Mitä katsoa Netflixistä? Osa 2Vapaapäivä ja ei mitään katsottavaa? Nyt seuraa toinen osa vinkeistäni Netflixin kätköistä löytyvistä sarjoista, joista osa on Netflixin omaa tuotantoa! Vaikka Netflixistä löytyykin millä mitalla loistavia sarjoja niin nostan tähän neljä sarjaa, jotka sopivat chilliin päivän kestävään jumittamiseen popkornikipon ja jäätelön kanssa. Ensimmäinen osa Netflix suosikeistani löytyy täältä

Atypical sarja kertoo autistisesta pojasta, joka haluaa itselleen tyttöystävän. Sarjassa seurataan päähenkilöä Samia, mutta myöskin hänen perheenjäseniensä elämää ja ongelmia. Ensimmäinen kausi löytyy Netflixistä ja iloksemme myös toinen on tekeillä! Trailerin voit kurkata täältä.

Girlbossin sarjassa meidät viedään seuraamaan parikymppisen Sophian elämää, jossa hän irtisanomisen ja häätöilmoituksen jälkeen pyrkii nousemaan kuopasta ja luo itselleen nimeä vintage vaatteiden ja asusteiden myyjänä eBayssa. Sarja on hauska ja omalla tavallaan voimaannuttava, jonka takia onkin harmillista, että sarja lopetettiin ensimmäiseen kauteen. Sarja pohjautuu Sophia Amoruson elämään ja #GIRLBOSS kirjaan. 

iZombie ei ole ehkä herkimmille, sillä nimensä mukaisesti sarjasta löytyy aivoja syöviä zombeja. Sarjassa seurataan Olivia "Liv" Mooresta, joka muuttuu verilöylyksi kääntyneissä bileissä zombiksi saatuaan raapaisun toiselta zombilta. Hän hylkää aiemman elämänsä ja menee töihin ruumishuoneelle, jossa aivojen saanti on taattu. Sarjassa Liv rupeaa yhteistyöhön poliisin kanssa, sillä aivoja syödessään hän saa satunnaisia näkyjä, jotka auttavat murhatutkimusten ratkaisussa. Kolme kautta löytyy kokonaan Netflixistä ja neljäskin sinne saapuu nyt jakso kerrallaan! Sarja perustuu samannimiseen sarjakuvaan. Tämä on ensimmäinen zombisarja, jota olen voinut koskaan katsoa. En perusta pahemmin väkivaltaisista tai raaoista sarjoista/elokuvista, mutta tämä on tehty keveällä otteella ja huumorilla. Vaikka aivojen paistaminen pannulla ja niiden syöminen chilikastikkeen kera onkin ällöttävää niin silti sarja on hirmu hauska ja omalaatuinen.

The Good Place sarjassa keskitytään Eleanor nimiseen naiseen, joka herää hyville ihmisille tarkoitetussa tuonpuoleisessa. Pian hän ymmärtää, että hänen olisi kuulunut mennä helvettiin taivaan sijaan ja sarjassa hän yrittääkin piilottaa todellisen minänsä ja tulla paremmaksi ihmiseksi. Jaksot ovat lyhyitä ja sarja on yllättävän koukuttava! Sarjasta on vasta yksi kausi Netflixissä, mutta toinen kausi on tehty ja kolmas tekeillä. 

Sen sijaan, että menisin tuijottamaan Netflixiä niin nyt lähden aurinkoiseen säähän kävelylle ja sen jälkeen uppoan taas kirjojen maailmaan. Ihanaa palmusunnuntaita sinulle!


Oliko jokin näistä sarjoista sinulle tuttu?


Voit seurata minua instagramissa, facebookissa ja pinterestissä!

2 kommenttia

  1. Mää oon kattonu iZombieta, mutta se on jääny kesken iloseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä kun seuraa montaa sarjaa samaan aikaan niin jokin niistä jää helposti alle. :) Minä odotan kyllä, että kaikki uusimman kauden jaksot tulevat katseluun niin voi sitten pitää kunnon maratoonin!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥