Näennäistoimintaa


Upeita auringonpaisteisia päiviä ja viileitä iltoja, rakastan sinua syksy! Tällä hetkellä toivon auringon lisäksi sateita ja sellaisia blues päiviä, jolloin voisi vain fiilistellä (ja opiskella). Metsä on tällä hetkellä aivan rutikuiva, parin tunnin reissulla työkaverin kanssa löysimme vähän kärsineitä (ja muutaman yllättävän hyvin säilyneitä) suppiksia ja pari hassua torvisientä. Kuitenkin metsän rauha, raikas ilma ja hyvä seura teki jälleen tehtävänsä ja akut on ladattu loppuviikkoa varten. Opiskellessa on tullut selväksi, ettei ajanhallinta todellakaan ole niin helppoa kuin mitä kuvittelisi. Suunnitelmat paperilla eivät ole sama asia kuin toteutus ja aina voi tapahtua yllättäviä asioita ja suunnitelmat muuttuvat. Tällä hetkellä muutama itsenäinen kurssi tökkii, ryhmäkurssit puolestaan tuntuvat menevän hitaasti. 

Meillä oli eilen lukion torilla keskustelua ajanhallinnasta ja sain vihdoin kiinni mikä tai kuka oikein yrittää syödä opiskeluaikaani. Onko näennäistoiminta teille tuttu juttu, minulle ei tätä ennen ollut! Juuri siinä on minun aikasyöppöni, keksin kaikkea muuta tehtävää ja vitkuttelen aloittamisen kanssa. Kun otan kirjan esiin tai alan tekemään ei ongelmaa ole, mutta se aloittaminen. Sama on kyllä monen muunkin kuin opiskelun kanssa. Tässä kohti onneksi apunani ovat erilaiset listat ja päättäväisyys, mikään ei tule ilmaiseksi ja ylioppilaslakki on omalla vastuullani. Löytyykö täältä muilta näennäistoimintaa harrastavia? 

ps. kannattaa pysyä kuulolla, koska aion esitellä teille pian ihanan uuden luonnonkosmetiikan verkkokaupan, joka on lisäksi erittäin vegaaniystävällinen! 

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi ♥