Blogger Recognition Award

vegaani salmiakki suomalainen fazer

Blogimaailmasta löytyy asia, joka tekee tästä ihan huippu juttua. Se antaa hymyn huulille loskaisena päivänä, tätä iloa voi jakaa itsekin ja kyse on tällä kertaa bloggaajien vuorovaikutuksellisuudesta ja yhteisöllisyydestä. Jokainen kommentti nostaa hymyn huulille ja vielä syvempänä sydämessä tuntuu kun saa tunnustusta bloggaaja kollegoilta.  Tällä kertaa sain ihanalta Niinalta Kuiskauksia -blogista Blogger Recognition Award -tunnustuksen! Olen todella kiitollinen ja ehdottomasti haluan laittaa tämän myös eteenpäin, itseasiassa olisi mielenkiintoista tietää kuinka monelle tämä on jo kantautunut ja missä on alkuperä. Kiitos Niina 

Blogini aloittaminen

Jos nyt kertoisin aiheesta lyhyesti ja ytimekkäästi. Olen aina rakastanut kirjoittamista ja kirjoitin ensin hyvin päiväkirjamaista blogia monta vuotta, joka oli lähinnä teinin angstaamista ja kapinaa aikuistumista kohtaan. Asiat seurasivat toisiaan, uusia blogeja uusien blogien perään, nollauksia ja sitten täysi tyhjennys ja uuden rakentamisen aloitus. Siitä tuli Turkooseja Unelmia ja ideana oli lähteä aluksi etsimään unelmia ja tavoitella niitä. Kuitenkin elämääni tuli mies, rakkaus ja siitä eteenpäin olen valmistunut ammattiin ja lähtenyt työelämään. Kaiken tämän aikana rakkaus kirjoittamista kohtaan ei ole poistunut ja yhä enemmän etsin omaa tietäni kirjoittajana sekä kuvaajana. Haluan myös tuoda ihmisille asioita esiin, joita ei aina tule välttämättä ajateltua ja jakaa innostusta luonnonkosmetiikasta ja ekologisista asioista. Tämä on pieni lapseni, joka kasvaa ja kehittyy vuosien varrella minun kehittyessä sen mukana. Toivottavasti kuljette kanssani tätä matkaa vielä pitkälle! 

vegaani salmiakki suomalainen fazer

Ohjeeni aloittelevalle bloggaajalle

Tärkeintä kaikista on etsiä ja löytää se oma polkusi sekä kasvaa sen myötä muuntautuen ja muuttuen elämän virrassa. Omanikaan ei ole lähellekään valmis, aina tulee uusia asioita, aina on kehitettävää. Luulin aiemmin haluavani kirjoittaa kirjoista tai kynsilakoista, listasin vuosia kirjoja ja elokuvia joita olin katsonut ja lukenut ja ne eivät antaneet minulle mitään. Se oma juttu löytyy kyllä kokeilemalla! 

Toinen tärkeä asia on se, että ottaa valokuvat itse. Älä kopioi luvattomasti netistä, edes pinterestistä. Kuvaamista ei opi muuta kuin kuvaamalla, joten kamera käteen ja harjoittelemaan! Luonnonvalo on paras ystäväsi ja keinotekoisella ei vain saa niin hyviä kuvia, ellei kyse ole ihan studiosta. Kokeile ja opi kuvaamisen kanssa. Myös erilaiset tutoriaalit kuvaamiseen (ja muuhunkin!) ovat erittäin hyödyllisiä, koska alkuun pääseminen voi olla yksin vaikeaa.

Kolmas ohjeeni on tunnisteiden käyttäminen. Uskokaa tai älkää, mutta minulla oli ennen liki sata erilaista tunnistetta ja niiden määrä oli ihan turha! Moni niistä olivat toisilleen synonyymejä taikka kertakäyttöisiä, eli aivan turhia. Yhden illan aikana kirjoitin kaikki ylös paperille, laskin ne, yhdistelin niitä ja lopputulokseksi sain n. 15 eri tunnistetta. Toki poikkeuksena täytyy sanoa esimerkiksi kosmetiikka tai ruoka aiheiset blogit, joissa on ihan suotavaa, että voi etsiä esim. eri merkkien nimillä taikka raaka-aineilla. 

Viimeinen ohjeeni on ole rohkea ja anna mennä, uskalla kokeilla ja yrittää ja vaikka heti eivät ihmiset löytäisi blogisi pariin jatka ja kehitä. Kannattaa hyödyntää myös facebook ja instagram, jotka koen oikein hyviksi työkaluiksi bloggaamiseen! 

blogger award

Annan tunnustuksen eteenpäin seuraaville blogeille:

Ja tässä vielä ohjeet: 

1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen
2.Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen
3.Anna ohjeita alotteleville bloggaajille
4.Mainitse ja linkitä blogi joka nimesi sinut
5.Nimeä 10 bloggaajaa palkinnon saajaksi


Ihanaa illan jatkoa teille kaikille! 

13 kommenttia

 1. Miten ihana illan piriste, KIITOS ♡♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi ihanasta blogista Ansku ja oikein ihanaa viikonloppua <3 :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos vielä tunnustuksesta Niina, tuntui niin hyvältä saada se ja jakaa iloa myös muille! Oikein ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Olet ansainnut sen täysin <3
   Ihanaa viikonloppua! :)

   Poista
 4. Tulipas tästä hyvä mieli :), kiitoksia Emilia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuo hyvän mielen jakaminen on ihan parasta näissä tunnustuksissa! Ihanaa alkanutta viikkoa Jenni :)

   Poista
 5. No niin! Vihdoin sain vastattua haasteeseen :) Kiitos vielä kerran, tätä oli kiva toteuttaa.

  http://tassaetnyt.blogspot.fi/2016/11/blogger-recognition-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Kiitos itsellesi kun otit haasteen vastaan ja ihanaa sunnuntaita <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥