#blogintarina

Ihana Susanna Take a Breath- blogista antoi minulle haasteen nimeltä #blogintarina. On ollut ihanaa seurata muiden blogeista mikä on heidän bloginsa tarina ja päästä syvällisemmin blogin maailman sisälle. Toivonmukaan myös teitä kiinnostaa minun blogini tarina! Tässä haasteessa on siis tarkoitus avata blogia ja sen perustamista syvällisemmin parin kysymyksen kautta. Tässä omat vastaukseni ja lopussa haastan tottakai mukaan muutamia blogeja :) Ja nyt vielä tähän alkuun, huomiseen iltaan klo 21.00 asti on vielä arvontaan osallistumis aikaa! Käykää ihmeessä osallistumassa ja laittakaa sana kiertoon :)
Miksi perustin blogin?
Olen aiemmin kirjoittanut useita blogeja. Välillä suljin blogin ja aloitin uuden, tämän blogin kanssa olen oikeastaan vaihtanut nimeä ja osoitetta muutaman kerran ja ns. nollannut blogin aivan kokonaan. Turkooseja unelmia tulee siitä, kun taideterapiassa käytin yhä enemmänja enemmän turkoosia töissäni ja terapeuttini kertoi sen usein olevan masennuksesta paranemisen merkki. Turkoosi on ollut minulle pitkään hyvin tärkeä väri siitä kautta ja se on edelleen jollakin tapaa voimavärini. Vaikka blogin sävyt ovat nykyään muut kuin turkoosit, niin sen pohja säilyy silti edelleen nimessä. Reilu vuosi sitten aloitin tämänkin blogin alusta ja tuhosin aikaisemmat kirjoitukseni, lähdin etsimään itseäni kirjoittajana ja ehkä ihmisenäkin uudestaan ja tällä tiellä ollaan pysytty. Minulle blogi on ollut joskus paikka purkaa asioita, nyt se on enemmänkin paikka jakaa iloisia ja kivoja juttuja sekä toisaalta pohtia asioiden eri puolia.

Mikä on blogini aihepiiri?
Kirjoitan itselleni tärkeistä asioista, jotka koskettavat elämääni sillä hetkellä. Blogissani ei ole yhtä tiettyä aihepiiriä vaan koen sen koostuvan hyvin monesta pienemmästä osasta kuten luonnonkosmetiikasta, hyvinvoinnista, veganismista, ekologisuudesta, kissoista, liikkumisesta, hieman ruoastakin ja yleisestä pohdinnasta. Koen blogini olevan ihan lifestyle- tyyppinen ratkaisu :)

Miten läheiseni suhtautuvat blogiini?
Oikeastaan tämä on todella vaikea kysymys. Mielestäni lähipiiri suhtautuu blogiini ja bloggaamiseeni hyvin. Meillä äitini myös bloggailee, joten meillä blogit ovat aika arkinen ja "normaali" juttu. Kallelta kyselen aina miten sanoja kirjoitellaan (yhdyssanat eivät ole pravuureitani), koetetaan keksiä otsikoita ja hän myös välillä oikolukee tekstejä. Kalle on tukenut kirjoittamistani todella hyvin ja hänen kanssaan keskustellaan usein aiheista, joista olen kirjoittamassa. Uskon sen tuovan teksteihini paremmin syvyyttä, kun tekstit eivät ole tuulesta temmattuja. Tiikeri ja Papu osoittavat mieltä tein sitten mitä tahansa muuta, kuin annan heille kaiken huomioni. Usein kirjoittaessani Tiikeri tallustelee näytön edessä tai lösähtää hiirikäden päälle, ei selvästikään arvosta tätä hommaa ;)
Mitä blogille kuuluu juuri nyt?
Blogilla menee mielestäni ehkä paremmin kuin koskaan. Inspiraatiota kirjoitteluun löytyy ja välillä joudun hieman hillitsemään itseäni, etten julkaisisi heti kaikkia postauksia kerralla. Itselläni alkaa olla fiilis, että olen alkanut löytämään itseäni paremmin bloggaajana. Parasta on ehdottomasti kommenttien saaminen, kiitos siitä teille ihanille lukijoilleni! Blogin kirjoittaminen vaatii paljon enemmän työtä kun siihen paneutuu kunnolla ja se on täysin sen arvoista. Toivonkin blogini pysyvän rinnallani niin myötä kuin vastoinkäymisissä

Mitkä ovat lempipostaukseni?
Itse tykkään kirjoittaa pohdintoja asioista, jotka ehkä vähän häiritsevät minua tai jos olen kokeillut jotakin uutta juttua niin siitä mielipiteitä. Kuvat ovat minulle myös todella tärkeitä ja teksti ilman kuvia tuntuukin todella orvolta.


Haastan mukaan seuraavat ihanaiset blogit:


6 kommenttia

 1. Kiitos blogitarinasta! Hieno tausta nimellä :)

  VastaaPoista
 2. Jeee, mahtavaa että ehdit toteuttaa tämän näinkin nopeasti! :) Blogisi nimellä on kaunis tarina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoitin heti haasteen saatuani melkein suurimman osan, mulla tuppaa kaikki unohtumaan jos ei heti tee ;) Itse olin melkein jo unohtanut mikä oli nimen takana, onneksi tuli mieleen :) Mukavaa alkanutta viikkoa Susanna!

   Poista
 3. Kiitos haasteesta :) Meillä on paljon samankaltaisia ajatuksia blogin raamittamisen suhteen; itsellänikin ne ovat aika laveat :D Tarinasi on mielenkiintoinen, ja näin uutena lukijana herää heti mielenkiinto tutustua blogiisi paremmin :) Ihanat kissat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun otat haasteen vastaan :) Nuo purisijat ovat ihania lukuunottamatta meidän uutta (onneksi käytettynä ostettua) sohvaa joka on jo ihan palasiksi revittynä ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥