Loppuneet tuotteet OSA 3



Pitkästä aikaa meillä on suurempi määrä kosmetiikkatuotteita päässyt loppumaan. Jotenkin tuntuu, etteivät tuotteet millään lopu ja jos loppuvat niin kaikki se tapahtuu kerralla. Tällä kertaa loppuneisiin tuotteisiin kuuluu myös muutama miesten suihkusaippua. Muuten tämä postaus onkin taas enemmän hiustenhoitotuotteiden valtaama, sillä niitä meillä kuluu ehdottomasti eniten. Mitkä tuotteet teillä on eniten käytettyjä? 

Täysin kaikkia loppuneita tuotteita ei näistä postauksista löydy, sillä meillä käytetään paljon myös palasaippuoita. Eritoten Carita Cosmetiikan suolasaippuat ovat meillä ahkerassa käytössä. Olen myös testaillut erilaisia palashampoita paremmalla ja huonommalla menestyksellä, olisi ihanaa kun kaikki tuotteet olisivat ilman muovisia pakkauksia! Seuraavaksi testaan Inkuton mustapalasaippuaa hiustenpesuun, kunhan saan tehtyä siitä nestemäisen version. 

Tässä kohtaa käytän hyväksi vanhoja saippua- tai shampoopulloja, joista aina muutenkin säästän pumput sellaisia pulloja varten, joissa sitä ei ole. Muuten kierrätän puhdistetut muovipakkaukset muovinkeräykseen. Samassa pakkauksessa voi olla useita eri muovilaatuja, jonka takia osat pitää erotella erikseen, jotta kone osaa tunnistaa ne oikein. Sama pätee muuten myös muihin muovipaketteihin kuten leikkelepaketteihin. Hyvä sivu muovin lajittelusta löytyy täältä!


Osa tuotteista saatu blogin kautta*, postaus sisältää mainoslinkkejä


Testasin kesällä Urtekramin sulfaatitonta Morning Haze shampoota todella suurella innolla. Shampoo hoitaa tehtävänsä eli puhdistaa hiukset ja siihen se sitten jääkin. Aka nopeasti minulla meni päänahka tämän kanssa todella kuivaksi ja kutisevaksi, josta kirjotinkin Luonnonkauniin puolelle. Tauon jälkeen otin shampoon uudestaan kokeiluun ja toisella kerralla huomasin myös, että hiukset kuivuivat ja takkuuntuivat enemmän hoitoaineesta huolimatta. Ei jatkoon!

Toinen Urtekramin shampoo*, joka loppui kuuluu Nordic Berries sarjaan. Kesällä tämä toimi saman sarjan hoitoaineenkanssa todella hyvin, mutta heti kun ilmat viilenivät alkoi päänahka kuivumaan. Hoitoaine saisi mielestäni olla paksumpaa ja hoitavempaa latvoja ajatellen. Nämä yhdessä jättivät kesällä hiukset kyllä kivan pehmeiksi ja puhtaiksi, mutta syksyn tarvitsen selvästi hellemmän shampoon ja ravitsevamman hoitoaineen. Nämä kuluivat loppuun melkein samaan aikaan, joka on muuten aika harvinaista meillä!




Välillä on kiva testata todella edullisia Organic Shopin tuotteita, jotka ovatkin aika usein Sokoksella alennuksessa. Muutamaa shampoota ja kasvoille suunnattua tuotetta lukuunottamatta olen näistä tykännyt ja vähän aikaa sitten loppuikin Blue lagoon linjan vahvistava hoitoaine. Heti alkuun yksi asia minua häiritsee näissä todella paljon. Purkin kierrekorkki on todella hankala, shampoo- ja hoitoainepulloista on vaikeaa annostella sen takia kun sitä joko ei tule millään tai sitten humpsahtaa kerralla liikaa suuren suuaukon takia. Pakkaukseen voisi siis panostaa enemmän ja silloin näitä voisi ostaa useamminkin kokeiluun. Kuitenkin sisältö tässä tuotteessa oli hyvä hintaansa nähden. Hoitoaine sisältää savea sekä merilevää ja tuoksu on aika jännä. Ei tämä mitään ihmeitä tee, mutta arkisessa käytössä koko hiuksille tämä toimi hyvin. Varsinkin latvoille tämä oli kiva ja pitkällä ajalla koinkin tämän paremmaksi kuin ylemmän Urtekramin Nordic Berriesin hoitoaineen.

Viimeinen hiustuote on i+m Naturkosmetiksin Hair Care tehohoitoaine*, josta olen kirjoittanut aiemmin täällä. Tämä tuote kesti kauan, kun käytin sitä lähinnä latvoille tehohoitona. Koko hiusten pituudelle tämä tuntui olevan liiankin ravitseva kiitos todella ravintorikkaan sisällön, mutta kuiville latvoille se oli juuri passeli. Annoin tämän olla usein saunan lämmössä latvoissa paksulti ja siinä se toimi hyvin. Kuitenkin en jää suuremmin tätä tuotetta kaipailemaan, sillä tämä hamppu- ja arganöljyä sisältävä tehohoito tuoksui vähän liikaakin hampuöljylle. 




Miesten tuotteista Kalle sai käytettyä loppuun kaksi suihkusaippuaa. Siinä missä minulla saippua kestää monen monta kuukautta parhaimmillaan niin Kalle on paljon nopeampi ja uusia pesuaineita saa olla ostamassa aika usein. Madaran Infusion Vert suihkusaippua* oli mukavaa katseltavaa silmille, mutta myös sisältö tässä tuotteessa toimi Suihkusaippua tuoksuu todella raikkaalle ja se hoiti tehtävänsä hyvin kosteuttaen ja jättäen iholle miedon tuoksun. Tämä sopii hyvin myös naisille tai käsisaippuaksi. Pidemmin tästä on kirjoiteltu Luonnonkauniiseen.

Toinen loppunut miestentuote on Urtekramin 2 in 1 Hair & Body wash Aloe vera - Baobab. Tätä ei todella ole hinnalla pilattu, tosin ei purkki mikään valtava olekaan (150ml / 2,95€ Hyvinvoinnin tavaratalossa). Koonsa puolesta tämä sopii mainiosti urheilukassiin tai reissuun ja se sopii niin hiuksille kuin vartalollekin. Kalle käytti tätä  pelkästään vartalolle ja tämä ajaa kyllä asiansa, mutta voimakas ginin tuoksu ei herättänyt innostusta kummassakaan meistä. Mietimmekin sitä, miksi niin moni miesten luonnonkosmetiikan tuote haisee viinaksille tai kuka edes haluaa tuoksua niille? Vielä emme ole löytäneet Axen tuoksumaailman tyyppistä suihkusaippuaa miehille luonnonkosmetiikasta, mutta ehkä se oikea vielä odottaa nurkan takana.




Vielä loppuun kaksi suosikkiani. Ensimmäisenä loppui ikisuosikkini Madaran Daily Defense Body Butter, jota tunnun hehkuttavan aina vähän joka väliin. Se hehkutus on kyllä täysin ansaittua ja tälläkin kertaa tämä ihanan paksu vartalovoi hoiti ja ravitsi niitä kuivimpiakin kohtia. Atoopikkona tämä on ollut jokaisen talven suosikki tuote jo pidemmän aikaa ja hamstraankin tätä aina jos on isommassa alennuksessa. 

Kuitenkin suosikki vartalonhoitotuotteen ykkössija horjui nyt ensimmäistä kertaa vuosiin, kun otin käyttöön pitkään kaapissa avaamatta olleen Santen Family sarjan Softcream yleisvoiteen. Tämä oli ihan huippua, harva vartalovoide imeytyy näin nopeasti ja pienellä määrällä sai ihanan tuoksuvasti kosteutettua koko vartalon. Lisäksi liian harvoin tulee hehkutettua Santea, sillä varsinkin Family sarja on oikeasti hinta-laatu suhteeltaan aivan huippu! Softcream sopii koko perheelle ja sitä voi käyttää niin vartalolle kuin kasvoillekin. Tästä tuotteesta kerron myöhemmin vielä lisää, kun vertailuun tulee suuri määrä erilaisia vartalovoiteita! 

Aikamoinen kasa näitä loppuneita tuotteita taas olikin! Jos sarjan vanhat postaukset kiinnostavat niin löydät täältä loppuneiden tuotteiden ensimmäisen ja toisen osan. 

Löytyikö näiden joukosta sinulle tuttuja tuotteita?



Osa tuotteista saatu blogin kautta*, postaus sisältää mainoslinkkejä

6 kommenttia

  1. Hei, Alvalta löytyy miesten sarjasta #axemaisia" tuoksufiboja.

    Urtekramin Nordic Berries hoitosuihke ja hoitoaine pitäisivät olla myyjän (I Love me messut 2017) mukaan hoitavimmat.... Itselläni alkaa seuraavalla viikolla parin Urtekramin hiustuoteetteen kokeilukäytöt blogia varten. Mm. hoitoaine löytyy juuri samainen.
    Santen soft creamia on halajanut jo kauan. Harmittaa vain kun se on tuollaisessa purnukassa. Hyvänä puolena on se, että saat käytettyä kaiken mutta harmittaa ettei voide pysy hygieenisena pitkään.

    Jotain siinä vaan on etten tykkää myöskään että kansi ei pysy voide-vapaana. Pieni neuroottisuus ehkä minulla nuista asioista. On minulla suuret ongelmat....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alvaa taisinkin Saksassa nähdä, kun kävimme siellä tammikuussa. Toimme sieltä jonkin verran Alverdeä ja Alterraa mukanamme ja näiden merkkien miesten tuotteet oli todella kivoja! Niitä Berliinin hintoja tuli nopeasti ikävä.. Löysin reissulta myös muutamalla eurolla unelmieni ripsivärin, joka nyt alkaa vetelemään viimeisiään harmikseni.

      Minun kokemukseni Urtekramin muista hoitoaineista ovat olleet todella huonoja, eivät kosteuta tai hoida hiuksia yhtään ja tuo Nordic Berriesin hoitsikka onkin paras mitä olen merkiltä kokeillut. Nyt ilmojen viilennettyä sen teho ei vain riittänyt millään ja olen siirtynyt takaisin suosikkini Santen pariin, jolla on samasta hintaluokasta paljon paremmat hoitsikat. Tuota Nordic Berries hoitosuihketta en vielä ole kokeillut, mutta se on ollut todella kehuttu ja olen sitä miettinyt seuraavaksi hoitosuihkeeksi. Kiva kuulla sitten myöhemmin mitä sinä pidit noista tuotteista!

      Ja mitä tulee tuohon Soft creamiin niin minulla se jäi alkuun käyttämättä juuri tuon purkin takia, sisältö on todella jees, mutta jotenkin tykkään enemmän pumppu pulloista. Tosin tuo on aivan huippu reissussa kun ei vahingossakaan aukea. Onneksi tässä maailmassa tuotteita riittää jokaiseen makuun kuten purkkejakin, kuitenkin tätä suosittelen todella lämpimästi purkista riippumatta!

      Kiitos kommentistasi ja ihanaa alkanutta viikkoa! :)

      Poista
  2. Pitäs kyllä testata tuota Santen yleisvoidetta. Mun mielestä on kyllä parempi ettei luonnonkosmetiikka tuoksu axelle, njääh. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla ei ole kyllä yhtään ikävä sitä Axea, mutta Kalle muistuttaa asiasta aina välillä. Tosin en tiedä onko tuo ginikään ihan lemppari tuoksu, ehkä sellainen raikas miehekäs olisi kiva vähän tuon Madaran tyyliin :D

      Poista
  3. Santen rasva tuttu täälläkin ja tykkäsin! Ostin juuri eilen Organic Shopin tuon leväversion ( :D ) shampoon ja hoitoaineen kokeiluun. Tällä hetkellä mulla on testissä borago+santelipuu -yhdistelmän shampoo ja hoitoaine - ja tykkään todella paljon! Organic Shopin tuotteissa tuo hinta on kyllä ihan todella iso plussa, mutta totta toi mitä huomautit pakkaussuunnittelusta. Pulloja on vaikea suihkussa laittaa kiinni (yhdellä kädellä, kun toisessa kädessä on se shampoo tai hoitoaine). ...ja hoitoainetta saa oikein työn kanssa koettaa saada pullosta ulos. Shampoo onkin sitten juoksevampaa taas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerro ihmeessä mitä tykkäsit OrganicShopin shampoosta ja hoitoaineesta, en itse ole sitä shampoota vielä kokeillut ja mietin kovin pitäisikö. Meillä on itseasiassa tällä hetkellä kanssa hoitsikka puolelta tuo borago+santelipuu, shampoona viimeksi shea&lily ja se lähinnä tahmasi hiuksia eli meni meillä vessanpöntön pesuun lopulta tarpeeksi monen tuskastelukerran jälkeen.

      OrganicShopin tuotteita on kyllä kiva testailla hintansa puolesta, joten ei haittaa jos ei ole hyviä (toisin kuin yli 10e puteleiden kanssa). Minä olen muutaman kerran vahingossa ottanut shampoota hoitoaineen sijaan ja oikein puristanut kunnolla, että tulee varmasti ja sitten katsonut sitä shampoo lammikkoa kädellä ja lattialla kiroten. Niiin huonoa tuuria :D Ehkä pitää kokeilla näihin vanhojen pullojen pumppuja, josko menisivät kierteet sopivasti yhteen!

      Kiitos kommentistasi Jenni ja rauhallista sunnuntaita :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥