Vaaleanpunaisia unelmiaViikonlopun aikana olen hurahtanut totaalisesti KonMariin, saanut siitä paljon inspiraatiota ja suuria oivalluksia. Ja voi olla, että kyseisestä kirjasta tullaan täällä vielä kuulemaan halusitte tai ette ;) Olen viettänyt aikaa ystävien kanssa rennosti pelaillen ja tuijottaen League of Legendsin karsintoja kevään finaalehihin (go Origen!). Olen käynyt salilla ilmaisessa pt:n tapaamisessa ja saanut siitä paljon enemmän irti, mitä kuvittelin. Sain muokattua saliohjelmaa paljon tehokkaammaksi ja tiedän millä nyt aloitella. Energiaakin on riittänyt todella paljon ja endrofiinit ovat virranneet! 
Meillä on Papukin hieman rohkaistunut. Parveke on ollut todella pelottava Papun mielestä koko hänen täällä viettämänsä kahden viikon ajan. Aina kun ovi on avattu niin Papu juoksee hyvin matalana piiloon sängyn alle tai päiväpeiton alle. Meidän asunto on aika hyvin äänieristetty ja kun parvekkeen oven avaa niin sieltä kuuluukin kaiken maailman autojen pörinää ja tuulen tuiverrusta. Lisäksi teimme aika suuren virheen ja veimme Papun sylissä katsomaan parvekkeelle, se sai sen pelkäämään sitä vielä enemmän. Kuitenkin yks kaks eilen illalla Papu rohkaistui ja halusikin parvekkeelle, vähän väliä piti avata ovea ja päästää Papu tutkimaan parveketta. Toki vielä siellä aika matalana mentiin ja jännä paikka se oli, mutta valtava edistysaskel! Tämän päivän Papu tosin on ollut hieman arempi ja pysynyt pimeässä, mutta hiljaa hyvä tulee :) Ja eiköhän tilanne helpota säiden lämmetessä, kun ovea pidetään kokoajan auki. 

Kohta lähdemme lenkille ja siitä saunaan, eli rento ilta tiedossa. Huomenna alkaakin viimeinen lomaviikkoni ja siitä sitten kohti uusia haasteita ja työelämää. :)
Mitä teidän viikonloppuunne kuuluu? Onko Marie Kondon ihana vaaleanpunainen kirja teille tuttu vai tuleeko jo yli korvien? 


affiliatelinkki

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi ♥