Syksyn 2017 kotimaiset tv-sarjatEilen taisi olla aika monella taas paluu koulun penkille, vaikka kesä tuntuu vasta alkavan. Syksy tuntuu lähestyvän kovaa vauhtia, joten nyt alkaa olemaan aiheellista tsekata mitä kaikkea telkasta nyt alkaakaan. Viime syksynä kirjasin myös ylös mielenkiintoisia tv-sarjoja, Blindspot nousi meidän suosikkeihin ja kyyneliltä ei vältytty katsoessa Toisenlaisia äitejä. Vaikka Netflix ja Viaplay on täynnä toinen toistaan parempia (ulkomaisia) sarjoja niin välillä kuitenkin kaipaan kotimaisten pariin ja nimenomaan sitä reality puolta, koska mikään ei ole parempaa kuin kunnon annos hömppäohjelmia viikossa.

Otetaan ensin pikakatsaukseen vanhat tutut, jotka palaavat uusin jaksoin. Olen fanittanut Siskonpetiä ensimmäisestä jaksosta lähtien ja uudet jaksot tulevat vihdoin Ylelle syyskuussa! Tarkkaa päivämäärää ei ole vielä julkaistu, mutta vakoilemalla Siskonpedin Facebook-sivuja et ainakaan pääse sitä missaamaan. Toinen suosikkini Toisenlaiset äidit jatkuu Livillä neljännen tuotantokauden merkeissä ja kausi alkaa tiistaina 19.9. klo 21.00. Rakkauden ja rakkaustarinoiden fanina odotettuimpiin paluihin kuuluu myös Ensitreffit alttarilla, joka alkaa myöskin syyskuussa Avalla.

Paljon kritiikkiä saanut Konttori tulee Neloselle syyskuussa. Olemme nähneet jaksot jo aiemmin Elisan Aitiosta kun minulle tuputettiin entisen operaattorin puolesta ilmaista kokeilua ja tuo olikin ainoa mitä kuukauden aikana sieltä katsoimme. Sarja oli mielestäni ihan viihdyttävä ja tälle kannattaa antaa mahdollisuus. Mielestäni Sami Hedberg on erittäin hyvä valinta pomoksi, mutta jos olet eri mieltä niin kerro kuka olisi ollut mielestäsi parempi siihen rooliin.

En muista katsoneeni lapsena Gladiaattorit sarjaa, mutta sen paluu kiinnostaa kyllä ja löydät tämänkin Neloselta syyskuussa. Vähän olisi kiinnostanut mennä katsomaan kuvauksia, mutta se jäi kun en saanut houkuteltua Kallea mukaan, hih! Idols tekee paluun syyskuussa Antti Tuiskun kera ja voi olla, että ainakin sieltä täältä tulee jaksoja katsottua. Mielenkiintoinen uutuus Say What vie puolestaan katsojat kahden toimittajan kanssa ympäri maailmaa kahdeksanosaisessa dokumenttisarjassa. Trailerin voit käydä katsomassa täältä ja ohjelma alkaa syksyn aikana maikkarilla.

Kaikki ohjelmat tuntuvat siis alkavan taas vasta syyskuussa ja todennäköisesti osa jää katsomatta ihan vain sen vuoksi, että eihän sitä aina voi telkan edessä istua. Kuitenkin pimeneviin syysiltoihin on kiva upota sohvan uumeniin kuuman kaakaon kanssa. Nämä kaikki olivat tällä kertaa kotimaisia sarjoja ja nyt tarvitsen teidän apuanne alkavien ulkomaisten sarjojen pariin, vinkkaa alkavat suosikkisi!

Minkä ohjelman alkua sinä odotat?

6 kommenttia

 1. Ensitreffit alttarilla on mun suosikki hömppäohjelma telkasta :) Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun ei pitänyt alkaa katsomaan sitä edes viime vuonna, mutta niin vain löysin itseni telkan edestä nyyhkyttämästä ja nyt voin jo myöntää itselleni että katson tämänkin kauden :D Mukavaa viikonloppua myös sinulle! :)

   Poista
 2. Mä odotan jotenkin ihan älyttömästi Idolsin alkamista, vaikka en ole katsonut ohjelmaa moneen vuoteen. Saattaa silti johtua siitäkin, kun Antti Tuisku on tuomaristossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko myöntää että olen salainen (tai no tämän todettua en niin salainen) Antti Tuisku fani :D Yhden ystävän kanssa sitä tuli kuunneltua todella paljon ja nykyään popitan biisejä salaa kotona :D Toivottavasti kaudesta tulisi hyvä ja kovatasoinen!

   Poista
  2. Mä ainakin olen nykyisin niin henkeen ja vereen Ana Tude fani että oksat pois. Juhlimassa mut saa ryntäämään tanssilattialle Antti Tuiskun uudempi tuotanto, joten ootan niin jännityksellä, miten Antti-poika onnistuu tuomaristossa :D

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥