Syntisen laiska päivä


En ole pitkään aikaan viettänyt päivää vain syntisesti tuijottaen telkkaria ja pelaten. Oikeastaan eipä ole tullut pelikonetta avattua kuukauteen. Jätin matikan kurssin palautukset ihan viime tinkaan, joka oli aivan valtava virhe. Eilen tein vihdoin ja viimein ostopäätöksen uudesta järkkäristä ja arvatkaa vaan kuinka kiva oli hakea se ja sitten upottautua matikan maailmaan. Neljä ja puoli tuntia myöhemmin, muutama minuutti ennen palautuksen sulkemista sain tehtävät pudotettua palautuslaatikkon ja olo oli uupunut. Kuitenkin tänään aamulla oli kiva puolestaan nukkua pidempään tietäen, ettei tänään ole tiedossa yhtään mitään pakollista! 

Olen leikkinyt tänään kameralla, joka on Sonyn α6000 ja olen korviani myöten rakastunut! Kunhan saan kamerasta vähän enemmän kokemusta kerron teille miksi valitsin juuri sen kaikkien kameroiden joukosta ja mitä olen siitä pitänyt. Kauan punnitsin tuon ja muutaman Olympoksen mallin välillä, tuijoteltiin hyvä tovi youtubesta vertailuja ja siinä se päätös muovautui. Vinkkinä siis sinulle joka harkitset kameran ostamista; Youtube on täynnä todella hyviä arviointeja ja vertailuja eri kameroista, kunhan etsii löytää varmasti omiin tarpeisiinsa ja hintaluokkaansa sopivan kaunokaisen!


Keskiviikkona myös sitten lopulta se uusi (vuode)sohva tuli ja onneksi oli helppo ja nopea koota, vain pai ruuvia ja pääliset päälle niin oli valmis! Epäilimme ja pohdimme senkin ostoa aika kauan, koska nuo kissat tuhosivat vajaassa parissa vuodessa entisen sohvan aivan kaameaan kuntoon. Emme halunneet maksaa sohvasta ihan törkeää hintaa, mutta kankaan oli oltava kestävä ja ei niin houkutteleva. Tiikeri myös nukkui entisen sohvan selkänojatyynyt lyttyyn, joten sekin vaikeutti valintaa. :D  Nyt kun tuota sohvaa katselee olen todella tyytyväinen valintaamme ja toistaiseksi ei siihen ole kynsiä upottanut kumpikaan karvalapsista. Kuitenkin vaikka niin kävisi saa uudet pääliset hankittua suhteellisen edullisesti niin ei tarvitse heti olla uutta sohvaa ostamassa. 

Suurien hankintojen aikaa ollaan siis meillä vietetty, saa olla mitä meillä uudistetaan seuraavaksi ;) 


Vielä tähän loppuun; Kiinnostaisiko teitä nähdä videopostauksia? 

Rauhallista pyhäinpäivää  

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi ♥