Nyt mun enää täytyy jaksaa


Viikko on kulunut ihan hirveää vauhtia. Tällä viikolla olen ollut aamuvuorossa ja iltaisin ei ole yhtään huvittanut istua koneella. Töiden kanssa fiilikset ovat olleet todella vaihtelevat. Ensimmäisten päivien jälkeen oli fiilis ihan nou nou ja olinkin valmis luovuttamaan. Kuitenkin tämä viikko on osoittanut sen, että kaikkeen tottuu ja asioista voi oppia pitämään. Asiat, joita pidin vaikeina eivät enää olekkaan sellaisia. Ainoa mikä tuottaa haasteita on oma nopeus, koska sitä meiltä vaaditaan. Pitäisi olla samaa aikaa aivan h*lvetin nopea ja huolellinen ja eteenpäin ei saa mennä viallista tuotetta. Välillä kun selän takana katsotaan ja arvostellaan ja halutaan lisää nopeutta tulee epätoivon hetkiä, mutta onneksi tässäkin hommassa sitä kehittyy koko ajan. Loppujen lopuksi ei tuo niin kauheaa ole, kunhan ei ota turhia paineita. 


Mainitsin teille hetki sitten, että nyt on yksi aika iso juttu meneillään. Salilla on nyt tullut käytyä kuukauden ajan, kuitenkin olo oli sellainen, että tarvitsen tähän nyt jotakin. Lähdin etsimään itselleni Personal Traineria hieman kokeilevasti, josko oikea ihminen tulisi eteen. Kyllähän sellainen tuli ja täytyy sanoa, että olen todella liekeissä! Vuosien varrella olen koettanut saada painoa alas ja ainahan se on tökännyt parin kilon jälkeen. Nyt on ammattilainen rinnalla ja jo tähän mennessä olen saanut häneltä aivan hirveästi. Tässä mennään kovaa vauhtia kohti unelmia. Kovaa työtä tämä vaatii, mikään ei tule ilmaiseksi.

Sunnuntaina minulle tehtiin pientä alkukartoitusta ja pieni kuntotesti. Tulos oli arvattavissa ja myönnän, että olen päästänyt itseni aika retuperälle. Kyykyistä sain reidet kipeämmäksi kuin ikinä ja pari päivää olikin aika hampaat irvessä, onneksi töissä seisominen ei tuntunut missään, mutta istuminen.. Siitä huolimatta salilla enkat paukkuivat melkein kaikessa muussa, kuin jalkaprässissä ;) Tämä viikko on mennyt ruokapäiväkirjaa tehdessä. Töiden jälkeen, kun olen laittanu ruokaa, punninnut kaiken tarkasti, tehnyt eväitä ja käynyt vielä salillakin päälle, on pieni väsymys ollut. Onneksi seuraavat viikot ovat töiden kannalta erittäin kevyet niin voi panostaa taas kaikkeen muuhun kunnolla.


"Mä tiedän mitä teen on selkeet tavotteet 
ja nyt mun enää täytyy jaksaa 
vaikka aamul väsyttäis ja moni himaann jäis 
mä tiedän et mun täytyy jaksaa"

Elastisen ja Sami Hedbergin Täytyy jaksaa biisi on soinut täysillä kuulokkeissa salilla ja siitä olen saanut kauheasti energiaa treeniin. Muutenkin musiikin kanssa treenatessa saan itsestäni paljon enemmän irti. Nyt lähden laittamaan pyykit kuivumaan ja siirryn keittiön puolelle siivoamaan ja laittamaan ruokaa, popit täysillä tietenkin! 

11 kommenttia

 1. Tsemppiä treeneihin! Hyvännäköistä salaattia, ei pitäisi nälissään katsella ruokakuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä tarvitaankin, kiitos! :) Salaatit ovat helppoja ja nopeita ja onneksi niistä saa helposti erittäin herkullisia :)

   Poista
  2. Niin iha ihanaa vappua Niina! :)

   Poista
 2. Älä aseta itsellesi liikaa paineita. Tekemällä ja ajan kanssa oppii, muista olla armollinen. <3 Uudet liikuntakuvoit kuulostaa huipuilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Töissä olen oppinut toisesta korvasta sisään toisesta ulos metodin ;) Aikamoiset vaatimukset tulee heti perehdytyksen jälkeen ja paljon ristiriitaisuutta on ilmassa, onneksi sitä on oppinut hölläämään ja nyt ei työkuviot stressaa! Ja kiitos, huippuja nuo ovatkin :) Oikein ihanaa vappua Laura!

   Poista
 3. Treenitsempit! Oon itsekkin puntaroinut olisiko PT hyväkin kokeilu ja harvemminpa oon saanut kuulla negatiivisia kokemuksia. Ehkä vielä uskaltaudun kokeilemaan. :) Tosi ihanan näköinen salaatti, jestas kun tulee nälkä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei todella lämpimästi voin suositella kokeilemaan PT:tä! Vaikka salilla on tullut käytyä monta vuotta ja tietoa on, niin silti kun toinen on vieressä ja on ammattilainen niin hommat muuttuvat yllättävänkin paljon. Minulla on sen verran vammaa selän ja hartia-alueen kanssa, että yksin olisin tehnyt itselleni enemmän hallaa kuin hyvää pidemmällä tähtäimellä. Ja suosittelen lämpimästi kokeilemaan erilaisia vege salaatteja, kikherneet on tosi tosi helppoja kun vaan ostaa valmiiksi keitettyjä ja heittää pannulle mausteiden kanssa :) Hyvää vappua Nella!

   Poista
 4. Jeeee, kuulostaa mahtavalta! Hirmuisesti tsemppiä täältä <3

  VastaaPoista
 5. Onpa jännää, miten samanlaiselta työtilanteesi kuulostaa kuin minun: meiltäkin vaaditaan nimenomaan tarkkuutta ja nopeutta, mikä tuntuu toisinaan mahdottomalta yhtälöltä, koska nopeasti tehtäessä ei tietenkään voi olla yhtä tarkka kuin maltillisemmin tehtäessä. Lisäksi tekemäämme määrää valvotaan koko ajan, ja jokaiselle päivälle on tavoite, johon pitäisi yltää. Uskon siis ymmärtäväni tosi hyvin, millaisia hetkiä sulla on ollut töissä, vaikka välillä meneekin paremmin. Rankkaa on joka tapauksessa, kun joutuu huolimaan, pääseekö koskaan siihen tahtiin, mitä itseltä vaaditaan, ja jos pääsee, niin millä hinnalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis nimenomaan samaa rataa meilläkin mennään! Meillä pitää kokoajan tehdä "tehoja" ja jos ei onnistu niin sitten tehdään ylimääräisiä vuoroja silmät ristissä. Noh ainakin on tällä hetkellä jotakin niin nyt on hyvä jatkaa kokoaikaisen työn etsintää! :) Kiitos kommentistasi!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥