Ruokainspiraatioita osa 1Ruoka näyttelee aika isoa osaa elämässäni kuten varmasti monen muunkin. Tämmöstä meiltä löytyy, vegaanista, usein niin luomua kuin vaan voi olla ja mahdollisimman monipuolista! Ja haluan paintotaa, että tässä on vain pieni pintaraapaisu siitä mitä meidän lautasilta löytyy. Uusia ruokia on aina kiva kokeilla ja toivonkin, että innostutte kokeilemaan uusia tuttavuuksia! Esim. mausteiden kanssa pannulla paahdetut kikherneet ovat todella nopeita ja mauttavia, sopivat keiton päälle tai salaattiin. Pääasia ruoassa on, että siitä nauttii ja masu tulee sopivan täyteen!
Oikein maistuvaa viikonloppua ja ihanaa alkanutta Huhtikuuta ! 

4 kommenttia

 1. Mulle tuli nyt nälkä kun katselin näitä kuviasi:)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanan näköisiä ruokia ja herkkuja! Veikkaan, että yhdessä kuvassa on joko mantelijuustoa tai halvaa. :) Aiotko laittaa mitään reseptejä blogiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuo hieman epämääräinen kasa on mieheni ensimmäinen itse tekemä pasha, joka oli todella hyvää! Tällä viikolla täällä on kyllä tehty mantelijuustoa, joka on myös todella suurta herkkuani :) Olen ajatellut reseptien laittamista blogiin, pitäisiköhän minun ottaa nyt itseäni niskasta kiinni..? Kiinnostaisiko? :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥