Syksyn 2018 Madaran 24h -40% ale
Syksyn odotettu Madaran 24h alennus on taas täällä! Kesän loppuneiden tuotteiden postauksessa kovin jo kaipailin tätä Madaran alennuksen vuorokautta, kun suosikki vartalovoiteeni loppui ja kaapissa ei ollut jemmassa lisää. Pyrin aina ostamaan tuotteita vain tarpeeseen, en varastoon, mutta tuo Pihlaja DD Vartalovoi on tässä tapauksessa poikkeus sen suuren kulutuksen vuoksi. Nyt tosin pohdin pitäisikö kokeilla jotakin muuta sen tilalla, sillä esimerkiksi DD nokkos vartalovoide kiinnostaisi kovin. Onko teillä kyseisestä tuotteesta kokemuksia? Huomenna tiistaina 28.08. pääsemme viettämään tätä Madaran super suosituksi tullutta -40% päivää ja nyt kurkataan mitä kaikkea minä ajattelin tilata tällä kertaa minulle ja perheelleni. 


postaus sisältää mainoslinkkejä

Ostoslistani


Olen koonnut toivelistalle nyt kasan tuotteita, joista ainakin osa lähtee tilaukseen – tiukka pohdinta tuleekin siinä mitä oikeasti nyt tarvitsemme ja mitkä tuotteet ovat vain extraa. Toivelistan voit tosiaan tehdä jo ennakkoon kirjautumalla sisään, joka helpottaa myöhemmin itse tilaamista. Vartalo puolelta tarvitsisin herkälle iholle suunnattuja tuotteita, jotka hoitavat ja ravitsevat ihoa tarpeeksi nyt kun syksy alkaa tehdä tuloaan. Vaikka joulukuussa saapuva poikamme ei mitään tuotteita tarvitsekaan toivottavasti pitkään aikaan niin pyrin valitsemaan omatkin tuotteeni tulevaisuuteen siltä kannalta, etteivät ne sisältäisi voimakkaita tuoksuja tai muita herkästi ärsyttäviä aineita. Sen vuoksi suuntaankin nyt katseeni myös lapsille suunnattuihin tuotteisiin – tulevaisuuden varalle haluan testata tuotteet itse ennen lasta.

Tilaajalahja ja ilmaiset postikulut 


Tänäkin vuonna ilmaiset postikulut saa 50e ostoksista ja puolestaan tilauksen arvon ylittäessä 80e saa tilaajalahjaksi Smart Antioxidants silmänympärysvoiteen, joka minulta löytyykin jo kaapista. Raskauden myötä unenlahjani ovat huonontuneet huomattavasti ja Kalle päivitteleekin liian usein tummia silmänalusiani luullen niiden olevan likaiset. Ei, kyse ei ole vanhasta ripsiväristä vaan väsymyksestä. Ja tämä tilanne ei tule vuosiin varmasti helpottamaan! Madaran Anti-Fatigue Eye Rescue Creamin sanotaan häivyttävän väsymyksen merkkejä (oi kyllä!), kosteuttavan, kiinteyttävän, kirkastavan, häivyttävän juonteita ja antavan kyytiä tummille silmänalusille ja turvotukselle. Lupaan yrittää muistaa käyttää tätä päivittäin seuraavien viikkojen ajan, katsotaan mitä silmänaluseni sanovat! Ainakin lyhyelläkin käytöllä turvotus helpottaa, joten sy-voide kyllä palkitsee käyttäjänsä!
TOIVELISTA VARTALO TUOTTEILLE


Kuten aiemmin yllä mainitsin niin yksi vakio- sekä suosikkituotteistani Pihlaja Daily Defence Vartalovoi (25e/15e ale) on nyt kokonaan loppu ja kovin pohdin sen ja Daily Defence Nokkonen Body lotionin (19,90e/11,94e ale) välillä kumpi laitetaan ostoskoriin asti. Nokkonen on koostumukseltaan ohuempaa ja toisaalta pihlaja on minulle jo entuudestaan todella tuttu ja toimiva – vaikea valinta! Te, jotka olette testanneet kumpaakin niin kummasta pidätte enemmän?

Liian moni suihkusaippua pesee ja kuivattaa ihoani liikaa, mutta kuvissakin näkyvään Madaran Infusion Blanc Moisture saippuaan* (10,50e/6,30e ale) olen ollut todella tykästynyt kohta vuoden ajan. Se jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi, sanoisinkin tämän olevan tähän mennessä kokeilluista suihkusaippuoista hellin ja sopivin minulle. Samaan sarjaan on tullut myöskin jasmiinia ja mesiangervoa sisältävä Infusion Blanc Supreme Hydration vartalovoide (17e/10,20e ale), joka kiinnostaisi. Aina iholle jätettävissä miedostikin tuoksuvissa tuotteissa on atoopikkona riskinsä, kun ei tiedä mikä saa ihon reagoimaan ja mikä ei, mutta tälle varmasti löytyy lähipiirissä ottajia jos vartalovoide ei minulle sovikaan. Nämä kummatkin löytyvät nyt toivelistaltani, mutta täytyy vielä harkita olisiko koko perheelle sopivat DD tuotteet kuitenkin parempia tähän hetkeen. 

Madaralta löytyy tuotteita myös lapsille. Jos olen jostakin varma tilauksessa niin näistä kolmesta tuotteesta: Cloudberry & Oat Hydrating lotion - kosteusvoide vauvoille ja lapsille (12e/7,20e ale) (sopii loistavasti myös aikuisille nimestään huolimatta), Cocoa and plum creamy oil (12e/7,20e ale) vartalonhoitoon ja hierontaan sekä Oat and Camomile Gentle Wash (11,50e/6,90e ale) hellään vartalon puhdistukseen. Jos olet kovin herkkä ihoinen niin kokeile näitä lapsille suunnattuja tuotteita! 
TOIVELISTA KASVOILLE


Kalle on käyttänyt Smart Antioxidants sarjan kevyttä kosteusemulsiota (35e/21e ale) kasvoille jo pidemmän aikaan ja todennut sen varsin toimivaksi. Olen itsekin kokeillut tätä ja varsinkin kesällä totesin sen erittäin kivaksi silloin, kun moni kasvovoide oli liian raskas. Nyt syksyksi tuon kosteusemulsion loppuessa ostamme Kallelle testiin vähän paksumman Smart Antioxidants fine line minimising kasvovoiteen (+30v iholle) (35e/21e ale), ihon tarpeet kuitenkin muuttuvat vuodenaikojen mukaan. Saman sarja Smart Anti-Pollution Charcoal&Mud Repair Mask (24,95e/14,97e ale) löysi myös tiensä toivelistalle, sillä olen ollut erittäin tyytyväinen muihin Madaran kasvonaamioihin vuosien varrella ja olen kuullut tästäkin vain kehuja.

Kesällä omakseni ja monen muunkin suosikiksi noussutta CC voidetta sävyssä light beige on kulunut jo hyvä määrä ja en usko selviäväni nykyisellä ensi kevääseen asti. Omistan tämän myös medium sävyssä, mutta se oli päivettyneelle ihollenikin liian tumma. Kuitenkin miksaamalla näitä keskenään voisi päivettyneelle iholle saada paremman sävyn, kuin pelkällä lightilla. Pohdinta listalle menee vielä Sos linjan suosikkini syväkosteuttava naamio, jota ei yksikään tuote ole vuosien varrella vielä voittanut. Naamio on loistava ensiapu kuivalle iholle ja täsmätuotteena esim. rohtuneille nenänpielille flunssa aikaan, vaikka vähän aluksi kirveleekin.

Nyt on hetki aikaa miettiä mitä kaikkea laitamme tilaukseen tällä kertaa. Ihan kaikkea haluamaani ei voi eikä kannata tilata odottamaan käyttöä, sillä kaapeista löytyy kyllä myös kulutettavia vajaita purkkeja kiitettävä määrä. Kehoitankin jokaista ostamaan vain oikeasti tarpeeseen, kyllä näitä alennuksia tulee taas myöhemminkin.Mikä on sinun suosikki tuotteesi Madaralta?

L U E    M Y Ö S:postaus sisältää mainoslinkkejä, tuote saatu blogin kautta*

4 kommenttia

 1. Hei, tuleeko Madaran verkkokaupasta tilatessa tullimaksuja?

  VastaaPoista
 2. Kiitos esittelystä. Tämä on itselleni uusi merkki. Hyvä CC-voide on aina paikkansa ansainnut. Äkkiä tsekkasin ja meilläkin voi tätä sarjaa ostaa online.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä lämpimästi tutustumaan Madaraan ja etenkin tuohon CC-voiteeseen, joka on kyllä kaikki kehunsa ansainnut :) Kiitos kommentistasi ja ihanaa alkanutta syyskuuta sinulle!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥