Suosikkejani vuosien varrelta OSA1


Olen kirjoittanut paljon aiheista, jotka ovat ajankohtaisia vuodesta toiseen. Arkistoihin on mukava palata ja tutkia mitä kaikkea sitä on vuosien aikana tullut kirjoiteltua. Tällä hetkeltä sieltä arkistosta löytyy reilu 200 postausta, aika suuri määrä! Löytyy postauksia, jotka lähtevät aika nopeasti roskakoriin kun lukee ensimmäiset sanat ja sitten taas on niitä, joista tulee omia suosikkejani. Haluan jakaa teille tällä kertaa kymmenen suosikkiani blogini arkistoista, jotka jollakin tapaa koskettavat minua tai saavat hymyn huulilleni.

Eli lyhykäisyydessään. Kaunistatko itseluottamuksesi? Kuvien filtteröinnistä ja luonnollisuuden peittämisestä. Mitä miehet haluavat (joulu)lahjaksi? Miesten itse toivomia joululahjoja. Soijakynttilöiden lumossa Astetta ekologisempi vaihtoehto tavallisille kynttilöille ovat loistavat soijakynttilät. Kuinka sain rikki kookospähkinän Sain muutamalla niksillä aika helposti kookospähkinän rikki ja vitsi miten hyvää se oli! Mitä katsoa Netflixistä? Vinkkini Netflixistä löytyviin sarjoihin (kunpa ne kaikki löytyisivät vielä sieltä). 

gin gin inkivääri omena makeinen karkki terveellinen spicy apple ginger ginger people

Konmarin aiheuttama kaipuu Konmarin minussa aiheuttama fiiliksiä ja kirjan lukemisen seuraukset. Kahdeksan tunnin haaste eli kuinka selvitä työpäivästä ilman hien hajua. Brunssi, vinkki hyvään kahviin ja kookoskahvivanukkaan ohje (v) Aivan loistava brunssi ja huippu hyvää kahvia simppelin vanukasohjeen kera! Voiko olla täydellistä vegaania? Yksi syvällisimmistä teksteistäni ikinä koskien veganismiani ja sitä miten paljon ristiriitaisia tunteita se minussa herättää.  Lopuksi viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Eettiset vaatteet osa 3 ,yhteistyöni ihanan Mithun kanssa vaatetuotannon ja materiaalien viimeisessä osassa, myös osat yksi ja kaksi kannattaa lukea jos ekologisuus ja eettisyys on mieleesi!

Ihanaa viikonloppua ja maltillisesti sen Black Fridayn kanssa ;)

2 kommenttia

 1. Nuo kuvassa näkyvät karkit ovat muuten myös mun suosikkeja. ;) Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gin ginit ovat kyllä aivan yli ihania, onneksi niitä ei montaa pysty kerralla syömään :D Ihanaa sunnuntaita Eeva!

   ps. vitsi tuo kommenttien löytäminen on nykyään tehty vaikeaksi!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥