Vegobox Elokuu

vegobox elokuu vegaaninen vegan box


Ei kuukautta ilman vegoboxia! Nyt kyllä vähän huijasin, sillä seuraava tulee vihdoin ja viimein olemaan tämän postaussarjan viimeinen osa. Pakko jo näin tähän alkuun on todeta, että Vegobox on mennyt eteenpäin ensimmäisestä kotiini tulleesta boksista, mutta parantamisen varaa tuohon laatikon hinnan ja sisällön välille pitäisi tulla. Tämän kuun boksista löytyi paljon minulle uusia juttuja kuten paljon kohuttua "lehmätoffeeta". 

BARE merkin brittiläiset pekoni-vaahterasiirappi popparit räjäyttivät potin heti alkuunsa. Suolaisen ja makean yhdistelmä toimii aina ja nämä olivat hyviä, vaikkakin taas harmitti pieni pussin koko :D Näitä söisin mielelläni uudestaan, vaikkakin pakko myöntää että tuo poppari elementti meni näissä täysin ohi. Smoozen hedelmäjäät ovat meille tuttuja vuosien takaa, mutta makua coconut pink quava en ole ennen maistanut. Tämä meni suoraan pakkaseen ja siellä se odottelee aurinkoisempia päiviä, näin +12 lämpötilalla maistuu paremmin lämpimät sämpylät ja kukkakaalitalkoisiin osallistuminen paahdetulla kukkakaalilla.


vegobox elokuu vegaaninen vegan box Papu


Devonvale merkin leivos oli todella hyvä! Tämä oli ehkä positiivisin yllättäjä tästä boksista, eikä suotta sillä mustaherukka-omena yhdistelmä murulla toimi yhteen täydellisesti. Kallelle tästä tuli mieleen alekstanterinleivos ilman päällistä.

Nyt todella tuntuu ettei pakettia ilman tummaa suklaata, sillä jälleen kerran sitä löytyi. Nick's Dark Chocolate patukka odottaa laukussa sitä kuuluisaa hätätilannetta, tähän ei ole juurikaan ollut himoa. Toinen kolmesta patukasta nimeltään Good oli pettymys, perus ylimakeaa raakapatukkaa johon tulee överit ennen pienen patukan loppua, ei jatkoon. Vivanin patukka pelasti tämän porukan maulla erdbeer waffel crunch, joka yksinkertaisesti vain toimi erittäin hyvin pienellä rapeudella.


vegobox elokuu vegaaninen vegan box vegobox elokuu vegaaninen vegan box


Joukon viimeisenä tulevat ne vegaanipiireissä kohutut Kuhbonbon kookostoffeet. En muista enää miltä alkuperäiset toffeet maistuvat, mutta ajatuksena näissä on varmasti samaa käärepaperista lähtien. En näihin kuitenkaan rakastunut, sillä koostumus on hieman jauhomainen ja maku aika mieto. En ole koskaan ollut suurempi toffeen fani, joten syy voi johtua siitäkin! Mutta tässä se paras puoli oli siinä kun nämä tuli nyt testattua ja tiedän ainakin etten ole kohderyhmää.

Boksi oli muutamaa hutituotetta lukuunottamatta kiva ja luo valoa tuleville yksilöille entistä enemmän! Jos vanhat boksit kiinnostavat niin ne löytyvät täältä:


Ihanaa elokuista viikonloppua 

4 kommenttia

 1. Tuo Vivanin suklaa on kyllä hyvää! Oon pari kertaa tarjouksesta ostanut ja sen syömistä pitää kyllä hidastella kunnolla että kestäisi pidempään :D

  Miten makeita noi popparit oli? Kuulostaa jännittävältä, mutta toisaalta juuri sellaiselta makean ja suolaisen yhdistelmästä josta en oo ihan varma tykkäänkö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo popparit oli sellaisia suolaisen savuisen makeita :D Osa makeampia ja maustettu enemmän kuin toiset, eli yksilöissäkin oli eroja! Saa olla tuleeko näitä vastaan vaan missään vaiheessa Suomessa :/

   Poista
 2. Ihan hauska idea tuo boksi, tulee maisteltua uusia juttuja, mutta toisaalta itse kyllä tykkään valita herkkuni ihan itse.
  Iloisia syyspäiviä sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä Taina samoilla linjoilla, olisin halunnut näistä eroon kolmen boksin jälkeen, mutta kiitos epäselvien nettisivujen oli kyseessä jatkuva kolmen kuukauden tilaus ja rahoja ei saanut takaisin (oli lähtenyt automaattisesti paypalin kautta). Vaikka on ollut kiva kokeilla uusia juttuja niin mielummin valitsen myös itse esimerkiksi Vegekaupan tarjonnasta! Kiitos kommentistasi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥