Etsinnässä raskaus ja vauva aiheisia blogeja!Tällä hetkellä ajatukseni pyörivät lähinnä raskaudessa, joka ei varmasti ole mitenkään ihmeellinen juttu odottavalle äidille. Sitä miettii hankintoja, vakuutuksia, aikaa lapsen syntymisen jälkeen, raskauden vaivoja, unettomuutta ja öisiä outoja unia, joita raskaus on tuonut minulle roppakaupalla. Toisinaan on hyvä saada ajatukset täysin muualle, mutta tällä hetkellä kaipaan todella paljon myös vertaistukea – ajatuksia pintaa syvemmältä. 

Ihana Iidan matkassa blogin Iida vinkkasi minulle Momzie sovelluksesta – tuosta äitien kahviseura tai leikkipuisto treffi "tinderistä". Sain nopeasti mätsejä ja näiden ihanien naisten kanssa olen jutellut raskaudesta, äitiydestä ja ajasta lapsen syntymän jälkeen. Tuo sovellus on todella loistava ja ihanan helppo, suosittelen tsekkaamaan odotit ensimmäistäsi tai olit sitten viiden lapsen ruuhkavuosissa painiva äiti. Lähinnä tuollakin homman toimiminen on omasta aktiivisuudesta kiinni, seuraa leikkipuistoihin, vaunuiluun tai kahville saa kyllä jos oikeasti halua, mutta ei sinua kotiovelta haeta sovelluksen ladattuasi. Toistaiseksi olen itse tyytynyt vain juttelemaan muiden kanssa, mutta varmasti myöhemmin rohkeutta kerättyäni haluaisin myös tavata muita äitejä ja tulevia sellaisia! 

Instassa seuraan jo montaa ihanaa odottajaa ja pienen tuhisevan pakkauksen äitiä, mutta kaipaan myös luettavaa, blogeja! Nyt pyydänkin apua teiltä rakkaat lukijat. Vinkkaa omastasi tai jonkun muun raskaus ja/tai vauva (alle 1v) aiheisesta blogista. Linkkaa yksi tai useampi Link upin kautta tuohon alle blogin etusivulle. Mahdollisuus tähän on kuukauden loppuun asti, jonka jälkeen voit laittaa niitä vielä kommentilla tulemaan. ♥
   


   

Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle!

Voit seurata minua instagramissa, facebookissa ja pinterestissä.

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi ♥