Katsaus syksyn televisiotarjontaan

Lapsesta asti syksy on tuonut mukanaan uusia televisiosarjoja ja vanhojen suosikkien uudet kaudet. Niin paljon odotin Laura -sarjaa, Kotikatua, Selviytyjiä (jota olen muuten katsonut yli 20 kautta, crazy!) sekä myöhemmin Täydellisiä naisia ja Housea. Kesällä tunnetusti sarjat pyörivät alusta uudestaan ja uudestaan, on tullut tuijoteltua Serranon perhettä, Salkkareita ja muita hömppiä hyvin monena aamupäivänä odotellen syksyä. Syksy toi mukanaan aina koulun uusine kirjoineen, näki taas kavereita ja illat täyttyivät suosikkisarjoista. Tänä syksynä en pysty istumaan sohvalla tuijotellen kaikkia sarjoja joita ehkä haluaisin, mutta ainakin on valinnanvaraa mistä valita!

Kotimaisilta sarjoilta odotan paljon ja esimerkiksi Roban ensimmäinen kausi oli loistava, seuraavakin katsottiin ja sitten tuli se niin nähty olo. Meillä Suomessa on aivan törkeän paljon taitavia tekijöitä sarjoihin, mutta usein ne pilataan ylikulutetuilla näyttelijöillä ja överillä juonella, tämän takia olenkin enemmän tosi-tv ohjelmien ystävä.  Ja ei se tosi-tv ole ihan niin todellista, kuin mitä moni toivoisi. Olen ollut työharjottelussa muutamassa eri televisio-ohjelmassa ja mikään helppo maailma se ei ole.

Tämän syksyn uutuus Ex-onnelliset herättivät ensimmäisenä mielenkiintoni. Ideana on lyhykäisyydessään seuraava: Vastaeronneille pareille rakennetussa kerrostalossa asunnot ovat jaettu väliseinällä, tällä tarjotaan lapsiperheille vallankumouksellinen asumismuoto, jossa eksät ovat toistensa seinänaapureita.  Todella hauska idea ja nyt toivon toteutuksen myös olevan sitä. Suomalainen huumori on hyvin omalaatuista ja se joko iskee tai ei. Ex-onnelliset alkaa maanantaina 12.09.  Mtv3:lta  klo 21.


Kuten mainitsinkin niin pidän kotimaisesta tositelevisiosta ja tänä vuonna minua kiinnostaa Rakas sinusta on tullut pullukan uusi kausi (Avalta keskiviikkoisin 14.09. alkaen klo 21) , Erilaiset perheet (uusi kausi Avalta lokakuussa), lukuisista kotimaisista koomikoista koostuva ohjelma Stand up! (torstaisin 24.11. alkaen kello 22 Neloselta) sekä salainen suosikkini Toisenlaiset äidit (Liviltä maanantaisin alkaen 12.09. klo 20). 

Todella moni ulkomainen sarja on jo alkanut ja ainakaan TV5 ohjelmista ei ole tallenteita, eli jos alun on missannut niin vaihtoehtona on hypätä kesken kaiken mukaan tai odottaa uusintoja (esim. Opas upeaan eroon ja Shades of Blue kiinnostavat kyllä, mutta en tajunnut niiden jo alkaneen aiemmin). Sen sijaan vielä on muutama päivää aikaa aloittaa sarja Blindspot, jonka tallenteet löytyy Ruutu.fi:stä (telkasta tulee torstaisin Liviltä klo 21).

Onneksi on olemassa ruudut, yleareena sekä maikkarin katsomo, niiden avulla vuorotyöläinenkin pääsee nauttimaan sarjoista juuri omaan aikaan!

Mitä sarjoja sinä seuraat tällä hetkellä?

6 kommenttia

 1. Netflixistä tällä hetkellä Narcos sekä nyt syksyllä ilmestyvä Marvelin Luke Cage. HBO Nordicista kiinnostaa uusi Westworld-sarja, joka ilmestyy kanssa syksyllä. Lisäksi uusi kausi Ash vs. Evil Deadista... Kaikenlaista uutta ilmestyy! Vielä kun kerkeää vanhatkin katsoa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä alotin tyhmänä kesällä Netflixistä OC:n alusta (oon katsonut teininä jaksoja sieltä täältä) ja laadullisestihan se ei oo mitään herkkua :D Kausia iha törkeästi jäljellä ja kaikissa paljon jaksoja, niiden kanssa tosin saa jumitettua aika hyvin :)

   Poista
 2. Katson itse lähinnä Netflixiä, jossa olen taas kerran koukussa Frendit sarjaan :D
  Mutta voisi laittaa telkkari päälle pitkästä aikaa, koska toi Ex-onnelliset näyttää kyllä ihan kiinnostavalta!

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi ku luulin eka et ois alkanu tällä viikolla, itseasiassa olin kalenterissa jotenkin viikon etuajassa :D Toivottavasti olisi hyvä!

   Poista
 3. Blindspot muaki kiinnostaa. Pitää kipin kapin mennä ruutuun kattoon ekat jaksot. :D Sitte Armanin uus ohjelma Pahan jälkeen kiinnostaa kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me katottiin Blindspotin eka jakso ja oli kyllä hyvä! Nyt pitäisi vielä mies saada kotiin niin päästäisiin eteenpäin ;) Armanilla on kyllä osa sarjoista ollut tosi hyviä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥