mitään ihmeitä tämä ei tehnyt, mutta toimi hyvin jokapäiväisessä ihonhoidossa viimeistellen ihoa kasvovoiteelle, ei kuivattanut tai kiristänyt ihoa!

vegaaninen luonnonkosmetiikka kosmetiikka vegaani mossa madara urtekram

Moisturising Antioxidant Päivävoide (kutsun sitä mustikkavoiteeksi) tuntui alkuun iholleni liian raskaalta. Kuitenkin hetken tauon jälkeen löysin siihen ihan uuden tatsin pienemmällä annostelulla sekä vaihtamalla puhdistustuotteet toisiin. Lopussa jopa harmitti tämän loppuminen, sillä pidin todella paljon hieman mattaisesta ja tasaisesta pinnasta jonka se jätti. Hinta-laatu suhteeltaan tämä on mainio ja päivittäisessä käytössä tämä riitti yllättävän pitkään kuten kasvovesikin. 

Vaikka vartalonhoitotutoteet eivät minua vakuuttaneetkaan niin kaikki loppuneet tuotteet kasvoille jättävät loven kylpyhuoneen peilikaappiin. Varsinkin Mossan päivävoide yllätti minut totaalisesti, sillä vaikka alku sen kanssa ei lähtenytkään hyvin käyntiin tuli sitä nopeasti loputtua iso ikävä. Onneksi Mossan tuotteet eivät ole sieltä kalleimmasta päästä, vaan sijoittuvat enemmänkin sinne 10-20e väliin per tuote. Mossalta haluaisin testata seuraavaksi sävyttävää BB-voidettasilmänympärysvoidetta sekä kasvoöljyä, joita olenkin jo käynyt moneen otteeseen testaamassa Sokoksella. Onko teillä kokemusta näistä, kannattaako ostaa?

Edelliset loppuneet tuotteet arvioineen löydät täältä.

Löytyykö tästä joukosta suosikkejanne?
mainoslinkki
Korresin vartalovoide on saatu Green Boxin mukana, muut ovat itse ostamiani

4 kommenttia

 1. Mä en voisi olla ilman kasvovettä, hyvä että löysit sopivan yksilön. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään nykyään voi ja ennen kaikkea en tajua miten oon aiemmin voinut olla ilman :D Kallelle yritän vielä opettaa käyttöä, sillä mulla helpotti moni ongelma siihen kun otin kasvoveden säännölliseen käyttöön :) Kiitos kommentistasi Eeva!

   Poista
 2. Voin ainakin itse suositella sitä Mossan kasvoöljyä, tykkään ihan sikana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moneen otteeseen olen sitä kädelle kokeillut ja joka kerta ostoa miettinyt kun se tuntuu niin kivalta, täytyy pistää se hankintalistalle :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥